Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

«Σασμός»: Η Μαρίνα νιώθει, ακόμη μία φορά, προδομένη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Γιώργος...

Οι Socrates έχασαν κι άλλο «παιδί» τους

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και στους λάτρεις της ελληνικής...

Ευλογημένη ημέρα!

Ιστορικό γεγονός για την Ορθόδοξη Εκκλησία, με την πρώτη...

Το «φλερτ» της Ελένης Μενεγάκη με τον Θοδωρή Κυριακού και η πρόταση για μεσημεριανή εκπομπή

Ήταν πριν από 15 χρόνια όταν ο Θοδωρής Κυριακού, μιλώντας για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 και να ακολουθήσει τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο στον Alpha, είχε χρησιμοποιήσει την παροιμία: «Όποιος φεύγει από το μαντρί το τρώει ο λύκος».

Όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, η παρουσιάστρια συνέχισε να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια της επιτυχίας και στο κανάλι της Κάντζας.

Ωστόσο για την ίδια οι «παλιές αγάπες» δεν πάνε στον παράδεισο, καθώς αυτή η… κολόνια με το κανάλι του Αμαρουσίου κρατάει χρόνια. Κακά τα ψέματα, η Ελένη είναι «παιδί» του ΑΝΤ1 και ανακάλυψη του αείμνηστου Μίνωα Κυριακού, την οποία «έκλεψε» στη συνέχεια ο Δημήτρης Κοντομηνάς με ένα συμβόλαιο εκατομμυρίων, κάνοντάς τη «βασίλισσα» του δικού του καναλιού.

Τώρα όμως ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχει αποδεσμευτεί πλήρως από τον Alpha και η σχέση της Ελένης με το κανάλι έχει πάψει προ πολλού να είναι συναισθηματική. Απεναντίας, η σχέση της με τον ΑΝΤ1 φαίνεται ότι παραμένει συναισθηματική. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που φημολογείται έντονα ότι ο Θοδωρής Κυριακού τη θέλει πίσω στο κανάλι του Αμαρουσίου, τώρα που εκείνη αποφάσισε να αποχωρήσει από αυτό της Κάντζας.

Οι πρώτες πληροφορίες για το «φλερτ» του Θοδωρή Κυριακού στην Ελένη Μενεγάκη, που δημοσιοποιήθηκαν στο «TV Εθνος», κάνουν λόγο για επαγγελματική πρόταση του επιχειρηματία, που αφορά πανομοιότυπη μεσημεριανή εκπομπή με αυτή που παρουσιάζει τώρα στον Alpha – κάτι που είναι και επιθυμία της ίδιας, αφού η υπεροχή της στη διαφημιστική αγορά είναι γνωστή. Παρ’ όλα αυτά δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να εξετάσουν κάτι το διαφορετικό στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας τους, αν και εφόσον αυτή προκύψει τελικά.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που πρόσωπα του ΑΝΤ1 (ακόμη και συνεργάτες της Φαίης Σκορδά) έκαναν την εμφάνισή τους στην «Ελένη», δείχνοντας έτσι πως τα προ 15ετίας είναι περασμένα, ξεχασμένα! Αυτή η εκτίμηση λοιπόν φαίνεται ότι αφήνει το περιθώριο στην Ελένη να προχωρήσει τις επαφές της με τον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπομπή της παρουσιάστριας στον Alpha θα ρίξει οριστικά αυλαία την Παρασκευή 17 Ιουλίου, ανήμερα της αγίας Μαρίνας, οπότε γιορτάζει η μικρή της κόρη, καρπός του γάμου της με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Τυπικά το συμβόλαιο της Ελένης λήγει δύο εβδομάδες αργότερα, την Παρασκευή 31 Ιουλίου. Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της ακούγεται πως θα γίνει στο δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή τον Ιανουάριο του 2021. Για να δούμε αν θα είναι το βήμα της επιστροφής της στον ΑΝΤ1…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...