Τι λέει ο Γονίδης για τον κορονοϊό και γιατί υποστηρίζει με νόημα ότι δεν θα υπάρξει δεύτερο κύμα

Ποιος Τσιόδρας και ποιος Χαρδαλιάς; Ο Σταμάτης Γονίδης απεφάνθη για τον κορονοϊό: «Δεν θα υπάρξει δεύτερο κύμα. Κάτι μας κρύβουν».

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια, παράλληλα με τις καλλιτεχνικές υποχρεώσεις του, ασχολείται με τη μεταφυσική, τοποθετήθηκε για την πανδημία στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» στον Alpha.

«Ασχολούμαι με πνευματικά θέματα. Δεν χρειαζόταν η καραντίνα για να μάθω τον εαυτό μου. Στην καραντίνα θέλαμε και μπήκαμε. Υπάρχει κάποιος σοφός που λέει ότι όταν για την ασφάλειά σου θυσιάζεις την ελευθερία σου, δεν θα έχεις ούτε ασφάλεια ούτε ελευθερία. Όταν δεις ένα έργο που δεν σου αρέσει, δεν ξαναπάς στο σινεμά να το δεις, άρα δεν πρόκειται να ξαναγίνει κάτι τέτοιο» ανέφερε ο καλλιτέχνης στη Ναταλία Γερμανού. μέσω Skype από το σπίτι του.

«Γενικά, όλοι οι λαοί του κόσμου δεν θα το δεχτούν να γίνει ξανά. Πιστεύω ότι δεν ήταν πανδημία, αλλά επιδημία. Αν ήταν πανδημία, θα ήταν τα θύματα πολύ περισσότερα από της γρίπης. Η Ελλάδα το χειρίστηκε πολύ ωραία. Η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό. Καμία κυβέρνηση του κόσμου, πιστεύω ότι κάτι παίζει. Ο Μπιλ Γκέιτς έλεγε ότι ο πληθυσμός της Γης έχει αυξηθεί πολύ. Αν το πιστεύει αυτός ο κύριος, καλύτερα να πεθάνει πρώτος για να δώσει το καλό παράδειγμα» συνέχισε ο τραγουδιστής, ανεβάζοντας ελαφρώς τους τόνους, ενώ πρόσθεσε με σιγουριά: «Πιστεύω ότι κάτι μας κρύβουν. Έχω γράψει και τραγούδι πριν από τρία χρόνια. Πιστεύω ότι πίσω από όλα αυτά κάτι κρύβεται. Ανησυχώ για τους άλλους, όχι για τον εαυτό μου… Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Η ζωή είναι ένα όνειρο μέσα στην ύλη. Ζούμε ένα όνειρο που θα ξυπνήσουμε όταν κάνουμε μετάβαση στην πραγματική ζωή. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει δεύτερο κύμα κορονοϊού. Το λέω και διαισθητικά και σκεπτόμενος, γιατί κάτι μας κρύβουν».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ