Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Με χιούμορ απάντησε η Βίκυ Σταυροπούλου στα απαξιωτικά σχόλια της Άννας Παναγιωτοπούλου

«Πληρωμένες» απαντήσεις έδωσαν η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στις απαξιωτικές δηλώσεις που έκανε η Άννα Παναγιωτοπούλου εναντίον τους.

Η τελευταία, μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», στον Σκάι, αρνήθηκε επιδεικτικά να σχολιάσει το γεγονός ότι η Βίκυ αναλαμβάνει χρέη κριτή στο talent show του Open «Just the two of us», πετώντας μάλιστα και το «καρφί» της, πως δεν τη θεωρεί συνάδελφό της.

«Παναγία μου! Δεν θέλω να τη σχολιάσω. Θα κρίνει ανθρώπους η Σταυροπούλου; Είναι ηθοποιός και δεν το έχω καταλάβει; Δεν την έχω δει να κάνει. Πάντα το ίδιο κάνει, βγαίνει, μπαίνει και αυτό είναι. Είναι μια πάρα πολύ έξυπνη γυναίκα. Όχι, δεν είναι ηθοποιός» ήταν ακριβώς τα λόγια της.

Όσο για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, η Αννα φάνηκε να μη χρωστά ούτε σ’ εκείνον καλή κουβέντα. «Ήταν ένα πλάσμα που δεν ξέραμε τι να το κάνουμε. Πού ήσουνα; Αλλού ντ’ αλλού. Μετά ξαφνικά έγινε θιασάρχης με τη Βίκυ Σταυροπούλου από δίπλα» σχολίασε ελαφρώς… φαρμακερά στην κάμερα του Σκάι.

Η Βίκυ Σταυροπούλου προσπάθησε αρχικά να αντιμετωπίσει με χιούμορ αυτή την ξαφνική επίθεση. Οταν λοιπόν ρωτήθηκε από ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 αν άκουσε τις δηλώσεις της συναδέλφου της, ανέφερε: «Τι, ότι δεν είμαι ηθοποιός; Είναι γνωστό ότι έχω μεταπηδήσει από τον χώρο του μόντελινγκ. Μην τα ξαναλέμε και ευχαριστώ τον κόσμο που εδώ και 20 χρόνια με ακολουθεί. Γιατί κάνω κι εγώ αγώνα για να μείνω έτσι όπως είμαι».

Και συνέχισε με σοβαρό ύφος: «Δεν θέλω να το σχολιάσω. Δεν πρέπει. Από σεβασμό» . Σε ερώτηση που της έγινε, ωστόσο, αμέσως μετά αν στενοχωρήθηκε, η Βίκυ δεν μπόρεσε να κρατηθεί. «Ένιωσα αμήχανα. Τα έχασα. Είδα έναν άνθρωπο να μιλά με αυτόν τον τρόπο για εμένα και μάλιστα έναν άνθρωπο που αισθανόμουν -από τη λίγη γνωριμία μας- ότι συμπαθιόμασταν. Πολύ γρήγορα, γιατί ξέρεις ότι όταν είσαι καιρό σε αυτήν τη δουλειά αυξάνονται τα αντισώματα, βάζεις τα πράγματα αλλιώς στη θέση τους και προχωράς. Στο τέλος, λοιπόν, δεν θέλω να μείνω σε αυτό. Θέλω να μείνω στο ότι μεγάλωσα με την Αννα. Μου άρεσε πολύ όταν την έβλεπα στην τηλεόραση. Να είμαστε γεροί. Να έχουμε την υγεία μας και να πορευόμαστε» σχολίασε η Βίκυ.

Λακωνικός πλην όμως περιεκτικός ήταν από την πλευρά του ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.«Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος που το λέει αυτό η Αννα και μάλιστα δημόσια, σε μια τηλεόραση. Δεν ξέρω την πρόθεσή της. Δεν μπορώ να φανταστώ ποια είναι αυτή η πρόθεση. Δεν έχω να πω, να σχολιάσω κάτι. Να είναι καλά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του συνεργάτης της εκπομπής «Ευτυχείτε!».

φ3 αυτον

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...