Η εταιρία ισχυρίζεται ότι η Γκρέτα ταξίδεψε στην πρώτη θέση

Διαδικτυακός «πόλεμος» ξέσπασε ανάμεσα στην Γκρέτα Τούνμπεργκ και στους Γερμανικούς Σιδηροδρόμους όταν η 16χρονη ακτιβίστρια για την προστασία του περιβάλλοντος, που ανακηρύχτηκε Πρόσωπο της Χρονιάς από το περιοδικό «Time», ανάρτησε στο twitter φωτογραφία που την έδειχνε να ταξιδεύει με τρένο καθισμένη στο πάτωμα, επειδή δεν έβρισκε θέση.

Η απάντηση της Deutsche Bahn όμως την εξέθεσε. Η Τούνμπεργκ κατηγόρησε την εταιρία ότι βάζει υπεράριθμους επιβάτες στα τρένα της και η Deutsche Bahn έσπευσε να παραδεχτεί ότι «πάρα πολλοί πολίτες επιλέγουν τα “πράσινα”, ηλεκτροκίνητα τρένα» της, αφήνοντας υπονοούμενα για την οικολογική συνείδηση της 16χρονης.

Η γερμανική εταιρία προχώρησε και σε πιο σκληρή ανάρτηση, αποκαλύπτοντας ότι η Τούνμπεργκ απέκρυψε ότι εκείνη και η ομάδα της ταξίδεψαν τελικά στην Α’ θέση, καθώς μεταφέρθηκαν στα προνομιακά και ακριβά βαγόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Συγκλονίζει γνωστή κυρία της τηλεόρασης: «​Η μαμά μου ήταν νόθο παιδί, προϊόν βιασμού»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Ξανά μαζί μετά το διαζύγιο

Φωτιές άναψε η κοινή εμφάνιση της Μαρί Κωνσταντάτου και...

Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Πάω να τα βάλω στο πλυντήριο και βλέπω ένα στριγκάκι στην τσέπη του»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη ήταν καλεσμένοι της εκπομπής «Στην αγκαλιά του Φάνη» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη.

Μπήκαν μόνοι τους στη μαύρη λίστα

Χείμαρρος ο Βασίλης Λαζαρίδης στο vidcast «Bedtime Stories»Στο φως...

Αποκλειστικό! «Μασκέ» απιστία από διάσημη τραγουδίστρια με παντρεμένο επιχειρηματία

Είναι αδύνατον να χωρίσουν, παρά τα δεκάδες εμπόδια και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο παράνομος δεσμός τους!