Τα σπόιλερ του «MasterChef» έβγαλαν τους δύο φιναλίστ! Ο Σταύρος και ο Σταυρής πάνε στον τελικό! (video)

Όπως έγινε γνωστό μέσω της εκπομπής «Ευτυχείτε!», μετά τη Μαριάννα θα αποχωρήσει η Μάρλεν και κατόπιν θα εγκαταλείψει τον μαγειρικό διαγωνισμό και το σπίτι του reality του Star και ο Διονύσης. Αμέσως μετά, θα φύγει ο Γιώργος, μόλις μία θέση πριν από την τελική πεντάδα, ενώ θα ακολουθήσει ο Τζον και στη συνέχεια ο Δημήτρης, ο οποίος θα αποχαιρετήσει τον διαγωνισμό (και την αγαπημένη του επί εδάφους «MasterChef») μια ανάσα πριν από την τελική τριάδα.

Στο top 3 θα δούμε τη Μαρία, μαζί με τους Σταύρο και Σταυρή, ωστόσο η μελαχρινή, η οποία ξύπνησε πάθη και καβγάδες στο παιχνίδι φέτος, δεν θα περάσει στον τελικό, όπου θα κληθούν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο μόνο τα δύο αγόρια με το ίδιο όνομα. Σταύρος και Σταυρής θα αναμετρηθούν για τον τίτλο και το χρηματικό βραβείο.

Όσο για την ημερομηνία του μεγάλου τελικού και του τρόπου με τον οποίο θα μεταδοθεί; Οι ιθύνοντες της παραγωγής και του καναλιού βρίσκονται σε συζητήσεις για τη δημιουργία ενός τελικού αντάξιου των ποσοστών τηλεθέασης που συγκέντρωσε για ακόμη μια φορά το reality μαγειρικής.

Μέχρι τότε οι fans της εκπομπής θα απολαύσουν πολλές στιγμές μαγειρικής δημιουργίας, αλλά και έντασης.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=MIy3EXcqoM4&feature=emb_title

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαρινέλλα: Η στιγμή της κατάρρευσης που πάγωσε το πανελλήνιο

Η στιγμή που η Μαρινέλλα κατέρρευσε πάνω στη σκηνή...

Συγκλονίζει γνωστή κυρία της τηλεόρασης: «​Η μαμά μου ήταν νόθο παιδί, προϊόν βιασμού»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

Ξέσπασε η Έφη Θώδη κατά της Άντζελας Δημητρίου: «Έβγαλε το κόμπλεξ της»

Εμφανώς ενοχλημένη μίλησε η Έφη Θώδη στην κάμερα της...

H σύζυγος του «βασιλιά του real estate» έγινε στιχουργός

Η σύζυγος του «βασιλιά του real estate» υπογράφει, μεταξύ...

Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Πάω να τα βάλω στο πλυντήριο και βλέπω ένα στριγκάκι στην τσέπη του»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη ήταν καλεσμένοι της εκπομπής «Στην αγκαλιά του Φάνη» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη.