Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θέατρο ο Σωτήρης Χατζάκης και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θέατρο Χυτήριο. Ο Σωτήρης Χατζάκης και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου θα συνυπάρξουν το φετινό καλοκαίρι στον ίδιο πολιτιστικό χώρο, πλην όμως σε διαφορετικές παραστάσεις, τις οποίες θα σκηνοθετήσει ο Δημήτρης Μυλωνάς.
Εκείνος θα πρωταγωνιστήσει στο «Δάνειο» του Τζόρντι Γκαλθεράν, που έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 6 Ιουλίου και θα παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00. Εκείνη θα αναλάβει δράση στον μονόλογο «Υπέροχό μου διαζύγιο» της Τζεραλντίν Αρον, που θα ανεβεί την Τετάρτη 8 Ιουλίου και θα παίζεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη την ίδια ώρα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στην αυλή του θεάτρου Χυτήριο, στο Γκάζι, παρουσία και των άλλων συντελεστών των δύο παραστάσεων. Εμφανώς ευδιάθετος, που έχει βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο της Αλεξάνδρας, ο Σωτήρης Χατζάκης έκανε ακόμη και χιούμορ αναφορικά με τον σκηνοθέτη και την αγαπημένη του. «Με τον Δημήτρη έχουμε μια πολύ έντονη, περίεργη και παράδοξη σχέση. Κατά έναν περίεργο λόγο μού παίρνει όλο τις γυναίκες» είπε χαριτολογώντας στους ανθρώπους των media και συνέχισε μιλώντας για όσα θα δούμε να διαδραματίζονται στη σκηνή του θεάτρου Χυτήριο αυτό το καλοκαίρι.

Με τη σειρά του ο σκηνοθέτης των δύο θεατρικών έργων Δημήτρης Μυλωνάς τόνισε πως προσπαθούν όλοι μαζί να βάλουν μπροστά τις μηχανές μέσα σε αυτήν τη συγκυρία. «Κάνουμε δύο έργα που τα έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη, γιατί πρόκειται για κωμωδίες. Το “Δάνειο” έχει να κάνει με την Ελλάδα και την οικονομική κρίση και από την άλλη έχουμε το “Υπέροχο διαζύγιο” με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, που συνεργαζόμαστε για πρώτη φορά» ανέφερε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.