Η τελευταία πανσέληνος του ψυχρού φεγγαριού με τις τρελές συμπτώσεις γύρω από το νούμερο 12!

Μια σειρά από απίθανες συμπτώσεις χαρακτηρίζει τη σημερινή πανσέληνο, η οποία είναι και η τελευταία της δεκαετίας. Όλες τους, όπως επισημαίνουν ειδικοί στην αριθμολογία, στρέφονται γύρω από τον αριθμό 12.

Όπως εξήγησαν οι ειδικοί στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο του Μαϊάμι CBSMiami, που αποτελεί θυγατρική του CBS, η πανσέληνος συμβαίνει στις 12 Δεκεμβρίου, ο οποίος είναι ο 12ος μήνας του έτους. Επίσης, υποστηρίζουν ότι η πανσέληνος, η οποία είναι γνωστή σαν «ψυχρό φεγγάρι» ή σαν «το φεγγάρι της μεγάλης νύχτας», αναμένεται να είναι πλήρης ακριβώς στις 12.12 τα μεσάνυχτα.

Αστροναύτες

Οι συμπτώσεις της σημερινής πανσελήνου που αφορούν τον αριθμό 12 δεν περιορίζονται σε αυτά. Όπως ανέφερε το CBSMiami, μέχρι τώρα μόλις 12 αστροναύτες έχουν πατήσει το πόδι τους στο φεγγάρι, στο πλαίσιο των διαστημικών αποστολών.

Το ρεπορτάζ του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου κάνει γνωστό ότι οι μήνες του έτους είναι 12 και ότι την τελευταία πανσέληνος του έτους και της δεκαετίας χωρίζουν 12 ημέρες από τα Χριστούγεννα.

Ο αριθμός 12, σύμφωνα με τους ειδικούς που επικαλέστηκε το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο, έχει ξεχωριστή σημασία στην αριθμολογία. Μεταξύ άλλων, συνδέεται με την ολοκλήρωση, την τελειότητα, τη δημιουργία κινήτρων, την επίτευξη των στόχων και την ανεξαρτησία.
Γενικά, όπως είπαν οι αριθμολόγοι, το 12 συμβολίζει την ολοκλήρωση ενός κύκλου και την έναρξη ενός άλλου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ