Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Η Αλίκη Κατσαβού έλυσε τη σιωπή της, τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά! «Εκείνη την ημέρα το ήξερα»

Μαυροφορεμένη και με άψογο μακιγιάζ, η χήρα του δημοφιλούς κωμικού εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης στα «Μεσάνυχτα», στον Alpha, και μίλησε για την απόφασή τους να τεκνοποιήσουν, ενώ περιέγραψε τις στερνές στιγμές εκείνου στο νοσοκομείο.

«Την τελευταία φορά που (σ.σ.: ο Κώστας Βουτσάς) μπήκε στο νοσοκομείο ήθελε να φύγει. Όταν μπόρεσε να κουνήσει τα χείλη του, το πρώτο πράγμα που είπε ήταν ‘‘θέλω να βγω γρήγορα έξω’’. Αυτή ήταν η λαχτάρα του. Να ζήσει. Ακόμη κι εκεί, στην πιο δύσκολη στιγμή, που οι γιατροί μας έλεγαν πως οι πιθανότητες είναι εναντίον μας, ο Κώστας ήταν παράδειγμα για όλους μας» ανέφερε συγκινημένη.

«Ένιωθα πως ‘‘είναι ο Κώστας και θα βγει’’. Γιατί ο Κώστας δεν μπορούσε να πεθάνει. Ήταν ο Κώστας. Ήταν ο ορισμός της ζωής. Γιατί, αν η ζωή ήταν πρόσωπο, θα ήταν ο Κώστας Βουτσάς. Ξύπναγε με το ίδιο κέφι κάθε πρωί, το ίδιο χαμόγελο, διάθεση να αγαπήσει όλο τον κόσμο από την αρχή περισσότερο, να δημιουργήσει και να δουλέψει» συνέχισε η γνωστή ηθοποιός.

Την ημέρα του θανάτου του η Αλίκη Κατσαβού αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη πως το διαισθανόταν ότι… έφευγε. «Εκείνη την ημέρα το ήξερα. Φώλιαζε μέσα μου ένας φόβος απροσδιόριστος και έβλεπα ότι η ”κουρτίνα” έπεφτε» είπε με θλίψη. Ωστόσο το χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη της όταν η κουβέντα έφτασε στον μοναχογιό της και μοναχογιό του αείμνηστου Κώστα Βουτσά.

Απάντηση στα σχόλια

Ο 4χρονος Φοίβος ήταν η χαρά προσωποποιημένη για τον άλλοτε γόη του ελληνικού κινηματογράφου. Του έδωσε ζωή τότε, παρά τα 84 του χρόνια. «Εγώ δέχομαι ότι για κάποιους φαίνεται παράλογο, γιατί κοιτάζουν τα νούμερα. Εγώ, όμως, κοίταξα τον άνθρωπο. Ο Κώστας δεν ήταν ένας ογδοντάρης. Δεν μπορούσα να τον μετρήσω με τα κοινά μέτρα των ανθρώπων. Ήταν έξω από τα μέτρα» έδωσε την απάντησή της στα σχόλια που δέχτηκε το ζευγάρι, ειδικά για την απόφασή του να αποκτήσει παιδί με τον πατέρα να βρίσκεται σε προχωρημένη ηλικία.

Τα κληρονομικά και οι τρεις κόρες του άνδρα της

Στην τηλεοπτική συνέντευξή της στα «Μεσάνυχτα» η Αλίκη Κατσαβού αναφέρθηκε επίσης στη σχέση της με τις τρεις κόρες του συζύγου της, επιχειρώντας να ξεκαθαρίσει τις φήμες που κυκλοφορούν, ότι υπάρχουν άλυτα θέματα μεταξύ τους αναφορικά με την περιουσία του αξέχαστου σταρ της μεγάλης οθόνης.

«Έχω πολύ καλές σχέσεις με όλα τα κορίτσια και δεν το λέω γιατί είμαι on camera. Κι έχει και ο Φοίβος πολύ καλές σχέσεις με αυτά» είπε στην Ελεονώρα Μελέτη, κάνοντας και μια λεπτή, φειδωλή αναφορά στα κληρονομικά. «Δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτά, γιατί είναι ένα κομμάτι που θα ήθελα να το λύσουμε εμείς έτσι αγαπημένα, όπως είμαι σίγουρη ότι μπορούμε. Ιδιωτικά. Νομίζω ότι δεν ενδιαφέρει και τον κόσμο να μάθει για αυτές τις λεπτομέρειες. Είναι κάτι που μπορούμε και θα το λύσουμε ιδιωτικά» σχολίασε διπλωματικά, «κόβοντας» την κουβέντα.

Σε αντίθεση με τη Σάντρα Βουτσά, η οποία πριν από λίγες εβδομάδες καθόταν στην ίδια πολυθρόνα και σε πολύ αυστηρό τόνο είχε προειδοποιήσει για τα κληρονομικά του ηθοποιού! «Ο πατέρας μου έκανε περιουσία γιατί ήταν επιχειρηματίας. Ήταν προσεκτικός και συγκροτημένος. Ελπίζω πως δεν θα υπάρξει θέμα με τα κληρονομικά. Δεν θα επιτρέψω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την περιουσία του πατέρα μου. Είναι πολύ γελασμένος όποιος σκεφτεί να κάνει κάτι που δεν θα μας ωφελεί όλους» είχε δηλώσει στην ίδια εκπομπή, χωρίς να αποκαλύψει για ποιον «χτυπούσε» η καμπάνα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...