Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου, 2025

Γνωστός ηθοποιός έγινε 41 χρονών – Η έκπληξη των παιδιών του

Τα γενέθλιά του είχε ο γνωστός ηθοποιός και δέχτηκε μία όμορφη έκπληξη από τους γιους του.

«Καλημέρα Ελλάδα» με δυο νέα πρόσωπα

Το «Καλημέρα Ελλάδα» συνεχίζει ακάθεκτο το 2026 στον τηλεοπτικό αέρα προς πείσμα κακόβουλων φημών που έχουν κατακλύσει αυτή την εβδομάδα τη μιντιακή αγορά.

Μυθοπλασία Alpha: Σταθερά πρώτη το 2025, με ποιότητα που κερδίζει την εμπιστοσύνη...

Η μυθοπλασία του Alpha ηγείται της τηλεθέασης τη σεζόν του 2025 και καταγράφει πρωτιές που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης – όχι μόνο σε επίπεδο αριθμών, αλλά κυρίως σε επίπεδο συνολικής τηλεοπτικής πρότασης.

«Survivor»: Η πρώτη τριάδα των παικτών αποκαλύπτεται – Την Κυριακή η πρεμιέρα

«Survivor» το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης κάνει πρεμιέρα την Κυριακή...

«Bάλσαμο» με χάδια και γαβ για τον Αντίνοο Αλμπάνη

Η σκυλίτσα του, η Blue, λειτούργησε ως βάλσαμο για την υγεία του Αντίνοου Αλμπάνη το χρονικό διάστημα που εκείνος έδινε τη μάχη του με τον καρκίνο. Στην παραπάνω τρυφερή αποκάλυψη προχώρησε -μεταξύ άλλων- ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες το πρωί στην κάμερα του Star.

«Την περίοδο που γινόταν η στελέχωση των σειρών και έκανα ραντεβού με παραγωγούς, ήταν η περίοδος εκείνη που ήμουν σε θεραπείες. Ήταν ήδη πολύ ταλαιπωρημένος ο οργανισμός μου και ήξερα ότι θα ήταν ένας δύσκολος χειμώνας, οπότε έπρεπε κάπως να προφυλάξω τον εαυτό μου, να κρατήσω δυνάμεις και να μπορέσω να δυναμώσω κι εγώ. Δεν σου κρύβω ότι πριν τελειώσει το “Φινιστρίνι” χρειάστηκε δύο φορές να διακόψω στα μισά την παράσταση για λίγο» ανέφερε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης αγκαλιά με την Blue

«Είχα πολλή πίστη στον εαυτό μου και είπα “πρέπει να το παλέψεις και πρέπει να είσαι δυνατός”. Αν έμενα στο σπίτι μου, θα ήμουν μίζερος πολύ και δυστυχισμένος. Η παρουσία του σκυλιού στο σπίτι ήταν πάρα πολύ σημαντική. Ήταν βάλσαμο η παρουσία της. Το ότι ερχόταν στην αγκαλιά μου και κούρνιαζε σε στιγμές που εγώ δεν ήμουν καλά ήταν ωραίο» συμπλήρωσε o ηθοποιός, που δεν κρύβει την αδυναμία του στην Blue, τη χαριτωμένη τετράποδη φίλη του που ανήκει στη ράτσα των γαλλικών μπουλντόγκ.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι

Η γνωστή ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί και το ανακοίνωσε στα social media. Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο instagram.

Πέθανε η «μαντάμ Σούλα» των φτωχών – Η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων ανοχής

Εφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 80 χρόνων, η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων ανοχής Villa Erotica και Οίκος Εποχής, «μαντάμ Σούλα», κατά κόσμον Χρυσούλα Αλευρίδου,

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα με αποκαλυπτικό φόρεμα σε βραδινή έξοδο

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα αν όμορφη κοπέλα ωστόσο δεν μοιάζει ιδιαίτερα στη μαμά της. Η Φαίδρα έκανε βραδινή έξοδο και πόζαρε για μια selfie φωτογραφία με έναν φίλο της φορώντας ένα φόρεμα με αποκαλυπτική πλάτη

Διευθυντής σε σούπερ μάρκετ ο Γιάννης Μπέζος

Αγόρασε... «Σούπερ μάρκετ» o Γιάννης Μπέζος;

Τέλος η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη;

Η αιτία όλης αυτής της παραφιλολογίας για το τέλος της εκπομπής είναι κυρίως τα χαμηλά, μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης αλλά και η ανύπαρκτη χημεία μεταξύ των συνεργατών της.

Δικηγόρος εν διαστάσει συζύγου Μουγκοπέτρου: «Δεν έχει ανάγκη κανέναν Μουγκοπέτρο να της φέρνει λεφτά»

Στον φόβο που ένιωσε η σύζυγος του μουσικού Αρη Μουγκοπέτρου για την ασφάλεια τη δική της και των παιδιών της αποδίδει η δικηγόρος της Ελίνα Τζίφα στην «Espresso» την καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή.
spot_img









Μποζουκια Αθηνα