Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Κοντέψαμε να καούμε στο Μάτι εγώ και η οικογένειά μου»

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η θλιμμένη Θεοδοσία, η γυναίκα του Λάμπρου από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Αγριες μέλισσες», άνοιξε την καρδιά της στο περιοδικό «Enjoy» της «κυριακάτικης δημοκρατίας» και συγκλόνισε! Η ηθοποιός αποκάλυψε τις τραγικές στιγμές στο Μάτι, όπου κινδύνεψαν να καούν η ίδια και η οικογένειά της!

«Εγώ με τον πατέρα μου έχω μια πολύ όμορφη σχέση» εξομολογήθηκε η ηθοποιός. «Έχω χάσει από μικρή τη μητέρα μου και τώρα με την καραντίνα μού είναι δύσκολο να τον χαιρετώ από το μπαλκόνι. Έχουμε ζήσει δύσκολες στιγμές! Πρόπερσι κινδυνέψαμε να καούμε στη φωτιά στο Μάτι. Έχουμε σπίτι στον Νέο Βουτζά και, ευτυχώς, ξέραμε τα στενά και δεν εγκλωβιστήκαμε από τις φλόγες. Δύο λεπτά να αργούσαμε να φύγουμε, θα είχαμε καεί οικογενειακώς».

Η ίδια μίλησε και για όσα βιώνουμε εν μέσω της πανδημίας, αλλά και για την οικονομική κρίση που θα έρθει μόλις καταλαγιάσει ο εφιάλτης του κορονοϊού και αρχίσουν τα μέτρα κυκλοφορίας να χαλαρώνουν! «Ο κόσμος θα πεινάσει και ο κλάδος μου θα έχει πολλά προβλήματα» λέει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και συνεχίζει:

«Σήμερα ζω μόνο μέσα από τη δουλειά μου. Όταν βγήκα από τη Σχολή Θεάτρου, αυτό δεν ήταν δεδομένο. Έχω δουλέψει ως σερβιτόρα σε μαγαζιά εστίασης για να μπορέσω να ζήσω και δεν ντρέπομαι καθόλου γι’ αυτό. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή και φυσικά θα το έκανα ξανά. Όταν δεν έχεις ευρώ πάνω σου, θα δουλέψεις παντού, τίμια, καθαρά και ωραία. Ωστόσο, νιώθω ευλογημένη, γιατί μετά την ταινία “Ουζερί Τσιτσάνης” έπαιξα στη σειρά της ΕΡΤ “Η ζωή εν τάφω” κι ύστερα ήρθαν οι “Αγριες Μέλισσες”, που έχουν ως φόντο τους μια Ελλάδα που έχει βγει μετά τον Εμφύλιο».

Τι κάνει όμως η δημοφιλής ηθοποιός «Μένοντας σπίτι»; «Εγώ είχα σταματήσει και πιο νωρίς τα γυρίσματα, γιατί είχα ένα κρύωμα και είχα φοβηθεί. Με το που φούντωσε πιο πολύ το θέμα του κορονοϊού έκανα το τεστ και ήμουν αρνητική. Την περίοδο αυτή στο σπίτι φτιάχνω γλυκά, βλέπω ταινίες και πάω βόλτα για σωματική άσκηση με τη φίλη μου τη Δανάη Μιχαλάκη, τη Δρόσω από τις “Αγριες Μέλισσες”. Μένουμε πολύ κοντά. Το έχουμε ρίξει στο περπάτημα. Είχαμε δεθεί λόγω ηλικίας και στα γυρίσματα, και κάνουμε παρέα».

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Enjoy» και για τις δύσκολες σκηνές στα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1 που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. «Η πιο δύσκολη ήταν αυτή μπροστά στο φέρετρο του Γιάννου. Αμέσως μου ήρθαν σκηνές από τον θάνατο της μητέρας μου και με κυρίευσε το συναίσθημα. Ακόμη, δύσκολη ήταν η ερωτική σκηνή με τον γιατρό Βασταρδή στο γραφείο του, αφού ήταν η πρώτη σκηνή που γύρισα με τον ηθοποιό Δημήτρη Σαμόλη».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...