Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας «Man of God» – Μοναχή «Βούλα» η Τόνια Σωτηροπούλου

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται επί ελληνικού εδάφους τα γυρίσματα της διεθνούς κινηματογραφικής παραγωγής «Man of God» («Άνθρωπος του Θεού»), με θέμα τη ζωή και το έργο του αγίου Νεκταρίου.

φ1 5991 TONIA SOTIROPOYLOY EVA NATHENA KARIOFILIA KARAMPETI 1962020

Η ταινία, που δημιουργείται με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τον θάνατό του (Νοέμβριος 1920), υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση της Γελένα Πόποβιτς, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Το γεγονός λοιπόν ότι τα γυρίσματα καθυστέρησαν περίπου δύο μήνες να αρχίσουν λόγω της πανδημίας έχει κάνει τώρα τους συντελεστές της να… τρέχουν μαραθώνιο, ολοκληρώνοντας τη μία μετά την άλλη τις σκηνές της υπό αντίξοες συνθήκες και υψηλές θερμοκρασίες.

φ3 5873 TONIA SOTIROPOYLOY 1962020

Σε προηγούμενο σχετικό αφιέρωμα της εφημερίδας Espresso, πριν από περίπου έναν μήνα, δημοσιοποιήσαμε backstage εικόνες με τον πρωταγωνιστή του φιλμ Άρη Σερβετάλη, ο οποίος φόρεσε τα ράσα για τις ανάγκες του ρόλου του προστάτη της Αίγινας. Τούτη τη φορά, ωστόσο, θα εστιάσουμε φωτογραφικά σε δύο διάσημες Ελληνίδες ηθοποιούς που δηλώνουν ηχηρή παρουσία στο ίδιο καλλιτεχνικό εγχείρημα. Ο λόγος για την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και την Τόνια Σωτηροπούλου, οι οποίες δίνουν σάρκα και οστά σε δύο καλόγριες, τη Βούλα και τη Μαρία, αντίστοιχα.

φ4 5844 TONIA SOTIROPOYLOY 1962020

Και μπορεί την Καρυοφυλλιά να την έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν να «τσαλακώνει» την εικόνα της για χάρη της τέχνης, ωστόσο η Τόνια είναι μάλλον η πρώτη φορά που τολμά να κάνει κάτι τέτοιο και σίγουρα το υποκριτικό στοίχημα για εκείνη είναι μεγάλο.

Στις εικόνες που εξασφαλίσαμε από τα γυρίσματα της ταινίας βλέπουμε τις δύο γυναίκες να ετοιμάζονται για μια έντονη συναισθηματικά σκηνή, με την ενδυματολόγο Εύα Νάθενα να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο styling λίγο πριν η σκηνοθέτις και σεναριογράφος Γελένα Πόποβιτς δώσει το σύνθημα για να ξεκινήσουν οι κάμερες την εγγραφή. Στη σκηνή η μοναχή Μαρία φαίνεται συντετριμμένη, ενώ η μοναχή Βούλα καταβάλλει προσπάθεια να την ηρεμήσει. Το γιατί θα το μάθουμε όταν βγει το «Man of God» στους κινηματογράφους από τη Feelgood.

φ5 5807 JELENA POPOVIC TONIA SOTIROPOYLOY 1962020

Στο ίδιο γύρισμα, πάντως, ο φακός κατέγραψε εικόνες και με τον Αλέξανδρο Μυλωνά, καθώς περίμενε υπομονετικά να αρχίσει η δική του σκηνή, έχοντας κατεβασμένη τη μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό στο πηγούνι του, όπως επίσης τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τον Πανάγο Ιωακείμ. Να θυμίσουμε ότι στη διανομή συμπεριλαμβάνονται ακόμη οι Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Μάνος Γαβράς, Γιάννης Αναστασάκης, Μιχάλης Οικονόμου, Παύλος Κουρτίδης, ο Ρώσος ηθοποιός Αλεξάντερ Πέτροφ, αλλά και ο Αμερικανός σταρ Μίκι Ρουρκ, ο οποίος θα υποδυθεί τον παράλυτο που θεραπεύθηκε και θα βρεθεί στη χώρα μας για τα γυρίσματα μόλις το επιτρέψουν οι ταξιδιωτικές οδηγίες.

φ6 5869 KARIOFILIA KARAMPETI 1962020

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...