Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Αλμπέρτα Τσοπανάκη: «Διέκοψαν ομιλία του Μητσοτάκη για να δείξουν τη σειρά μου»!

Η Αλμπέρτα Τσοπανάκη αποτελεί από τους θεμελιωτές της ελληνικής...

Το κακό χιούμορ της Έλενας Ακρίτα για το σπίτι των αδελφών Σταμίρη στις «Άγριες μέλισσες»: «Τι είναι αυτό το ξερό τραπέζι το ρουστίκ μες στη μέση»

Η Έλενα Ακρίτα… τσιμπάει σαν «Άγρια μέλισσα»! Κακό χιούμορ κάνει η δημοσιογράφος τώρα τελευταία και απ’ αυτό δεν ξέφυγαν ούτε οι τηλεοπτικές αδελφές Σταμίρη, τις οποίες και χαρακτήρισε «ανεπρόκοπες», με αποτέλεσμα να λάβει απάντηση… καρφί από συνεργάτη της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1.

«Εκεί στις “Άγριες μέλισσες” βάλτε, ρε παιδιά, ένα τραπεζομάντιλο στο σπίτι των τριών αδελφών. Δεκαετία του ’50 τα νοικοκυροκόριτσα στα χωριά και στις πόλεις κεντούσαν τα προικιά τους και στόλιζαν τον χώρο τους, όσο φτωχικός κι αν ήταν. Τι είναι αυτό το ξερό τραπέζι το ρουστίκ μες στη μέση. Και γύρω οι τοίχοι άδειοι, ούτε ένα κεντημένο “καλημέρα σας”, που λέει ο λόγος. Ανεπρόκοπες και οι τρεις σας, δεν ντρέπονται» έγραψε στο facebook, σχολιάζοντας το σαλόνι της Ελένης, της Ασημίνας και της Δρόσως στο σπίτι τους στο Διαφάνι.

Το σχόλιό της δεν αφορούσε τις τρεις ηρωίδες, αλλά τον σκηνογράφο Αντώνη Χαλκιά, ο οποίος αποφάσισε πώς θα είναι το σπίτι των αδελφών Σταμίρη στο χωριό του θεσσαλικού κάμπου!

Βροχή τα σχόλια

Κάτω από την ανάρτηση της Ελενας Ακρίτας έπεσαν βροχή τα σχόλια, μεταξύ αυτών και η απάντηση ενός εκ των σκηνοθετών της σειράς, του Σπύρου Μιχαλόπουλου. «Δεν ήθελα να σχολιάσω την άποψη της κυρίας Ακρίτα, αλλά θέλω όμως να σχολιάσω τις υπόλοιπες απόψεις περί λαθών. Καταρχάς δεν είναι λάθος που δεν μπήκε τραπεζομάντιλο. Είναι μια άποψη του σκηνογράφου, που δεν χρειάζεται συστάσεις και είναι αποδεκτή όσο έχει να κάνει με τους χαρακτήρες του σεναρίου» έγραψε και συνέχισε με πιο αιχμηρή διάθεση.

Screenshot 1 2

Screenshot 2 3

«Το “καλημέρα” υπάρχει στην κρεβατοκάμαρα των κοριτσιών, πράγμα που προφανώς πέρασε απαρατήρητο απ’ όλους σας. Αν η Δρόσω βρίσκεται στη βρύση συχνά έχει να κάνει με τη γεωγραφία των ηρώων και πού κινούνται στη σειρά. Κάποιοι βρίσκονται συχνότερα σε κάποιους χώρους. Όσοι έχουν ζήσει σε επαρχία το ’60 το ξέρουν αυτό. Είναι δικαίωμα καθενός να έχει διαφορετική άποψη επί όλων των θεμάτων. Εμείς, λοιπόν, επιλέξαμε έτσι να το χειριστούμε το ζήτημα. Αν αυτό σας ξενερώνει, έχετε πολλές επιλογές. Είναι μια σειρά που πονάμε και έχουμε ρίξει το βάρος στις ερμηνείες και όχι στην πραγματική απεικόνιση της εποχής. Άλλωστε, απ’ ό,τι διαβάζω εδώ, κανείς δεν έχει τεκμηριωμένη άποψη».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...