Φωτογραφία-ρετρό «πρόδωσε» τα 87 χρόνια της Ζωζώ Σαπουντζάκη!

Ζωζώ ετών 87! Μια φωτογραφία-ντοκουμέντο από τον πρώτο γάμο της «βασίλισσας της νύχτας», στα 18 της χρόνια, άνοιξε τη συζήτηση για την ηλικία της αειθαλούς καλλιτέχνιδας στο «Πρωινό».

Την ανέβασε στον λογαριασμό του στο Ιnstagram ο καλός της φίλος, δημοσιογράφος Αρης Λουπάσης, ο οποίος και έγραψε συνοπτικά την ιστορία της.

«Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ντυμένη νύφη στον πρώτο της γάμο το ’51, σε ηλικία 18 ετών, με τον γιατρό Γιώργο Χατζηπαρασκευά, έναν γάμο που θα κρατήσει μόνο τρεις μήνες. Γεννημένη καλλιτέχνις, το μεγάλο ταλέντο της θα διακρίνει από την ηλικία των επτά της χρόνων στη Θεσσαλονίκη η οικογενειακή φίλη και μεγάλη ντίβα του θεάτρου Ζωζώ Νταλμάς, η οποία θα την προτείνει σε θιασάρχη της εποχής» σημείωσε στην ανάρτησή του ο κ. Λουπάσης και συνέχισε με άλλες λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή της Ζωζώς.

«Στην “Κομπαρσίτα” βρίσκει τον μεγάλο έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο ενός από τους γοητευτικότερους θαμώνες του μαγαζιού, προσωπικές του όμως εκκρεμότητες δεν επιτρέπουν τον γάμο, γεγονός που οδηγεί και στον χωρισμό του ζευγαριού. Απογοητευμένη, φεύγει για Αμερική, όπου θριαμβεύει σε γνωστά μαγαζιά της εποχής και η επιστροφή της στην Ελλάδα συνοδεύεται με συμβόλαιο με τον Φίνο. Το ’73 παντρεύεται τον δικηγόρο Ανδρέα Πολίτη, με τον οποίο θα ζήσει 23 χρόνια, μέχρι τον χαμό του, την οικογενειακή ευτυχία» .

Η φωτογραφία της 18χρονης Ζωζώς σχολιάστηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όπου μάλιστα βγήκαν και κομπιουτεράκια για να υπολογιστεί η ηλικία της «βασίλισσας της νύχτας». Αυτό, όμως, δεν άρεσε καθόλου στη Φαίη Σκορδά, η οποία παρενέβη: «Αυτό που γράφετε κάτω, παρακαλώ να βγει τώρα! Μου θυμίζει τις εργασίες μαθηματικών του Γιάννη που πρέπει να κάνουμε πρόσθεση, αφαίρεση» είπε η παρουσιάστρια σε αυστηρό τόνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαρινέλλα: Η στιγμή της κατάρρευσης που πάγωσε το πανελλήνιο

Η στιγμή που η Μαρινέλλα κατέρρευσε πάνω στη σκηνή...

Συγκλονίζει γνωστή κυρία της τηλεόρασης: «​Η μαμά μου ήταν νόθο παιδί, προϊόν βιασμού»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Πάω να τα βάλω στο πλυντήριο και βλέπω ένα στριγκάκι στην τσέπη του»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη ήταν καλεσμένοι της εκπομπής «Στην αγκαλιά του Φάνη» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη.

H σύζυγος του «βασιλιά του real estate» έγινε στιχουργός

Η σύζυγος του «βασιλιά του real estate» υπογράφει, μεταξύ...

Αποκλειστικό! «Μασκέ» απιστία από διάσημη τραγουδίστρια με παντρεμένο επιχειρηματία

Είναι αδύνατον να χωρίσουν, παρά τα δεκάδες εμπόδια και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο παράνομος δεσμός τους!