Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Άνευρη η Ζέτα Μακρυπούλια! Την παράσταση έκλεψε η Παπαρίζου

Δεν θα αφήσει και… εποχή η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Αθήνας, όπως άλλωστε και ο στολισμός της πόλης, που χαρακτηρίστηκε τουλάχιστον αμφιλεγόμενος.

Η εκδήλωση για το άναμμα του δέντρου, που έγινε το βράδυ της Τρίτης στο Σύνταγμα, είχε στα… χαρτιά όλα τα εχέγγυα για να χαρακτηριστεί υπέρλαμπρη. Ωστόσο, στην πράξη τα πράγματα δεν έγιναν έτσι.

Αρχικά, η σφοδρή κακοκαιρία που προκάλεσε η «Διδώ» απέτρεψε πολλούς Αθηναίους από το να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, κι έτσι στην πλατεία Συντάγματος ο κόσμος δεν ήταν ο αναμενόμενος.

Η πρόταση

Σε πολλούς φάνηκε κάπως «άχρωμη» η παρουσίαση της εκδήλωσης από τη Ζέτα Μακρυπούλια, την οποία οι γνωρίζοντες τα καλλιτεχνικά λένε ότι πρότεινε ο νέος πρόεδρος της Τεχνόπολης Κωνσταντίνος Δέδες, που διαδέχθηκε την Κατερίνα Γκαγκάκη. Κάποιοι λένε, ότι ο γνωστός και ως «οδοντίατρος της showbiz» είναι κολλητός με την όμορφη ηθοποιό και σίγουρα στα δικά του μάτια θα ήταν η ιδανική παρουσιάστρια.

Στην ουσία, όμως, από τη Ζέτα Μακρυπούλια έλειψαν η ζωντάνια και ο παλμός. Το κενό κάλυψε επάξια η Έλενα Παπαρίζου, που μοίρασε κέφι και ικανοποίησε τους Αθηναίους, οι οποίοι την απόλαυσαν κρατώντας ομπρέλες.

Μαζί με την εντυπωσιακή Ελενα Παπαρίζου, τη δική τους «πινελιά» στη βραδιά έβαλαν η Athens Big Band, η Idra Kayne και ο Ίαν Στρατής, με αποτέλεσμα το μουσικό μέρος του προγράμματος να χαρακτηρίζεται ικανοποιητικό.

Φαίνεται, όμως, ότι ο πρωτάρης δήμαρχος στις γιορτές και στον στολισμό της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης θα πρέπει του χρόνου να είναι πιο προσεκτικός στις επιλογές των συνεργατών του.

f2 5

Πήρε κλίση σαν της… Πίζας

Με πικρόχολο χιούμορ υποδέχθηκαν το ίντερνετ, αλλά και κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας Συντάγματος, που ξεχωρίζει από όλα τα άλλα επειδή… γέρνει! Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, το ύψους 17 μέτρων δέντρο με τα χιλιάδες λαμπιόνια, που φωταγωγήθηκε προχθές το βράδυ από τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, έχει πάρει κλίση προς τα αριστερά!

Μάλιστα, ακριβώς λόγω αυτής της ιδιαιτερότητάς του, πολλοί έκαναν πλάκα, βαφτίζοντάς το «δέντρο της… Πίζας»! Ο Δήμος Αθηναίων, πάντως, δεν φαίνεται να πτοείται από την «καζούρα», δηλώνοντας ότι το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα είναι ένα φυσικό έλατο από το Καρπενήσι, και μάλιστα ύψους 17 μέτρων, δηλαδή πανύψηλο. Συνεπώς, δεν θα μπορούσε να είναι ακριβώς ίσιο, αφού κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στη φύση. Τονίζουν, δε, ότι δεν έχει προγραμματιστεί, ούτε χρειάζεται να γίνει κάποια παρέμβαση για να έρθει στα… ίσα του.

f3 4

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...