Παρασκευή, 15 Αυγούστου, 2025

Πλήθη προσκυνητών στη Μονή της Παναγίας Σαϊντνάγια, που αποτελεί ανά τους αιώνες...

Είκοσι μίλια βόρεια της Δαμασκού, σε μια ορεινή τοποθεσία,...

Νόα Σεντίνεο: «Λάιτ» ο νέος Ράμπο

Ο νέος «Ράμπο», που θα πάρει τη σκυτάλη στον...

Γιώργος Μαζωνάκης: Σε ψυχιατρική κλινική ο τραγουδιστής

Σε ψυχιατρική κλινική νοσηλεύεται ο Γιώργος Μαζωνάκης από νωρίς...

Σμαράγδα Καρύδη στην Αίγινα με σούπερ birthday cake

Τα γενέθλιά της, παρέα με αγαπημένα της πρόσωπα, γιόρτασε...

Ο Γιώργος Παράσχος και η Χρύσα Κροκίδα έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους για χάρη της κόρης τους

Προσπάθειες επανασύνδεσης κάνουν ο Γιώργος Παράσχος και η Χρύσα Κροκίδα. Ηταν πριν από περίπου οκτώ μήνες, όταν ο γνωστός ηθοποιός και η σύζυγός του ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, ξαφνιάζοντας τους πάντες, καθώς ουδείς γνώριζε πως αντιμετώπιζαν προβλήματα.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα πληροφορίες από το περιβάλλον τους αναφέρουν πως οι δύο πρώην έχουν έρθει και πάλι κοντά, θέλοντας να επαναπροσδιορίσουν την κατάσταση μεταξύ τους και ίσως να σώσουν τον γάμο τους.

«Αν και έχουν κινήσει τις διαδικασίες, το διαζύγιο δεν έχει εκδοθεί. Η μεγάλη αγάπη τους για την Αμαλία τούς ενώνει. Η κόρη τους είναι η μεγάλη τους αδυναμία» δήλωσε στη «Real Life» πρόσωπο από το περιβάλλον τους. Ο Γιώργος Παράσχος, μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, τον περασμένο Ιούλιο, είχε δηλώσει πως αιτία του τέλους ήταν η ρουτίνα που είχε φέρει η κοινή καθημερινότητά τους.

«Μάλλον έφταιγε η καθημερινή τριβή. Τώρα, που είμαι σε άλλο σπίτι εγώ και σε άλλο η σύζυγός μου, είμαστε πολύ πιο καλά. Δηλαδή μιλάμε πιο πολύ στο τηλέφωνο και νοιαζόμαστε περισσότερο ο ένας για τον άλλον» είχε πει.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, η απόσταση τους βοήθησε να δουν τα πράγματα πιο καθαρά και να αποφασίσουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους. Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούλιο του 2014 και δύο χρόνια μετά απέκτησε την κορούλα του, την Αμαλία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κονσέρτα για… πολυβόλα με Μάτσα & Κεφαλογιάννη

Εκείνη στη Ρωμαϊκή Αγορά Αθηνών, εκείνος στο Ωδείο Ηρώδου...

Σε ίδρυμα στην Τήνο η τυφλή σύζυγος του ηθοποιού Δημήτρη Καλλιβωκά

Ούτε λεπτό δεν μπόρεσε να ζήσει μακριά από την...

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Γιώργος Μαζωνάκης: Σε ψυχιατρική κλινική ο τραγουδιστής

Σε ψυχιατρική κλινική νοσηλεύεται ο Γιώργος Μαζωνάκης από νωρίς...

Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου Κύριλλος: Ο «Παπαφλέσσας της Παναγιάς»!

Στα δύο αλησμόνητα νησιά της Παναγίας μας, την Ιμβρο...

Διακοπές για Λιάγκα και Αντωνά στο υπερπολυτελές «Grand Hotel Et Des Palmes»

Αφού απόλαυσαν τις βουτιές τους σε Τήνο και Κύθνο,...

Ποιους «τσακώσαμε» στη Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Μαρία Μπεκατώρου,...