Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Τάκης Παπαματθαίου: «Δεν έγινα ηθοποιός για να κάνω εξώφυλλα»

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Τάκης Παπαματθαίου επιστρέφει στον ρόλο του πιο διάσημου τσιγκούνη της λογοτεχνίας.

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Δεύτερο «χτύπημα» στη Μιμή Ντενίση – Αναβάλλονται τα γυρίσματα του «Σμύρνη μου Αγαπημένη» λόγω κορωνοϊού (video)

Ενάμιση μήνα μετά το «λουκέτο» στο «Θέατρον» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, όπου ανέβαινε η sold out παράστασή της «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη», η διάσημη πρωταγωνίστρια αποφάσισε να προχωρήσει σε αναβολή και των γυρισμάτων φιλόδοξου κινηματογραφικού πρότζεκτ που έχει στα σκαριά τα τελευταία χρόνια. Αναφερόμαστε φυσικά στη μεταφορά του παλιότερου, επίσης πολύ επιτυχημένου, θεατρικού έργου της «Σμύρνη μου αγαπημένη» στη μεγάλη οθόνη με διεθνές καστ ηθοποιών.

Μπορεί, λοιπόν, τα πρώτα δοκιμαστικά για την ταινία με θέμα την Καταστροφή της Σμύρνης να είχαν γίνει πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας και το καστ να είχε συμφωνηθεί, ωστόσο οι ιθύνοντες της παραγωγής και η ίδια η Μιμή Ντενίση πήραν την απόφαση να μεταθέσουν την έναρξη των γυρισμάτων για το 2021, ούτως ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να μπορέσουν να κάνουν πιο εύκολα τη δουλειά τους.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πρόκειται για μια υπερπαραγωγή με δεκάδες ηθοποιούς και χιλιάδες κομπάρσους. Ειδικά στις σκηνές της καταστροφής αναμένεται να πάρουν μέρος περισσότερα από 3.000 άτομα.

Μάλιστα, όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενο φύλλο, πρόκειται να γυριστούν επιπλέον σκηνές από αυτές που χρειάζονται για την ταινία, καθώς η Μιμή σχεδιάζει μετά την προβολή της στους κινηματογράφους να μονταριστεί εκ νέου με τις επιπλέον σκηνές και να γίνει μίνι τηλεοπτική σειρά.

Να θυμίσουμε ότι, πέρα από την πρωταγωνίστρια Ντενίση, στο καστ του φιλμ «Σμύρνη μου αγαπημένη» θα δούμε σημαντικά ονόματα της υποκριτικής, όπως οι Γρηγόρης Βαλτινός, Μπουράκ Χακί, Ιαν Μακ Κέλεν και Βανέσα Ρεντγκρέιβ. Με τα νέα δεδομένα που προέκυψαν η κινηματογραφική «Σμύρνη» αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την άνοιξη του 2022.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.




Μποζουκια Αθηνα