Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

5+1 αγαπημένες κυρίες της showbiz μοιράζονται χαρούμενες και δυσάρεστες γιορτινές αναμνήσεις

Έξι αγαπημένες κυρίες της ελληνικής showbiz μοιράζονται μαζί μας όμορφες αλλά και δυσάρεστες αναμνήσεις τους από γιορτινές ημέρες.

Ποια ήταν τα αγαπημένα τους Χριστούγεννα και ποια εκείνα που πέρασαν δύσκολα για κάποιον λόγο; Ποια βρέθηκε χρονιάρες μέρες στο νοσοκομείο; Ποια θυμάται έντονα τη φορά που υποδέχτηκε τη νέα χρονιά κολυμπώντας; Η Ζήνα Κουτσελίνη, η Μπέσσυ Αργυράκη, η Ελένη Φιλίνη, η Χριστίνα Παππά, η Μαρία Ανδρούτσου και η Όλγα Λαφαζάνη μιλούν στην «Espresso» για στιγμές ευτυχίας αλλά και θλίψης, με φόντο τα λαμπιόνια και τις μπάλες του χριστουγεννιάτικου δέντρου…

Ελένη Φιλίνη: Aκόμη περιμένει τα καλύτερα

20 21 φ2 0307 ELENI FILINI 1672019

«Τα καλύτερα Χριστούγεννα δεν έχουν έρθει ακόμη για εμένα, τα περιμένω! Όσο ζούσαν οι δικοί μου περνούσαμε ωραίες στιγμές, όταν έφυγαν από τη ζωή οι δικοί μου, περνούσα τις γιορτές με μελαγχολία. Πλέον βλέπω τα Χριστούγεννα με αισιοδοξία και χαρά, αναμένοντας κάθε χρόνο τη μαγεία των εορτών…

Θυμάμαι ως παιδάκι ότι οι γιορτές είχαν μια θλίψη για εμένα, γιατί μου έλειπε ο πατέρας μου. Είχε μια οικονομική καταστροφή στην Ελλάδα και αναγκάστηκε να πάει για δουλειά στον Παναμά! Κάθε χρόνο μού έλειπε πολύ ο πατέρας μου τις γιορτές».

Χριστίνα Παππά: Στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση ανήμερα της γιορτής της

20 21 φ1 5869 XRISTINA PAPA 2162019

«Οι ομορφότερες γιορτές για μένα είναι όταν είμαι με την οικογένειά μου. Όταν μαζευόμαστε όλοι μαζί με τον γιο μου και τη μητέρα μου και περνάμε αυτές τις ημέρες μαζί, γιορτάζοντας.

Λόγω των επαγγελματικών μας υποχρεώσεων, πολλές φορές είναι δύσκολο, αλλά αυτές οι γιορτές αποτελούν για μένα μέρες χαράς και αγαλλίασης στην αγκαλιά του γιου μου και της μητέρας μου. Σε ό,τι αφορά τώρα τα χειρότερα Χριστούγεννα που θυμάμαι, ήταν ανήμερα της γιορτής μου, που έπαθα δηλητηρίαση.

Είχα φάει ένα burger και γυρνώντας σπίτι λιποθύμησα. Με μετέφεραν στο νοσοκομείο και μου έκαναν πλύση στομάχου. Ήταν τα χειρότερα Χριστούγεννα, καθώς τα πέρασα στο κρεβάτι του νοσοκομείου».

Μαρία Ανδρούτσου: Πρωτοχρονιά με μαγιό κάποτε στην Αυστραλία

20 21 φ3 6322 MARIA ANDROYTSOY 132017

«Τα πιο διαφορετικά και μοναδικής εμπειρίας Χριστούγεννα που έζησα ήταν όταν είχα πάει ταξίδι στην Αυστραλία. Έκανα αλλαγή χρόνου με μαγιό και κολυμπώντας στη θάλασσα κάτω από τον καυτό ήλιο.

Όσο για τα πιο άσχημα Χριστούγεννά μου, ήταν πριν από δέκα χρόνια, όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου. Είχε πεθάνει λίγους μήνες πριν από τις εορτές των Χριστουγέννων και ήμασταν σε πένθος.

Τίποτα δεν θύμιζε τις όμορφες οικογενειακές στιγμές που ζούσαμε όταν ήταν εκεί. Κάθε χρόνο σκέφτομαι εκείνα τα Χριστούγεννα και το πόσο μου λείπει ο πατέρας μου».

Ζήνα Κουτσελίνη: Ο ερχομός της κόρης της και το δέντρο που την πλήγωνε

20 21 φ4 2779 ZINA KOYTSELINI 2012019

«Τα καλύτερά μου Χριστούγεννα ήταν όταν γέννησα την κόρη μου και την πήρα στο σπίτι τέτοιες μέρες, καθώς γεννήθηκε εφταμηνίτικη και για δύο μήνες περίπου ήταν στη θερμοκοιτίδα στο μαιευτήριο Λητώ. Γέμισε το σπίτι μωρουδίλα, φως και αγκαλιές. Ένιωσα πως εκείνα τα Χριστούγεννα ξαναγεννήθηκα και αναθεώρησα όλη μου τη ζωή. Το κλάμα του, το γέλιο του, το φωτεινό πρόσωπο του συζύγου μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ! Ηταν πραγματικές γιορτές μεγάλης χαράς…

Τα χειρότερά μου ήταν τα περισσότερα των παιδικών μου χρόνων, καθώς δεν υπήρχε ηρεμία στο σπιτικό μας. Μύριζε αλκοόλ και όχι μελομακάρονα ή κουραμπιέδες. Συνήθως το χριστουγεννιάτικο δέντρο μέσα στη μέθη του αλκοόλ του ο μπαμπάς μου το γκρέμιζε κι εγώ με θυμάμαι να κλαίω και να το ξαναστήνω από την αρχή μόνη μου. Τα χρόνια περνούσαν και εγώ σχεδόν κάθε χρόνο ξαναέστηνα το σπασμένο δέντρο της μέθης του. Εκείνο το γκρεμισμένο δέντρο των παιδικών μου χρόνων με στοίχειωνε πάντα, μέχρι που γεννήθηκε η κόρη μου και φωτίστηκαν αλλιώς αυτές οι μέρες».

Μπέσσυ Αργυράκη: Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα αγκαλιά με τον σεφ γιο της στη Λοζάνη

20 21 φ5 0436 MPESI ARGIRAKI 15062017

«Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα τα πέρασα όταν επισκέφτηκα τον γιο μου στην Ελβετία, όπου μένει μόνιμα και δουλεύει ως σεφ. Η Λοζάνη ήταν πανέμορφα στολισμένη, αλλά το πιο όμορφο απ’ όλα ήταν ότι είχα τον γιο μου αγκαλιά, καθώς έχει φύγει χρόνια στο εξωτερικό και μου λείπει πολύ.

Τα πιο άσχημα Χριστούγεννα τα βίωσα με τις απώλειες των αγαπημένων μου προσώπων. Πρώτα πέθανε ο πατέρας μου, μετά η μητέρα μου και η αδελφή μου. Βίωσα το πένθος μου πολύ έντονα και αυτές τις ημέρες, που αγαπώ και μου αρέσουν πολύ, ήταν ακόμη πιο δύσκολα χωρίς να τους έχω δίπλα μου».

Όλγα Λαφαζάνη: Ευτυχία για τον Γιωργάκη, πένθος για τον Αλφι

0161 OLGA LAFAZANI 3112019

«Τα περσινά Χριστούγεννα ήταν τα καλύτερα για εμένα: Ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι μας μαζί με τον Νίκο (σ.σ.: Οικονόμου), ο γιος μας, ο Γιώργος. Γιορτάσαμε όλοι μαζί, με την κόρη μας, τη Μαρία Αλεξάνδρα, και το νέο μέλος της οικογένειάς μας.
Οι χειρότερες γιορτές μας, πάλι μαζί με τον σύζυγό μου, ήταν όταν το σκυλάκι μας ήταν άρρωστο και στα τελευταία του. Είχαμε τον Αλφι 12 χρόνια και είχε γίνει μέλος της οικογένειάς μας. Ήταν τόσο άρρωστο που δεν μπορούσε να περπατήσει. Δυστυχώς, λίγες ημέρες μετά τις γιορτές έφυγε από τη ζωή».

{{-PCOUNT-}}28{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...