Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου, 2025

Η σέξι εμφάνιση της Μαρίας Αντωνά σε βραδινή έξοδο με τον Λιάγκα

Νυχτοπερπάτησαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά. Το...

Στο πόδι η ΕΛ.ΑΣ. για τον παράνομο τζόγο των εορτών – Λουκέτο...

Εντατικούς ελέγχους σε όλη τη χώρα πραγματοποιεί η Ελληνική...

Δείτε για πρώτη φορά την Αλίκη Βουγιουκλάκη να διασκεδάζει τα τελευταία της...

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι...

Ποιος κύριος της σόουμπιζ απολαμβάνει χαλαρές στιγμές με την κόρη του;

Δημοσίευσε φωτογραφία την κόρη του να κοιμάται δίπλα του στον καναπέ αλλά και εκείνον να μαγειρεύει στην μοντέρνα κουζίνα του.

Πάρτι στο twitter με τις εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες»

Ποδαρικό με το δεξί έκαναν οι «Άγριες Μέλισσες» στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen, μετά το δεκαπενθήμερο break τους λόγω εορτών.

Όπως ήταν φυσικό, οι καταιγιστικές εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 καθήλωσαν το κοινό μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες, ενώ μεγάλο πάρτι στήθηκε και στο twitter με αφορμή την ερωτική συνεύρεση του Νικηφόρου (Α. Ροϊλός) και της Δρόσως (Δ. Μιχαλάκη). Ωστόσο τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης απασχόλησαν έντονα και η αποκάλυψη του μυστικού του Μιλτιάδη (Γ. Γάλλος) στην αδελφή του Ανέτ (Κ. Δανδουλάκη), όπως επίσης και το γεγονός ότι ο Κυπραίος (Γ. Στάνκογλου) κρυφάκουσε τη συνομιλία της Ελένης (Μ. Κίτσου) και της Ασημίνας (Ε. Τρίγγου), και πλέον γνωρίζει ότι οι αδελφές Σταμίρη σκότωσαν τον Σέργιο. Δεν ήταν τυχαίο, λοιπόν, που τα νούμερα τηλεθέασης πήραν ακόμα μία φορά το… ασανσέρ για το ρετιρέ της ελληνικής τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, οι «Άγριες Μέλισσες» στο γενικό σύνολο έκαναν 32,3% τηλεθέαση και στο δυναμικό κοινό 30,6%, ενώ έφτασαν σε τέταρτο έως το 41,1%. Την ίδια στιγμή, στο twitter τα «τιτιβίσματα» για τα τεκταινόμενα στο τηλεοπτικό χωριό Διαφάνι δεν είχαν τέλος και ήταν στην πλειονότητά τους χιουμοριστικά.

Καυστικό σχόλιο

«Ασημίνα αγάπη μου, σου π@@@ξα την αδερφή. Δεν πειράζει, Νικηφόρε μωρό μου, εγώ σου σκότωσα τον αδερφό» έγραψε κάποιος. «Η Δρόσω, πάντως, κολλάει για κόρη του Μιλτιάδη. Έχουν και οι δυο ήρεμα πρόσωπα, δεν δίνουν δικαιώματα, είναι οι καλοί του χωριού και στην πραγματικότητα έχουν πάει με όλο το χωριό» σχολίασε άλλος. «Μέχρι στιγμής ο μόνος που είναι τίμιος, δεν ξενο@@εί και κοιτάζει την οικογένεια και τα χωράφια του είναι ο Δούκας. Το σωστό να λέγεται. Σπίτι, χωράφια, λίγο καφενείο, άντε και κανένας φόνος» σημείωσε ένας τρίτος, ενώ καυστικό ήταν και το σχόλιο: «Έρμε Σέργιε, ήθελες από το πρώτο βράδυ να πας με όλες τις αδερφές και σε έφαγε το μαύρο χώμα, αν περίμενες λίγο θα σου την έπεφταν αυτές».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η σέξι εμφάνιση της Μαρίας Αντωνά σε βραδινή έξοδο με τον Λιάγκα

Νυχτοπερπάτησαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά. Το...

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα με αποκαλυπτικό φόρεμα σε βραδινή έξοδο

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα αν όμορφη κοπέλα ωστόσο δεν μοιάζει ιδιαίτερα στη μαμά της. Η Φαίδρα έκανε βραδινή έξοδο και πόζαρε για μια selfie φωτογραφία με έναν φίλο της φορώντας ένα φόρεμα με αποκαλυπτική πλάτη

Πέθανε η «μαντάμ Σούλα» των φτωχών – Η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων ανοχής

Εφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 80 χρόνων, η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων ανοχής Villa Erotica και Οίκος Εποχής, «μαντάμ Σούλα», κατά κόσμον Χρυσούλα Αλευρίδου,

Διευθυντής σε σούπερ μάρκετ ο Γιάννης Μπέζος

Αγόρασε... «Σούπερ μάρκετ» o Γιάννης Μπέζος;

Πανέμορφες οι κόρες πρώην ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ

Οι δύο κοπέλες πόζαραν σε χριστουγεννιάτικη διάθεση στο εορταστικό τραπέζι.

Μαμά για δεύτερη φορά γνωστή ηθοποιός

Η γνωστή ηθοποιός έγινε μαμά για δεύτερη φορά και οι φετινές γιορτές για εκείνη είναι ιδιαίτερες και ευτυχισμένες!
spot_img




Μποζουκια Αθηνα