Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Τα κανάλια επενδύουν στη μυθοπλασία και ο δημοφιλής κωμικός, αφού… πετάξει τη φριτέζα, θα ντυθεί στο χακί για λογαριασμό του ΑΝΤ1

Τα κανάλια επενδύουν σε δημοφιλή ονόματα ηθοποιών τη νέα τηλεοπτική περίοδο 2020-2021 και τα δίνουν… όλα για όλα, ώστε να κερδίσουν τον ανταγωνισμό στην prime time ζώνη με καλή ελληνική μυθοπλασία. Στον δρόμο που χάραξαν ο ΑΝΤ1 με τις «Αγριες μέλισσες», ο Alpha με το «Ερωτας μετά» και το Οpen με το «Κόκκινο ποτάμι» θα βαδίσουν οι ιθύνοντες των προγραμμάτων τη νέα σεζόν που ξεκινά το φθινόπωρο.

  • Από τη
    ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Κι αυτό δεν είναι τυχαίο χρονικά. Ο κορονοϊός έχει φέρει τα πάνω κάτω στο θέατρο και πολλοί ηθοποιοί φαίνεται να προτιμούν την ασφάλεια των γυρισμάτων για την τηλεόραση και ενδίδουν στο… φλερτ της. Ετσι, ο ΑΝΤ1 «καπάρωσε» για μια ακόμη φορά τον Γιάννη Μπέζο. Ο αξιόλογος ηθοποιός έδωσε ξανά τα χέρια με τα στελέχη του σταθμού του Αμαρουσίου και σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το τέλος του επιτυχημένου σίριαλ «Πέτα τη φριτέζα», θα βάλει το… χακί.

Συγκεκριμένα, θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα κωμική σειρά που θα διαδραματίζεται σε στρατόπεδο. Είκοσιπέντε χρόνια μετά το θρυλικό «Της Ελλάδος τα παιδιά», ο ΑΝΤ1 σχεδιάζει μια νέα παραγωγή στρατιωτικού περιεχομένου, η οποία όμως δεν θα αποτελεί συνέχεια του σίριαλ με τον σμήναρχο Κάκαλο. Να σημειωθεί ότι την εν λόγω σειρά με τους φαντάρους θα τη σκηνοθετήσει ο ίδιος ο Γιάννης Μπέζος, ενώ την παραγωγή θα υπογράψει ο Γιάννης Καραγιάννης.

Στη μεσημεριανή ζώνη

Έπειτα από δέκα χρόνια απουσίας από τη μικρή οθόνη, η Ελένη Ράντου αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για τη μεγάλη της επιστροφή. Η ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία το 2010 πρωταγωνίστησε στη σειρά του ΑΝΤ1 «Εργαζόμενη γυναίκα», αφοσιώθηκε κατόπιν στο θεατρικό στέκι της, το «Διάνα», όπου ανέβασε επιλεγμένες παραστάσεις με τελευταία το «Τζάσμιν» του Γούντι Αλεν. Τη νέα τηλεοπτική περίοδο, η Ελένη θα επανέλθει στο κανάλι όπου έκανε ίσως τη μεγαλύτερη τηλεοπτική της επιτυχία, το «Κωνσταντίνου και Ελένης», μια σειρά που παίζεται σε επανάληψη εδώ και είκοσι χρόνια στη μεσημεριανή ζώνη του ΑΝΤ1, καταγράφοντας ακόμη υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Πηγαίνοντας καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», στο κρατικό κανάλι, πριν από λίγες ημέρες, αποκάλυψε η ίδια την είδηση του comeback της. «Υπάρχει περίπτωση να με δείτε στην τηλεόραση την επόμενη σεζόν, για να μη σκουριάσω και νιώσω τελείως άχρηστη. Μήπως είναι μια ευκαιρία να κάνω κάτι τηλεοπτικά … Με το “Κωνσταντίνου και Ελένης” έχω πάθει ένα σοκ, μια απώθηση, όταν πέφτω πάνω του σε δυο δευτερόλεπτα αλλάζω κανάλι» είπε. Αρα ήρθε η στιγμή για αλλαγή… Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη Ράντου από τον Οκτώβριο θα κλείνει ραντεβού με τον ψυχολόγο της και γι’ αυτό θα φταίει… ένα γρουσούζικο σπίτι!

elena rantou

Η ισπανική κωμική σειρά «La Famiglia» (Η οικογένεια) θα προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα για το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Τη διασκευή θα κάνουν οι Σάρα Γανωτή και Νίκος Σταυρακούδης, ενώ τη σκηνοθεσία λέγεται ότι θα υπογράψει ο σκηνοθέτης των σειρών «Πενήντα-Πενήντα», «Πολυκατοικία» και «Συμμαθητές», Βασίλης Θωμόπουλος.
Η ιστορία της σειράς εστιάζει σε μια οικογένεια, η οποία ζει σε ένα φαινομενικά ωραίο σπίτι στην πόλη. Τα μέλη αυτής της οικογένειας όμως βασανίζονται από διάφορα αναπάντεχα και αλλεπάλληλα προβλήματα, όπου τελικά τα συνδέουν με το σπίτι που κατοικούν, καθώς οι προηγούμενοι ένοικοι είχαν χωρίσει και μάλιστα πολύ άσχημα.

Για να φύγει η γρουσουζιά από πάνω τους καταφεύγουν στη βοήθεια ενός ψυχολόγου, ζητώντας τις συμβουλές του ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που σκάνε στο κεφάλι τους. Η μητέρα στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, την οποία θα υποδυθεί -εκτός απροόπτου- η Ράντου και ο πατέρας προσπαθούν να διαχειριστούν όχι μόνο τα μεταξύ τους προβλήματα, αλλά και των εφήβων κοριτσιών τους, του γιου τους, ενός νεογέννητου μωρού και μιας γιαγιάς. Στον ΑΝΤ1 θα συνεχίσουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν οι σειρές «Αγριες μέλισσες», σε σενάριο Μελίνας Τσαμπάνη και σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου, όπως επίσης και το «Καφέ της Χαράς» των Χάρη Ρώμα και Αννας Χατζησοφιά, ενώ από το 2021 θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα του σταθμού κι ένα σίριαλ αστυνομικού περιεχομένου.

Από την άλλη μεριά το Open, μετά το τέλος του «Κόκκινου ποταμιού», που έβαλε ένα διαφορετικό λιθαράκι στην ελληνική μυθοπλασία, λέγεται ότι ετοιμάζει μια ιστορική σειρά για το 1821 και τα 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία, την οποία θα σκηνοθετήσει και πάλι ο Μανούσος Μανουσάκης. Η υπόθεσή της θα βασίζεται σε ένα βιβλίο του 1850, μέσα στις σελίδες του οποίου, με αφορμή έναν μεγάλο έρωτα, θα διατρέχει όλη την Επανάσταση.

Στον Alpha θα συνεχίσει για 8η σεζόν η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», όπου θα προστεθεί ακόμη ένα ζευγάρι.

Αλλαγές στο καστ

Το «Ελα στη θέση μου» θα συνεχιστεί επίσης για πέμπτη σεζόν, με μεγάλες αλλαγές στο καστ. Ο Μιχάλης Μαρίνος αποχωρεί, ενώ και οι Μυριέλλα Κουρεντή και Ανδρη Θεοδότου θα πάρουν μέρος μόνο στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου. Παραμένουν οι Αθηνά Οικονομάκου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Ευαγγγελία Συριοπούλου και Αποστόλης Τότσικας.

Πολύ ενδιαφέρουσα είναι όμως και μια καινούργια σειρά που ετοιμάζει το ίδιο κανάλι με μια πλειάδα γνωστών ηθοποιών. Πρόκειται για μια δραματική ερωτική ιστορία, με τους ήρωες να έχουν πολλά κρυμμένα μυστικά, που όταν έρχονται στην επιφάνεια γίνεται… σεισμός. Μια νοσοκόμα πέφτει θύμα βιασμού. Έπειτα από χρόνια επισκέπτεται την έπαυλη μιας οικογένειας στην εξοχή για να πάρει εκδίκηση. Ένα από τα τρία αδέρφια της πλούσιας φαμίλιας την έχει βιάσει, ενώ η μητέρα του και ο κύκλος του αγνοεί αυτήν την πράξη του. Ένα βήμα πριν από την τελική συμφωνία για να κρατήσει τον βασικό ρόλο είναι η Φιλαρέτη Κομνηνού, που η επιστροφή της στην τηλεόραση αποτελεί είδηση. Αν καταλήξει σε συμφωνία θα υποδυθεί τη μητέρα. Όσο για τη νοσοκόμα, στον ρόλο αυτόν θα δούμε να κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο μια νέα ηθοποιός, η οποία έχει ξεχωρίσει ήδη θεατρικά. Ο λόγος για τη Μαίρη Μηνά. Στο καστ θα δούμε ακόμη τον Γιώργο Χρυσοστόμου, αλλά και τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη, που φέτος πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Ερωτας μετά». Η σειρά θα προβάλλεται τέσσερις φορές την εβδομάδα και θα τη σκηνοθετήσει ο Στέφανος Μπλάτσος.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...