Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Ο Ιάσων Δούσης μιλά στην «Espresso» για το τηλεοπτικό «φλερτ» και τα reality shows

«Ψήνουν» το Jason Αντιγόνη, κατά κόσμον Ιάσονα Δούση, να πάρει μέρος στο νέο «Greece’s Next Top Model», όπου για πρώτη φορά θα διαγωνιστούν τόσο άντρες όσο και γυναίκες μοντέλα!

Ο ακτιβιστής ανθρωπίνων και ζωικών δικαιωμάτων Ιάσων Δούσης, ο οποίος απασχόλησε έντονα τη δημοσιότητα με την απόφασή του να διεκδικήσει νομικά και να κερδίσει το δικαίωμα να μην προσδιορίζεται με κανένα από τα δύο φύλα, έχει πραγματοποιήσει στο παρελθόν extreme εμφανίσεις που τράβηξαν τα φλας και προκάλεσαν αντιδράσεις.

Ποιος τον ξεχνά να ποζάρει με γυναικεία ρούχα μπροστά στον Εύζωνα, στην πλατεία Συντάγματος; Ποιος δεν θυμάται επίσης την εμφάνιση με ροζ φουστάνι στα έδρανα της Βουλής των Ελλήνων; Όλα τα παραπάνω φαίνεται πως σκέφτηκαν κάποιοι, προτείνοντάς του να συμμετάσχει στο «GNTM: Boys & Girls», το οποίο έχει το Star στα σκαριά.

«H αλήθεια είναι ότι δέχομαι πανταχόθεν πιέσεις και προτροπές για να μπω στο “GNTM” και γενικά να γίνω μοντέλο εδώ και χρόνια. Τιμητικό να σου το λένε, παρότι πλησιάζεις τα 35» λέει στην «Espresso» το Jason Αντιγόνη, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του. «Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου το μόντελινγκ. Έχω, όμως, μάθει ποτέ να μη λέω ποτέ σε κανέναν και σε τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα να παρουσιάζω δική μου τηλεοπτική εκπομπή, παρά να διαγωνίζομαι» διευκρινίζει.

φ2 67

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του σχεδιαστή μόδας και κριτή στο «GNTM» Άγγελου Μπράτη ότι στον φετινό κύκλο του reality ενδέχεται να δούμε τους άντρες μοντέλα να φωτογραφίζονται ακόμη και σε γυναικεία concepts, όπως συμβαίνει κατά κόρον στα αντίστοιχα τηλεοπτικά shows στο εξωτερικό, ο Ιάσων εκφράζει την πεποίθησή του πως αν συμβεί κάτι τέτοιο, πολλά αγόρια στην Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να… απελευθερωθούν!

«Το φόρεμα ή το make up δεν σε κάνει γυναίκα. Άλλωστε, χρόνια πριν θυμόμαστε εξώφυλλο του Μπραντ Πιτ με φόρεμα και τον Σάκη Ρουβά να τραγουδά με φούστα. Το ελληνικό κοινό εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια και εγκολπώνεται τις διεθνείς τάσεις, εξελίξεις και ελευθερίες. Το να βλέπεις άτομα να εκφράζονται ελεύθερα στην τηλεόραση μόνο καλό μπορεί να σου κάνει, πολλώ δε μάλλον όταν είσαι παιδί ή έφηβος και διαμορφώνεις την προσωπικότητά σου, η οποία ιδανικό νομίζω είναι να ασπάζεται και να υπεραμύνεται της ελευθερίας με την οποία οι άνθρωποι πρέπει να ζουν και προφανώς να ντύνονται» δηλώνει.

Η υποψηφιότητα

Τέλος, το Jason Αντιγόνη αναφέρεται στην αλλαγή που έχει κάνει στην εμφάνισή του με κοντό μαλλί και χωρίς φούστες, ειδικά μετά την υποψηφιότητά του στο πλευρό της Ρένας Δούρου για την Περιφέρεια Αττικής. «Έγινα γνωστός ως ακτιβιστής ανθρώπινων και ζωικών δικαιωμάτων, αλλά και για την περσινή κάθοδό μου στην πολιτική. Η παλαιότερη εικόνα που ενστερνιζόμουν σχετιζόταν με φορέματα και κοσμήματα. Πλέον έχω κοντά μαλλιά, αφού τα μακριά που έκοψα δωρίστηκαν στο Άλμα Ζωής. Έχω μεγάλη υπερηφάνεια για ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, γιατί ο μόνος στόχος μου υπήρξε ανέκαθεν η ελευθερία, η έκφραση και ο ανθρωπισμός. Όλα τα άλλα είναι προς κατανάλωση και φθηνό κουτσομπολιό. Το δε επίσημο όνομά μου είναι Ιάσων Δούσης και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το πώς θα με φωνάζει κανείς» υπογραμμίζει.

φ3 43

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...