Δευτέρα, 11 Αυγούστου, 2025

Οι viral Τσουβέλας και Χαραλαμπούδη έρχονται στην TV με το «ΤΟΤΕ VS...

Τα δυο αστέρια του Instagram και των κοινωνικών μέσων...

Η Γερονικολού με… παιχνιδιάρικη διάθεση πάνω στο φουσκωτό της

Ανέβηκε στο ολοκαίνουργιο, ξεχωριστό φουσκωτό της και απόλαυσε τη...

Σοφία Παπάζογλου: Η λαϊκή τραγουδίστρια μιλάει για τις θρυλικές συνεργασίες της

Φωνάρα, αυθεντική, χαμηλών τόνων και με μεγάλη εμπειρία στο...

Πώς η Ντενίση έχασε την ευκαιρία να μεταφέρει στη μικρή οθόνη τη...

Μέσα από τα χέρια της φαίνεται πως έχασε η...

Mάρα Ζαχαρέα: η βασίλισσα του κήπου – Θοδωρής Ρουσσόπουλος το… αφεντικό της κουζίνας (video)

Αποκαλύψεις από τη «σιδηρά» κυρία της ενημέρωσης. Η newscaster του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Μάρα Ζαχαρέα μίλησε χθες στο «Happy Day στον Alpha», αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως είναι η βασίλισσα του… κήπου της, με τον σύζυγό της Θεόδωρο Ρουσόπουλο να έχει την… πρωτοκαθεδρία στην κουζίνα τους!

«Η σχέση μου με τη μαγειρική δεν είναι καλή. Δεν είναι το δυνατό μου σημείο αυτό. Ποτέ δεν ήταν κάτι που μου άρεσε, είναι όμως εξαιρετικός ο Θόδωρος σε αυτό. Φτιάχνει τα πάντα, του αρέσει και τον χαλαρώνει. Τα παιδιά μου έχουν αποδεχτεί ότι δεν μαγειρεύω. Μου αρέσει η κηπουρική και ασχολούμαι αρκετά με αυτό» ανέφερε η δημοσιογράφος και μαμά μιας κόρης και ενός αγοριού!

Ειλικρινής, με εξομολογητική διάθεση και σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις της, η Μάρα Ζαχαρέα περιέγραψε τη δυσκολία προσαρμογής στα νέα οικογενειακά δεδομένα όταν τα παιδιά της έφυγαν στο εξωτερικό για σπουδές!

«Μου έλειπαν πολύ όταν πήγαν στο εξωτερικό. Τον πρώτο καιρό ήταν πολύ δύσκολο. Μετά σιγά σιγά συνήθισα και βρήκα τους ρυθμούς μου. Προσπαθώ να είμαι συγκρατημένη γιατί έχω και τον Θόδωρο που μου λέει “μην κλάψεις μπροστά στα παιδιά”» εξομολογήθηκε.

Με δυνατό βιογραφικό και για χρόνια στην πρώτη γραμμή της δημοσιογραφίας, η παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως είχε πάντα την κατανόηση των δικών της ανθρώπων. «Υπήρχε πάντα μεγάλη κατανόηση από την οικογένειά μου για το ωράριο που έχω στη δουλειά. Επειδή εμένα με γνώρισαν με αυτούς τους ρυθμούς, νομίζω ότι τα παιδιά προσαρμόστηκαν σε αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μάρα Ζαχαρέα.

«Πέρασα μια δεκαετία που χαιρόμουν που έβγαινα στον φακό, όταν έκανα πολιτικό ρεπορτάζ, χαιρόμουν που όταν πήγαινα κάπου ο κόσμος με αναγνώριζε και μου μίλαγε. Μετά πέρασα σε μια φλατ περίοδο, το είχα συνηθίσει. Τώρα πια και να μην το κάνω, δεν με πειράζει. Δεν θέλω να φτάσω και στο σημείο να λένε “κοίτα σε αυτήν την ηλικία πώς έχει γίνει και λέει δελτίο”. Έχω βάλει ένα ηλικιακό στοπ. Για μένα είναι όταν γίνω 60 ετών» συμπλήρωσε, αποκαλύπτοντας έτσι πότε θα βάλει στοπ στην καριέρα της on camera.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=38&v=1GjHe6vgAXw&feature=emb_title

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας για τη γλυκιά Λένα Σαμαρά

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στο πανελλήνιο ο αδόκητος χαμός της...

Έφη Κακαράντζουλα: Η ζωή της βιτριολίστριας στις Γυναικείες Φυλακές Θηβών

Σε κοκέτα των γυναικείων φυλακών της Θήβας, με... κλίση...

Διπλή χαρά για Σαμαρά

Μετά την αποφοίτηση του γιου του Κώστα από το...

Μαρίνα Σταυράκη: Βασίλισσα των φίλτρων η πρώην κυρία Πατούλη!

Η Μαρίνα Σταυράκη, πρώην σύζυγος Γιώργου Πατούλη, μπορεί να...

Αθίγγανη ακινητοποιούσε τη 10χρονη κορούλα της… για να τη βιάζει όποτε ήθελε ο σύντροφός της

Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπου νους την ακραία διαστροφή μιας...

Κωνσταντίνος Χατζηβασίλης: O Ελληνας που ταΐζει «χρυσό» μπέργκερ βασιλιάδες

Ο Κωνσταντίνος Χατζηβασίλης δεν είναι απλώς ένας σεφ. Είναι...

Η Μελίνα Νικολαΐδη έπαθε… Ντάλια

Ταλέντo από τα λίγα είναι τελικά η όμορφη κόρη...