Το απρόσμενο τετ α τετ της Ιωάννας Τούνη με τον Νώντα Παπαντωνίου και την συνοδό του

Ούτε βλέφαρο δεν έριξε η Ιωάννα Τούνη στον πρώην της Νώντα Παπαντωνίου, και ας διασκέδασαν δίπλα δίπλα στα μπουζούκια! Αυτό κι αν ήταν τύχη!

Η εκρηκτική Θεσσαλονικιά, που γνωρίσαμε από το «Μy Style Rocks», ήρθε στην Αθήνα για μία ημέρα και το βράδυ ξεφάντωσε με τη συμπαίκτριά της Βρισηίδα Ανδριώτου στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν ο Γιώργος Σαμπάνης και η Καίτη Γαρμπή. Όμως, εκεί, στο πρώτο τραπέζι πίστα, την περίμενε μια έκπληξη!

Στη διπλανή παρέα βρισκόταν ένας πολύ γνώριμος ψηλός άντρας, που δεν πέρασε απαρατήρητος ούτε και από τους παπαράτσι! Ήταν ο πρώην σύντροφός της, ο Νώντας Παπαντωνίου, ο οποίος διασκέδαζε με το μοντέλο Ζωή Κεραμιδάρη! Το πρώην αμόρε της σέξι influencer ταξίδεψε από τη Λάρισα, όπου αγωνίζεται στην ομάδα μπάσκετ της πόλης, στην «ξελογιάστρα» Αθήνα και έπεσε πάνω στην τέως σύντροφό του, η οποία όμως δεν του ανταπέδωσε το βλέμμα!

Τα μάτια των θαμώνων δεν ξεκόλλησαν όλη τη νύχτα από το χωρισμένο ζευγάρι, ενώ η Ιωάννα Τούνη κέρδισε… Όσκαρ αδιαφορίας, ανεμελιάς και χορού! Μέχρι και βίντεο δημοσιεύτηκε στα social media από πελάτες, κάνοντας focus στα δύο τραπέζια, όπου η αμηχανία περίσσευε στις παρέες, αλλά όχι και στους πρωταγωνιστές, οι οποίοι φαινομενικά έδειχναν ατάραχοι! Τώρα ποιος μπορεί να αντισταθεί στην καυτή καλλονή και να μην κοιτάξει ούτε κλεφτά; Ο Νώντας και η… καρδιά του το ξέρουν!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συγκλονίζει γνωστή κυρία της τηλεόρασης: «​Η μαμά μου ήταν νόθο παιδί, προϊόν βιασμού»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

Μαρινέλλα: Η στιγμή της κατάρρευσης που πάγωσε το πανελλήνιο

Η στιγμή που η Μαρινέλλα κατέρρευσε πάνω στη σκηνή...

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Πάω να τα βάλω στο πλυντήριο και βλέπω ένα στριγκάκι στην τσέπη του»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη ήταν καλεσμένοι της εκπομπής «Στην αγκαλιά του Φάνη» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη.

Αποκλειστικό! «Μασκέ» απιστία από διάσημη τραγουδίστρια με παντρεμένο επιχειρηματία

Είναι αδύνατον να χωρίσουν, παρά τα δεκάδες εμπόδια και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο παράνομος δεσμός τους!

Έμυ Λιβανίου: Νυχτοπερπάτησε με τον εφοπλιστή σύντροφό της, Πέτρο Παππά

Η Έμυ Λιβανίου με τον σύντροφό της, Πέτρο Παππά έκαναν βραδινή έξοδο.