Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του show «Υour Face Sounds Familiar»

Στο εστιατόριο Κεντρικόν στην Κολοκοτρώνη, στο Σύνταγμα, οι πελάτες δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

  • Από τη Μαρία Ανδρέου

Ενώ αυτοί απολάμβαναν ήρεμα το φαγητό τους, από μπροστά τους περνούσαν η Μαρία Μπεκατώρου, χαμογελαστή και σικάτη, ο εκκεντρικός Γιώργος Μαζωνάκης, η πληθωρική Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ο φουριόζος Δημήτρης Σταρόβας, που είχε αργήσει από την κίνηση και ανέβαινε δυο δυο τα σκαλιά, και ο στιλάτος Αλέξης Γεωργούλης.

Η πρόσκληση του ΑΝΤ1 προς τους τηλεοπτικούς συντάκτες για το φιλόδοξο σόου «Υour Face Sounds Familiar» που ξεκινά την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 20.45 θύμισε άλλες εποχές, όταν οι μπουφέδες με τα φαγητά, τα γλυκά και τα ποτά ήταν γεμάτοι… για να πάνε όλα πρίμα.

Φ5

Στον δεύτερο όροφο του εστιατορίου, που ήταν κλεισμένος πριβέ για την παραγωγή του ΑΝΤ1, οι δημοσιογράφοι δεν είχαν τη χαρά να τα πουν μόνο με την παρουσιάστρια, την κριτική επιτροπή, τον διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1 Τζώρτζη Ποφάντη, που ανακοίνωσε και τον έβδομο κύκλο του σόου, αλλά και να πιάσουν από κοντά έναν έναν τους παίκτες…

Αν και όλοι οι ρεπόρτερ έκαναν ουρά για τον Λάμπη Λιβιεράτο, τον Γιώργο Χρανιώτη και την Ευρυδίκη, το ενδιαφέρον τράβηξε κυρίως η διάσημη Παγώνα, η σύζυγος του Τόλλια, του κοινοτάρχη από τις «Αγριες μέλισσες», την οποία υποδύεται μοναδικά η γλυκιά Δανάη Λουκάκη και θα τη δούμε και στο μουσικό σόου μεταμορφώσεων.

Η «60άρα» Ευρυδίκη, ο Λάμπης και η «Παγώνα» από το Διαφάνι

Φ3

Φυσικά, οι 10 παίκτες που θα τα βάλουν φέτος με το… μπάζερ του «Your Face Sounds Familiar», όπως ήταν λογικό, μονοπώλησαν τα φλας των φωτογράφων και την περιέργεια των δημοσιογράφων. Ο Δημήτρης Σταρόβας, έχοντας οικειότητα με την Ευρυδίκη, την πείραξε λέγοντας ότι είναι πλέον εξήντα χρόνια στην ποπ και ροκ μουσική σκηνή.
Αυτή έπιασε την πάσα του και του είπε: «Δεν είμαι εξήντα χρόνια, Δημήτρη μου, αλλά τριάντα είμαι σίγουρα. Και μπαίνοντας σε αυτό το παιχνίδι κατάλαβα ότι ένας τραγουδιστής τελικά στην πορεία του έχει πολλά πράγματα να κάνει. Το “YFSF” πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ ωραία εμπειρία για εμένα και θέλω να την απολαύσω μέχρι το τέλος, γιατί έχει κομμάτια από μια τέχνη που αγαπώ: το θέατρο».

Ο Γιώργος Χρανιώτης, και ενώ οι συμπαίκτες του τού έκαναν πλάκα για τα σγουρά μαλλιά του, είπε με μπρίο για το σόου: «Το κλίμα στο πρώτο γύρισμα ήταν υπέροχο και ξέρω πλέον ότι θα περάσουμε καταπληκτικά. Επειδή έχω μια μπάντα, μου αρέσει πάντα να τραγουδώ διάφορα τραγούδια. Δεν με νοιάζει καθόλου να εκτεθώ. Πιστεύω ότι μέσα από το σόου θα ξεπεράσω όλα μου τα απωθημένα».

«Μεγάλη πρόκληση»

Η όμορφη Δανάη Λουκάκη, η Παγώνα από τις «Αγριες μέλισσες», η άλλη σγουρομάλλα του «ΥFSF», τόνισε: «Από το Διαφάνι στο “YFSF”… Ε, αυτό είναι μεγάλη πρόκληση και μεγάλη χαρά. Ζω πράγματα που δεν έχω ξαναζήσει. Να τραγουδώ, να χορεύω, να μιμούμαι. Τρομερά δύσκολο. Πιστεύω να τα καταφέρω όλα και να φτάσω στο τέλος της σεζόν ανώδυνα». Η γλυκιά ηθοποιός Μαρία Ανδρούτσου άνοιξε και αυτή την καρδιά της: «Λοιπόν, έχω κι εγώ μια μπάντα σαν του Χρανιώτη. Τραγουδάω ροκ τραγούδια. Πολλοί δεν το ξέρουν. Τώρα θα με μάθουν και ως τραγουδίστρια και θα το κάνω με όλη μου την ψυχή».

Ο ηθοποιός Στέφανος Μουαγκιέ είχε όρεξη για πλάκες: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις μακιγιέζ του σόου που σχεδόν σε όλους μου τους ρόλους κάνουν 24 ωρα για να με βάψουν. (γέλια) Επίσης υποκλίνομαι στις γυναίκες που φοράνε τακούνια. Πώς το κάνουν; Οι γοφοί τους αντέχουν;»

Ο Λάμπης Λιβιεράτος με γλυκύτητα ανέφερε ότι η συμμετοχή του στο σόου είναι σημαντική για αυτόν, γιατί συναντιέται ξανά με τη δασκάλα του, τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Ο ίδιος είπε: «Στο σόου αυτό θέλω τόσο να διασκεδάσω εγώ όσο και να διασκεδάσω και τον κόσμο. Αυτό μου αρκεί». Ο Ηλίας Μπογδάνος ανέφερε ότι όλα για αυτόν είναι πολύ όμορφα και πέρασε απίστευτα στο πρώτο γύρισμα, ενώ η Τάνια Μπρεάζου ισχυρίστηκε ότι περιμένει πώς και πώς να ζήσει αυτό το παιχνίδι. Με μια φωνή ο Νικόλας Ραπτάκης και η Κατερίνα Κουκουράκη αναφέρθηκαν στην πρεμιέρα του παιχνιδιού στην οποία πέρασαν φανταστικά και είπαν ότι η κριτική επιτροπή είναι η καλύτερη που θα μπορούσε να υπάρξει γιατί έχει θετική ενέργεια.

Επιτροπή με… μεταγραφή τη Μίρκα

Φ4 4

Σαν μια καλοκουρδισμένη ομάδα εμφανίστηκε στους δημοσιογράφους η κριτική επιτροπή του «YFSF». Ολοι τους είχαν έρθει με φόρα από το πρώτο γύρισμα του σόου και ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτος.

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου με τα λόγια της ανέβασε το ηθικό όλων. «To σόου αυτό μού άρεσε πολύ και το έβλεπα, γιατί είναι ανάλαφρο και βασικά δεν φεύγει κανένας. Υπάρχει συναγωνισμός και όχι ανταγωνισμός. Το να σέβεται ένα παιχνίδι τους παίκτες του είναι πολύ σημαντικό. Γιατί οι πρωταγωνιστές είναι αυτοί και όχι εμείς… Και έχουν πολύ δύσκολη δουλειά να κάνουν. Αυτή τη δουλειά που ρίχνουν δεν ξέρω αν θα την έφερνα εις πέρας ακόμη κι αν ήμουν 20 χρόνων» τόνισε.

«Είναι απίθανοι»

«Θα ήθελα να υπάρχει μόνο μία βαθμολογία σε αυτό το παιχνίδι, το 10! Αλλιώς, να μοιράζουμε στους παίκτες σοκολατάκια, γαρίφαλα, τριαντάφυλλα. Είναι απίθανοι. Γιατί σε αυτό το παιχνίδι δεν κρίνεται η καριέρα τους και δίνουν και την ψυχή τους. Και όταν υπάρχει ψυχαγωγία μόνο τότε ανεβαίνει και η ψυχούλα μας» επισήμανε.

Ο Δημήτρης Σταρόβας υπογράμμισε από τη μεριά του: «Είπα το “ναι” στο “YFSF” γιατί πέρασα καλά πέρσι. Ενιωσα τόσο ωραία όταν συναντηθήκαμε ξανά μαζί με όλους… Σαν να μην είχε περάσει μια μέρα. Τα παιδιά που παίρνουν μέρος στο σόου πεθαίνουν στις πρόβες. Θα ήθελα πραγματικά ένας παίκτης από τους φετινούς να με υποδυθεί… Θα πρέπει βέβαια να τον χτίζουν οι ενδυματολόγοι και οι μακιγιέζ για μέρες (σ.σ.: γέλια)… Φέτος το επίπεδο είναι πολύ υψηλό».

Οταν τον ρωτήσαμε για τον Αλέξη Γεωργούλη και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τη συμμετοχή του στο σόου του ΑΝΤ1, ανέφερε: «Τρεις εβδομάδες έγραφαν γι’ αυτό. Εγώ ειλικρινά δεν πιστεύω ότι πρέπει να χάσει το χιούμορ του και τον αυθορμητισμό του ένας καλλιτέχνης, ακόμη και ένας πολιτικός, επειδή έγινε ευρωβουλευτής. Τον πολέμησαν τον Αλέξη από τη στιγμή που τράβηξε selfie στις Bρυξέλλες. Αλλά να που αποδείχθηκε ότι από τους 700 ευρωβουλευτές οι 500 έχουν παράλληλες δραστηριότητες».Ο πολυτάλαντος Δημήτρης Σταρόβας δεν αρνήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση αν και θα παντρευτεί την αγαπημένη του Αννα: «Ε, καιρός δεν είναι;» είπε και μας άφησε άφωνους με τον αυθορμητισμό του.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, γελαστός και καλοδιάθετος, ανέφερε: «Χαίρομαι που αυτή η εκπομπή κρατά πάντα τον πήχη ψηλά. Χθες κάναμε το πρώτο μας γύρισμα και ένιωσα ότι θα είναι η καλύτερη πρεμιέρα μας. Το πάρτι αυτό συνεχίζεται και μας κάνει καλύτερους ανθρώπους».

Τέλος, ο Αλέξης Γεωργούλης είπε με μεγάλη χαρά: «To “YFSF” είναι ένα αστέρι μέσα στο τηλεοπτικό φάσμα. Είναι η καλύτερη μορφή τηλεόρασης. Η Μιμή Ντενίση μάς λείπει πολύ από την επιτροπή, αλλά πάνω από τα συναισθήματά μας είναι η σπουδαία δουλειά που κάνει στο θέατρο».

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....