Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Τάκης Παπαματθαίου: «Δεν έγινα ηθοποιός για να κάνω εξώφυλλα»

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Τάκης Παπαματθαίου επιστρέφει στον ρόλο του πιο διάσημου τσιγκούνη της λογοτεχνίας.

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

«Άγριες Μέλισσες»: Η τρομερή αποκάλυψη από τον γιο της Ανέτ και η παράτολμη απόφαση της Πηνελόπης

Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες μέλισσες» στον ΑΝΤ1 και οι ισορροπίες μεταξύ των ηρώων αρχίζουν να κλονίζονται. Η Ελένη (Μ. Κίτσου) αναγκάζεται να πει την αλήθεια στον Κυπραίο (Γ. Στάνκογλου) για τη συμφωνία των αδελφών της, γεγονός που θα τον σοκάρει. Το ότι την παρακολούθησε οδηγεί σε μεγάλη σύγκρουση το ζευγάρι.

Την ίδια ώρα, η Βιολέτα (Θ. Παπαθωμά) κάνει ακόμα μια συζήτηση με τον Σταμάτη (Ν. Ψαρράς) που δεν οδηγεί πουθενά, καθώς εκείνος ήρθε για να μείνει. Ο Νικηφόρος (Α. Ροϊλός) αντιλαμβάνεται, έντρομος, ότι υπάρχει κάποιος που γνωρίζει για την ψεύτικη εγκυμοσύνη της Ασημίνας (Ε. Τρίγγου). Ο Δούκας (Λ. Κακούρης) νιώθει ότι τα σχέδιά του κινδυνεύουν, ενώ ένα τηλεγράφημα από το υπουργείο δίνει οριστική απάντηση για τη βιομηχανική ζώνη.

Παράλληλα, ο Λάμπρος (Δ. Γκοτσόπουλος) αποφασίζει να διεκδικήσει ξανά την Ελένη και αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να μη την αφήσει να φύγει από τα χέρια του. O Μελέτης (Γ. Γεροντιδάκης) εισβάλλει στο σπίτι των Σεβαστών, φέρνοντας μαζί του μια αποκάλυψη «βόμβα» που θα γκρεμίσει, οριστικά και συθέμελα, την ηρεμία όλων. O ίδιος, παρουσία του Δούκα και της Ανέτ (Κ. Δανδουλάκη), αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους επέστρεψε αλλά και τις απαιτήσεις που έχει και από τους δύο.

Η Ασημίνα επισκέπτεται το πατρικό της, θέλοντας να ηρεμήσει από την αναστάτωση που επικρατεί στους Σεβαστούς, ενώ η θαλπωρή της Ελένης δείχνει να μαλακώνει κάπως, έπειτα από πολύ καιρό, την αντάρα που έχει η ψυχή της. Το ίδιο βράδυ, η Δρόσω (Δ. Μιχαλάκη), μόνη στην κρυψώνα της, θα μπει σε μια απρόσμενη περιπέτεια για την εγκυμοσύνη της.

Η Πηνελόπη (Μ. Πετεβή), μη μπορώντας ν’ αντέξει την αποκάλυψη του Μελέτη, παίρνει μια παράτολμη απόφαση για τη ζωή της, ενώ ο Τόλλιας (Χ. Πλαΐνης) κάνει κάποιες ανακοινώσεις στους συγχωριανούς του, που θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Κι ενώ όλο το χωριό γιορτάζει στο καφενείο τη νίκη ενάντια στη βιομηχανική ζώνη, ο Δούκας εμφανίζεται οργισμένος και διακόπτει το γλέντι. Η Θεοδοσία (Χ. Χειλά-Φαμέλη) κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να πλησιάσει ερωτικά τον Λάμπρο, αλλά αυτός την απορρίπτει ακόμα μια φορά. Ταυτόχρονα, ο Δούκας, ταπεινωμένος από την ήττα του, προσπαθεί να απομακρύνει τον Μελέτη από την Πηνελόπη.

Η Δρόσω, μόνη και με φριχτούς πόνους, βγαίνει από το σπίτι για να ζητήσει βοήθεια και καταρρέει μπροστά στο ζευγάρι των χωρικών που την προσέχει. Ο άνθρωπος που γνωρίζει το μυστικό της Ασημίνας πλησιάζει τον Νικηφόρο και του αποκαλύπτει πως ξέρει την αλήθεια, προκαλώντας την οργή του. Η Ελένη αποφασίζει να δώσει τέλος στο δίλημμά της για το αν πρέπει να ακολουθήσει τον Λάμπρο ή τον Κυπραίο.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα βλέπουν πως όλο και περισσότεροι μαθαίνουν το μυστικό τους, ενώ την ίδια στιγμή οι υποψίες του Δούκα για τον ρόλο του γιου του στη ματαίωση των σχεδίων του αυξάνονται και αποφασίζει να το ψάξει.

Η Ελένη αποφασίζει να μιλήσει με τον Θωμά ξεκάθαρα. Η Βιολέτα δεν μπορεί να κάνει τίποτα με το θέμα του Σταμάτη, αφού ο νόμος είναι με το μέρος του, έτσι ο Μιλτιάδης (Γ. Γάλλος) αποφασίζει να του μιλήσει ο ίδιος. Η επιστροφή του Μελέτη και η αποκάλυψη πως είναι γιος της Ανέτ έχουν προκαλέσει αναταραχή στο σπίτι των Σεβαστών, αλλά ο Δούκας παίρνει μια σημαντική απόφαση που θα αλλάξει το κλίμα.

Ο Νέστορας (Π. Ορκόπουλος) ανακαλύπτει άλλο ένα ψέμα του Κυπραίου και μαζί με τον Προύσαλη (Γ. Σουξές) καταστρώνουν τα επόμενα βήματά τους. Ο Λάμπρος, έκπληκτος, ανακαλύπτει ότι ο Κωνσταντής (Γ. Κουκουράκης) βοηθάει τη Θεοδοσία.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.




Μποζουκια Αθηνα