Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Καβάλα η Κατερίνα Στικούδη (video)

Πόζες για… άγρια γκάζια! Η Κατερίνα Στικούδη φόρεσε τα πλέον αποκαλυπτικά και σέξι μπικίνι που θα μπορούσε να βρει, πήρε το πιο λάγνο και αισθησιακό της ύφος, καβάλησε μοτοσικλέτες κι έκανε μία φωτογράφιση «κόλαση» για λογαριασμό του site oneman.gr.

Μάλιστα, η εκρηκτική τραγουδίστρια και παρουσιάστρια έδωσε μία «γεύση» από το αποτέλεσμα στα προσωπικά της social media, ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο με στιγμιότυπα από το shooting και προκάλεσε… σεισμό, χαμό και καταποντισμό στους άνδρες followers της με το απίστευτο κορμί της.

Τα likes ξεπέρασαν τα 20.000 σε χρόνο dt και τα σχόλια έδειξαν περίτρανα την «τρέλα» που έπαθαν τα αρσενικά στη θέα της: «Κορίτσι μου, θα με στείλεις αδιάβαστο με τέτοια κορμάρα!», «θα σε μπλοκάρω πριν αρχίσω τα ηρεμιστικά», «Φωτιά και λάβρα» και πολλά ακόμη extra κολακευτικά αναφέρονται δίπλα στις φωτογραφίες της.

Το στιλιστικό κομμάτι με τα μικροσκοπικά και «καυτά» μαγιό της ανέλαβαν ο Μιχάλης Τσούκας και ο Μάριος Κυπριώτης, ενώ τη φωτογράφιση έκανε ο Στέφανος Παπαδόπουλος.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα