Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εμπρηστική δήλωση του Σπύρου Μπιμπίλα για την Θεία Κοινωνία έκανε άνω κάτω καλλιτέχνες

Ξέσπασε «εμφύλιος πόλεμος» μεταξύ γνωστών ηθοποιών, και όχι μόνο, με αφορμή την προκλητική δημόσια δήλωση (τη Μεγάλη Δευτέρα) του  Σπύρου Μπιμπίλα σχετικά με τους ιερείς που κοινώνησαν πιστούς, παρά το κλείσιμο των εκκλησιών, και τη Θεία Κοινωνία, την οποία αποκάλεσε ξεδιάντροπα μέσω του προφίλ του στο facebook «υγρό κρασί με ψωμί».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ, αφού δέχτηκε τα βέλη της συναδέλφου του Γκέλυς Γαβριήλ (είχε αντιδράσει έντονα με ανάρτησή της στο facebook λέγοντας χαρακτηριστικά «Υποστήριξε την αθεΐα σου και άσε μας εμάς, μέρες που είναι, να σηκώσουμε τον δικό μας σταυρό. Εκείνον που πιστεύουμε. Για εκείνον που δακρύζουμε. Γιατί εμείς νιώθουμε την ύπαρξή του! Ντροπή σου!»), «κατάφερε» να διχάσει με τη δήλωσή του τον καλλιτεχνικό κόσμο, με ορισμένους να σπεύδουν να τον υπερασπιστούν και άλλους να τάσσονται στο πλευρό της Γαβριήλ!

Φ3 ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ

Η ηθοποιός Άννα Παντζέλη, μεταξύ άλλων, έγραψε «Πόση ντροπή… και χολή. Πραγματικά λυπάμαι για κάποιους που δηλώνουν και χριστιανοί… Θλίψη… Σπύρο, σε αγαπώ», ενώ ο παλιός χορογράφος Τάκης Σαγιώρ που έσπευσε να υπερασπιστεί τον Σπύρο Μπιμπίλα, ανέφερε: «Όποιος θεωρεί ότι δεν κολλάει ο κορωνοϊός από το ψωμί και το κρασί της εκκλησίας, επειδή είναι θείο, να πάει να κοινωνήσει και άμα νοσήσει να μη διανοηθεί να πάει σε νοσοκομείο ζητώντας τη βοήθεια της επιστήμης».

Φ5 ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Στη σελίδα της Γκέλυς Γαβριήλ στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Μάρκος Λεζές υπερασπίστηκε την πίστη του στον Θεό και συντάχθηκε με την ανάρτηση της συναδέλφου του. «Γεια σου, ρε Γκέλυ, είμαι υπερήφανος που είμαι φίλος σου, οι νεκροί με τους νεκρούς κι οι ζωντανοί με τους ζωντανούς» ανέφερε, ενώ έκανε σχόλιο και κάτω από το εμπρηστικό post του Μπιμπίλα γράφοντας: «Ο Θεός τον άθεο τον συγχωρεί, τον αχάριστο δεν συγχωρεί, εύχομαι κάποια στιγμή να κοιτάξεις ψηλά να δεις πόσα σου δίνει. Και να πεις ένα ευχαριστώ… Χριστός ανέστη κι ας μην το πιστεύεις». Ακολούθησε ανάρτηση του Πάνου Σουπιάδη υπέρ της Γαβριήλ: «Σπύρο, ξαναδιάβασε την ανάρτησή σου, είναι Μεγάλη Δευτέρα και είναι Μεγάλη Εβδομάδα (δεν είναι εβδομάδα της ανάρτησης και των λάικ)».

Φ7 1

«Σύμμαχοι» της Γκέλυς Γαβριήλ στον «πόλεμο» με τον Μπιμπίλα είναι επίσης η Τέτα Κωνσταντά, η οποία σχολίασε «Μέγα λάθος να προσπαθεί κανείς να εξηγήσει τη θρησκεία με τη λογική και ακόμα χειρότερα να την κρίνει», αλλά και ο Μιχάλης Ανθης λέγοντας: «Ναι, αν ήταν στο χέρι μου, θα κοινωνούσα. Πειθαρχώ, όμως, γιατί άντε να εξηγήσεις… και γιατί δεν θέλω να προκαλώ την πλειοψηφία, έστω κι αν διαφωνώ».

Φ6 6

Φ8 3

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...