Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

«Ξινά» βγήκαν στον Γιώργο Λιάγκα τα «αστειάκια» για τον αυνάνα του ΑΠΘ

Βαρύς ο πέλεκυς του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης στον Γιώργο Λιάγκα! «Μαύρο» για πέντε ημέρες και πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ διέταξε με απόφασή της η Ανεξάρτητη Αρχή για τον εκχυδαϊσμό του περιστατικού ασέλγειας σε βάρος φοιτήτριας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με ανόητα σχόλια τόσο από τον δημοσιογράφο-παρουσιαστή όσο και από τα μέλη του πάνελ του.

Τα ειρωνικά γελάκια βγήκαν… ξινά στον Γιώργο Λιάγκα και στην ομάδα του (Κατερίνα Γκαγκάκη, Ελένη Τσολάκη, Δημήτρης Παπανώτας και Κάλια Ελευθερίου) μόλις τους κοινοποιήθηκε η επίσημη ανακοίνωση του ΕΣΡ που εκδόθηκε χθες και αποφάσισε: «Για τις παραβάσεις της προσβολής της αξίας του ανθρώπου και της δυσμενούς διάκρισης λόγω φύλου επιβάλλεται κύρωση προσωρινής αναστολής μετάδοσης της εκπομπής για 5 συνεχόμενες ημέρες, από 20/01/2020 μέχρι και 24/01/2020. Για την υποβάθμιση της ποιοτικής στάθμης του προγράμματος επιβάλλεται το χρηματικό πρόστιμο των 150.000 ευρώ».

Στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» της 7ης Νοεμβρίου σύσσωμη η τηλεοπτική παρέα διακωμώδησε με χυδαίο τρόπο τη σεξουαλική παρενόχληση νεαρής κοπέλας στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ, όταν συμφοιτητής της εκσπερμάτισε πάνω στην πλάτη της.

Άθλια σχόλια

Με μπροστάρη τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα ξεκίνησαν τα ειρωνικά και άθλια σχόλια για το περιστατικό. «Ε, την πιτσίλισε, αλλά όχι ο καφές», «Έσταζε το ταβάνι;», «Υπήρχε συναίσθημα ανάμεσα στους δύο;», «Ε, ναι, ρε παιδιά, στην πλάτη, αφού ήταν από πίσω, πώς θα πάει μπροστά, θα κάνει γκελ;» ήταν μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν on air.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το τηλεφωνικό κέντρο στο ΕΣΡ πήρε «φωτιά» και οι καταγγελίες τηλεθεατών και γυναικείων οργανώσεων μέρα με τη μέρα έπαιρναν μορφή χιονοστιβάδας, με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την τιμωρία της τηλεοπτικής ομάδας.

Όλοι οι συντελεστές ζήτησαν συγγνώμη μετά τον σάλο που προκάλεσαν στα media και στην κοινή γνώμη, ωστόσο η μεταμέλειά τους δεν φάνηκε να πείθει την Ανεξάρτητη Αρχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για το δεύτερο «μαύρο» μέσα στο 2020, μετά την απόφαση του ΕΣΡ τον περασμένο Μάιο για οριστική διακοπή μετάδοσης των εκπομπών «Αποκαλυπτικά Live», «Αποκαλυπτικά Live Night Show» και «Μένιος Live» με παρουσιαστή τον Μένιο Φουρθιώτη.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.




Μποζουκια Αθηνα