Η επίθεση της Τζένης Χειλουδάκη στην Κάτια του «GNTM»

«Απασφάλισε» η Τζένη Χειλουδάκη. Η γνωστή τρανσέξουαλ επιτέθηκε δημόσια στην Κάτια Ταραμπάνκο με αφορμή παλαιότερη ανάρτηση που είχε κάνει η παίκτρια του «GNTM» στα social media σχετικά με τους άνδρες που κάνουν αποτρίχωση.

Ήταν Ιούνιος του 2016 όταν η Κάτια έγραψε στον τοίχο της στο facebook το ακόλουθο σχόλιο: «Μάγκες, πριν κάνετε αποτρίχωση για το καλοκαίρι, σκεφτείτε τον δόλιο τον πατέρα σας που κέρναγε το καφενείο όταν γεννηθήκατε». Άγνωστο πώς, αλλά η Τζένη Χειλουδάκη ενημερώθηκε για το εν λόγω post. Το κοινοποίησε, λοιπόν, στον δικό της λογαριασμό στο facebook κι έπειτα… πήρε φόρα.

«Ληγμένη μονδέλα»

«Άκουσε τσ@@κι, δεν ξέρω αν το 2016 που έβγαζες το ψωμάκι σου σε κάνα στούντιο φανταζόσουν ότι σαν περάσει η μπογιά σου θα αποφάσιζες κοντά στο 2019 να μας το παίξεις μονδέλα, έστω ληγμένη. Διότι, χρυσό μου, πώς να το κάνουμε; 25 χρονών πουρίτσα πια, την κάνεις με ελαφρά από την πασαρέλα, όχι την αρχίζεις. Στον χώρο αυτό όχι μόνο πολλές κρυφές αποτριχωμένες θα συναντήσεις, αλλά και μπόλικες φανερές μουσάτες, οι οποίες με τη νοοτροπία που έχεις στο ακατοίκητό σου όχι μόνο δουλίτσες δεν θα σου κλείσουν, αλλά μόλις σβήσουν τα φώτα του “GNTM 2” ούτε βουρτσάκι να πας να καθαρίσεις τη χέστρα τους, λέω εγώ και το υπογράφω» έγραψε, μεταξύ άλλων, η πιο διάσημη Ελληνίδα τρανσέξουαλ, η οποία και υπέγραψε την ανάρτησή της ως «μια τύπισσα που στα 80s και τα 90s έζησε τις δόξες και τη χλιδή της μόδας». Όσο για τη δική της ψήφο εμπιστοσύνης για τη φετινή νικήτρια του «GNTM», την έδωσε στην Άννα Μαρία Ηλιάδου!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Συγκλονίζει γνωστή κυρία της τηλεόρασης: «​Η μαμά μου ήταν νόθο παιδί, προϊόν βιασμού»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Ξανά μαζί μετά το διαζύγιο

Φωτιές άναψε η κοινή εμφάνιση της Μαρί Κωνσταντάτου και...

Μπήκαν μόνοι τους στη μαύρη λίστα

Χείμαρρος ο Βασίλης Λαζαρίδης στο vidcast «Bedtime Stories»Στο φως...

Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Πάω να τα βάλω στο πλυντήριο και βλέπω ένα στριγκάκι στην τσέπη του»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη ήταν καλεσμένοι της εκπομπής «Στην αγκαλιά του Φάνη» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη.