Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου, 2025

Η σέξι εμφάνιση της Μαρίας Αντωνά σε βραδινή έξοδο με τον Λιάγκα

Νυχτοπερπάτησαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά. Το...

Δείτε για πρώτη φορά την Αλίκη Βουγιουκλάκη να διασκεδάζει τα τελευταία της...

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι...

Ποιος κύριος της σόουμπιζ απολαμβάνει χαλαρές στιγμές με την κόρη του;

Δημοσίευσε φωτογραφία την κόρη του να κοιμάται δίπλα του στον καναπέ αλλά και εκείνον να μαγειρεύει στην μοντέρνα κουζίνα του.

Η οικογένεια Καραμανλή στη Σαμαρίνα

«Χρόνια πολλά από τη γη των προγόνων μου, την...

Σοκ! Κυανόκρανοι «έσπειραν» εκατοντάδες παιδιά πλαγιάζοντας με ανήλικες στην Αϊτή

Στρατιώτες της ειρηνευτικής δύναμης των Ηνωμένων Εθνών έχουν αφήσει στην Αϊτή εκατοντάδες παιδιά, τα οποία απέκτησαν ακόμη και με εντεκάχρονα κορίτσια, σύμφωνα με σοκαριστική έρευνα του πανεπιστημίου του Μπέρμιγχαμ. Μάλιστα, στο σεξουαλικό σκάνδαλο παιδεραστίας φέρεται ότι εμπλέκονται κυανόκρανοι από 12 διαφορετικές χώρες.

Η έρευνα της πανεπιστημιακής ομάδας, επικεφαλής της οποίας είναι η καθηγήτρια Σάμπιν Λι, βασίστηκε σε προσωπικές συνεντεύξεις περισσότερων από 2.500 ατόμων που ζούσαν κοντά σε στρατιωτικές βάσεις του ΟΗΕ στην Αϊτή το 2017. Όπως ισχυρίζονται οι ερευνητές, στρατιώτες από τουλάχιστον 12 χώρες, μεταξύ των οποίων οι Γαλλία, Καναδάς, Αργεντινή, Χιλή και Ουρουγουάη, άφησαν έγκυες ντόπιες γυναίκες, κυρίως ανήλικα κορίτσια. Κάποια από αυτά ήταν ακόμη και 11 ετών όταν συνέβη αυτό.

Συνθήκες απόλυτης φτώχειας

Συχνά, σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύτηκε στους «Times», πρόκειται για βιασμούς ανηλίκων, αλλά αρκετές φορές τα κορίτσια τα προσέφεραν στους στρατιώτες οι ίδιοι οι γονείς τους με αντάλλαγμα λίγο φαγητό ή χρήματα. Όταν οι κυανόκρανοι αποχωρούσαν από τη χώρα, άφηναν πίσω τους τις νεαρές μητέρες των παιδιών τους να τα βγάλουν πέρα μόνες τους σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας. «Οι περισσότεροι ερευνητές και αξιωματούχοι ΜΚΟ συμφωνούν ότι ο αριθμός των παιδιών που έχουν γεννηθεί με αυτόν τον τρόπο ανέρχεται σε εκατοντάδες» τόνισε η Λι.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέθανε η «μαντάμ Σούλα» των φτωχών – Η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων ανοχής

Εφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 80 χρόνων, η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων ανοχής Villa Erotica και Οίκος Εποχής, «μαντάμ Σούλα», κατά κόσμον Χρυσούλα Αλευρίδου,

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα με αποκαλυπτικό φόρεμα σε βραδινή έξοδο

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα αν όμορφη κοπέλα ωστόσο δεν μοιάζει ιδιαίτερα στη μαμά της. Η Φαίδρα έκανε βραδινή έξοδο και πόζαρε για μια selfie φωτογραφία με έναν φίλο της φορώντας ένα φόρεμα με αποκαλυπτική πλάτη

Διευθυντής σε σούπερ μάρκετ ο Γιάννης Μπέζος

Αγόρασε... «Σούπερ μάρκετ» o Γιάννης Μπέζος;

Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι

Η γνωστή ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί και το ανακοίνωσε στα social media. Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο instagram.

Τέλος η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη;

Η αιτία όλης αυτής της παραφιλολογίας για το τέλος της εκπομπής είναι κυρίως τα χαμηλά, μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης αλλά και η ανύπαρκτη χημεία μεταξύ των συνεργατών της.

Δικηγόρος εν διαστάσει συζύγου Μουγκοπέτρου: «Δεν έχει ανάγκη κανέναν Μουγκοπέτρο να της φέρνει λεφτά»

Στον φόβο που ένιωσε η σύζυγος του μουσικού Αρη Μουγκοπέτρου για την ασφάλεια τη δική της και των παιδιών της αποδίδει η δικηγόρος της Ελίνα Τζίφα στην «Espresso» την καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή.

Συντετριμμένη η Έλενα Ακρίτα στην κηδεία της μητέρας της

Το τελευταίο αντίο στη Σύλβα Ακρίτα είπαν συγγενείς και...

«Κόβει ανάσες» η Μαρία Σολωμού στα 51 της με την αποκαλυπτική εμφάνισή της

Η Μαρία Σολωμού στα 51 της διαθέτει κορμί που θα ζήλευαν ακόμα και νεαρά κορίτσια.
spot_img




Μποζουκια Αθηνα