Η Κατερίνα Γερονικολού πόζαρε topless στον φακό του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Μια ανάρτηση της γνωστής ηθοποιού Κατερίνα Γερονικολού ξάφνιασε τους followers της, καθώς το «κλικ» που μοιράστηκε μαζί τους ήταν λιγάκι πιο «πικάντικο» από αυτά που τους έχει συνηθίσει.

Συγκεκριμένα, φωτογραφήθηκε γυμνή από τη μέση και πάνω, κρατώντας μπροστά της ένα ψάθινο καπέλο. Τη φωτογραφία τράβηξε ο Hugt, όπως υπογράφει στο Ιnstagram ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κάθε φορά που τη φωτογραφίζει. Ο ίδιος μάλιστα δεν παρέλειψε να κάνει και σχόλιο. «Υπέροχο βλέμμα» της έγραψε. Το ζευγάρι, καθώς οι καλλιτεχνικές υποχρεώσεις του είναι στον… πάγο λόγω κορονοϊού, έχει αρχίσει τις πρώτες του καλοκαιρινές εξορμήσεις και το απολαμβάνει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η εντυπωσιακή 40χρονη τρανς από την Αθήνα και ο ρόλος στην υπόθεση της Μυρτώς

Μία 40χρονη τρανς γυναίκα υπήρξε ρόλος κλειδί στην υπόθεση...

Αποκάλυψη για υπόθεση θανάτου Μυρτώς: «Πήγαν στο ξενοδοχείο για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις του 66χρονου»

Οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Όλη η αλήθεια για τον 66χρονο που συνομιλούσε η Μυρτώ – Η αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι του

Πολλά ερωτηματικά προέκυψαν με την εμπλοκή του 66χρονου στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

«Πάγωσε» στον αέρα η Μαρία Ηλιάκη: «Πέθανε; Πότε;»

Απρόσμενη στιγμή στον αέρα της εκπομπής «Νωρίς Νωρίς» το πρωί της Δευτέρας όταν μια πληροφορία άφησε τη Μαρία Ηλιάκη κυριολεκτικά άφωνη.

Δικηγόρος οικογένειας Μυρτώς: Η αποκάλυψη για τα νέα στοιχεία που θα έρθουν στο φως

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Μυρτώς στην Κεφαλονιά...

Γιώργος Λιάγκας: Στον Βόλο με τους γιους του για ξεχωριστό λόγο

Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλία μαζί...

Αυτός είναι ο επίγειος παράδεισος του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο – Φωτογραφίες από το εξοχικό του

Τον επίγειο παράδεισό του έχει φτιάξει στην Τήνο ο Γιώργος Λιάγκας.

«Βόμβα από GIO» – Οι δύο λόγοι που αποχώρησε ο αγαπητός παίκτης από το «J2US»

Ενα «J2US» που τίναξε την μπάνκα του τηλεοπτικού παρασκηνίου στον αέρα. Ενα live με ένταση, ίντριγκα και διπλό σοκ, που άλλαξε τις ισορροπίες μέσα σε λίγα λεπτά.