Με νέο αμόρε η Lady Gaga

«Έξυπνος, σοβαρός και χαμηλών τόνων» είναι ο νέος σύντροφος της Lady Gaga, σύμφωνα με τη «New York Post». Η αμερικανική εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ο γοητευτικός άνδρας που παρακολούθησε μαζί με τη μητέρα της την εμφάνιση της 33χρονης ποπ σταρ το Σάββατο σε εκδήλωση εν όψει του Super Bowl και την επόμενη ημέρα συνόδευσε τη Lady Gaga στον τελικό του πρωταθλήματος αμερικανικού φούτμπολ είναι ο Μάικλ Πολάνσκι.

Πρόκειται για τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας Parker Group, η οποία ανήκει στον συνιδρυτή της Facebook Σον Πάρκερ. Η τραγουδίστρια φέρεται ότι γνώρισε τον άνδρα που πήρε στην καρδιά της τη θέση του πρώην αρραβωνιαστικού της Κρίστιαν Καρίνο σε πάρτι και δείπνα που διοργάνωσε στο σπίτι του ο Πάρκερ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Συγκλονίζει γνωστή κυρία της τηλεόρασης: «​Η μαμά μου ήταν νόθο παιδί, προϊόν βιασμού»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Ξανά μαζί μετά το διαζύγιο

Φωτιές άναψε η κοινή εμφάνιση της Μαρί Κωνσταντάτου και...

Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Πάω να τα βάλω στο πλυντήριο και βλέπω ένα στριγκάκι στην τσέπη του»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη ήταν καλεσμένοι της εκπομπής «Στην αγκαλιά του Φάνη» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη.

Αποκλειστικό! «Μασκέ» απιστία από διάσημη τραγουδίστρια με παντρεμένο επιχειρηματία

Είναι αδύνατον να χωρίσουν, παρά τα δεκάδες εμπόδια και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο παράνομος δεσμός τους!

Έμυ Λιβανίου: Νυχτοπερπάτησε με τον εφοπλιστή σύντροφό της, Πέτρο Παππά

Η Έμυ Λιβανίου με τον σύντροφό της, Πέτρο Παππά έκαναν βραδινή έξοδο.