Η τελευταία πανσέληνος του ψυχρού φεγγαριού με τις τρελές συμπτώσεις γύρω από το νούμερο 12!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

Μια σειρά από απίθανες συμπτώσεις χαρακτηρίζει τη σημερινή πανσέληνο, η οποία είναι και η τελευταία της δεκαετίας. Όλες τους, όπως επισημαίνουν ειδικοί στην αριθμολογία, στρέφονται γύρω από τον αριθμό 12.

Όπως εξήγησαν οι ειδικοί στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο του Μαϊάμι CBSMiami, που αποτελεί θυγατρική του CBS, η πανσέληνος συμβαίνει στις 12 Δεκεμβρίου, ο οποίος είναι ο 12ος μήνας του έτους. Επίσης, υποστηρίζουν ότι η πανσέληνος, η οποία είναι γνωστή σαν «ψυχρό φεγγάρι» ή σαν «το φεγγάρι της μεγάλης νύχτας», αναμένεται να είναι πλήρης ακριβώς στις 12.12 τα μεσάνυχτα.

Αστροναύτες

Οι συμπτώσεις της σημερινής πανσελήνου που αφορούν τον αριθμό 12 δεν περιορίζονται σε αυτά. Όπως ανέφερε το CBSMiami, μέχρι τώρα μόλις 12 αστροναύτες έχουν πατήσει το πόδι τους στο φεγγάρι, στο πλαίσιο των διαστημικών αποστολών.

Το ρεπορτάζ του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου κάνει γνωστό ότι οι μήνες του έτους είναι 12 και ότι την τελευταία πανσέληνος του έτους και της δεκαετίας χωρίζουν 12 ημέρες από τα Χριστούγεννα.

Ο αριθμός 12, σύμφωνα με τους ειδικούς που επικαλέστηκε το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο, έχει ξεχωριστή σημασία στην αριθμολογία. Μεταξύ άλλων, συνδέεται με την ολοκλήρωση, την τελειότητα, τη δημιουργία κινήτρων, την επίτευξη των στόχων και την ανεξαρτησία.
Γενικά, όπως είπαν οι αριθμολόγοι, το 12 συμβολίζει την ολοκλήρωση ενός κύκλου και την έναρξη ενός άλλου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα όσα προβλέπει η Δήμητρα Παπανικολοπούλου: Φλόγες οργής «σπέρνει» η Πανσέληνος

Σύμβολο καταστροφής και σκότους η έκλειψη της Σελήνης της 5ης Ιουλίου,...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαυρικίου κατά Καληώρα για το «Κλουβί με τις τρελές»

Χαμός και στο... βάθος νόμος στο «Κλουβί με τις...

Έγινε της… Τουνάρας το κάγκελο

Τουν-άρα και πάσης Ελλάδος προκαλεί άγριους τσακωμούς μεταξύ των...