Τρέμει για τη ζωή της πρώην «σκλάβα του έρωτα» του Επστάιν

Για τη ζωή της φοβάται η πρώην «σκλάβα του σεξ» του Τζέφρι Επστάιν Βιρτζίνια Ρόμπερτς, καθώς πιστεύει ότι θέλουν να της κλείσουν το στόμα για πάντα μετά την πρόσφατη συνέντευξή της στο BBC, στην οποία περιέγραψε ότι έκανε σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου όταν ήταν ανήλικη.

Η 36χρονη προχώρησε σε μια ανατριχιαστική ανάρτηση στο twitter με την οποία καλούσε τους διαδικτυακούς της φίλους να μην πιστέψουν ότι αυτοκτόνησε, αν βρεθεί νεκρή.
«Δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας» έγραψε, σημειώνοντας ότι «αν μου συμβεί κάτι, για το καλό της οικογένειάς μου μην το αφήσετε να περάσει έτσι».

«Πολλοί κακοί άνθρωποι θέλουν να σιωπήσω» ισχυρίστηκε, φωτογραφίζοντας τους διάσημους με τους οποίους, σύμφωνα με τις καταγγελίες της, την ανάγκασε να κάνει σεξ όταν ήταν ανήλικη ο καταδικασμένος για παιδεραστία αυτόχειρας Επστάιν. Ανάμεσα σε αυτούς, κατά τα λεγόμενά της, ήταν και ο δεύτερος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπας Άντριου.

Αηδίασε

Στη συνέντευξή της στο BBC υποστήριξε ότι όταν ήταν 17 ετών, η στενή συνεργάτιδα του Επστάιν Γκισλέιν Μάξγουελ την ανάγκασε να κάνει στον Άντριου «ό,τι έκανε και στον Επστάιν». Υποστήριξε ότι έκανε σεξ με τον πρίγκιπα στο σπίτι της Μάξγουελ και πως αν και «κράτησε λίγο», την αηδίασε.

Ο πρίγκιπας Άντριου αρνείται ότι έκανε σεξ με την ανήλικη Ρόμπερτς, ισχυρισμό που επανέλαβε στην καταστροφική για τον ίδιο συνέντευξη στο BBC, που οδήγησε στο «ξήλωμά» του από τα βασιλικά καθήκοντα με απόφαση της βασίλισσας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Συγκλονίζει γνωστή κυρία της τηλεόρασης: «​Η μαμά μου ήταν νόθο παιδί, προϊόν βιασμού»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Ξανά μαζί μετά το διαζύγιο

Φωτιές άναψε η κοινή εμφάνιση της Μαρί Κωνσταντάτου και...

Μπήκαν μόνοι τους στη μαύρη λίστα

Χείμαρρος ο Βασίλης Λαζαρίδης στο vidcast «Bedtime Stories»Στο φως...

Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Πάω να τα βάλω στο πλυντήριο και βλέπω ένα στριγκάκι στην τσέπη του»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη ήταν καλεσμένοι της εκπομπής «Στην αγκαλιά του Φάνη» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη.

Αποκλειστικό! «Μασκέ» απιστία από διάσημη τραγουδίστρια με παντρεμένο επιχειρηματία

Είναι αδύνατον να χωρίσουν, παρά τα δεκάδες εμπόδια και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο παράνομος δεσμός τους!