Χριστουγεννιάτικος «μποναμάς» από την βασίλισσα Ελισάβετ

Σχεδόν 35.500 ευρώ ξόδεψε η βασίλισσα Ελισάβετ για να αγοράσει δώρα Χριστουγέννων για το προσωπικό του παλατιού. Συνολικά η 93χρονη βασίλισσα θα προσφέρει 620 δώρα στους εργαζομένους του Μπάκιγχαμ, ενώ θα αποστείλει 750 χριστουγεννιάτικες κάρτες σε φίλους, συγγενείς της και αντιπροσώπους των χωρών της Κοινοπολιτείας.

Την αποκάλυψη έκανε καλά πληροφορημένος πρώην βοηθός της μιλώντας στο Fabulous Digital, σημειώνοντας ότι τα δώρα στους εργαζομένους δίνει η ίδια η βασίλισσα δύο εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα. Ο πρώην βοηθός αποκάλυψε επίσης ότι φέτος, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, έχει «εκσυγχρονιστεί» ο τρόπος αγοράς των δώρων για τους εργαζομένους. Παλιότερα επέλεγε η ίδια η Ελισάβετ τα δώρα από ένα είδος μπαζάρ που διοργανωνόταν στο παλάτι. Τα τελευταία χρόνια όμως τα δώρα αγοράζει από το διαδίκτυο ο προσωπικός γραμματέας της.

Οι πηγές του Fabulous Digital σημειώνουν ότι οι χριστουγεννιάτικες κάρτες που στέλνει η βασίλισσα Ελισάβετ συνήθως είναι μια φωτογραφία της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ