Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

Χαμόγελα για Αγγελίδη λίγο πριν από το χειρουργείο της επόμενης εβδομάδας

Τα χαμόγελα αισιοδοξίας επέστρεψαν στο σπιτικό του Κωνσταντίνου Αγγελίδη και η ελπίδα φωλιάζει πάλι στην καρδιά της γυναίκας του Εβελίνας Βαρσάμη, μαζί όμως και η αγωνία για την επόμενη μέρα!

Αιτία δεν είναι άλλη από την επερχόμενη χειρουργική επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί ο παρουσιαστής την επόμενη εβδομάδα, τα επιτυχή αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να διευκολύνουν τη δύσκολη καθημερινότητά του, μετά το τροχαίο που είχε με τη μηχανή του τα Χριστούγεννα του 2017, το οποίο λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή.

Ο Κωνσταντίνος, που τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει τον δικό του γολγοθά με την υγεία του, θα μπει πάλι στο χειρουργείο του Νοσοκομείου ΚΑΤ την ερχόμενη Δευτέρα, προκειμένου να του γίνουν οι απαραίτητες προεγχειρητικές εξετάσεις, ώστε να κάνει την επέμβαση, πρώτα ο Θεός, την Πέμπτη. Μία ακόμη δύσκολη και αγωνιώδης εβδομάδα θα ξεκινήσει για εκείνον και τους δικούς του ανθρώπους, αφού πρόκειται για ένα αρκετά σοβαρό χειρουργείο. Συγκεκριμένα, η επέμβαση που θα κάνει ονομάζεται κρανιοπλαστική, κατά τη διάρκεια της οποίας θα του τοποθετηθεί μόσχευμα στο κεφάλι. Η ίδια επέμβαση είχε γίνει και κάποιους μήνες πριν, αλλά δυστυχώς απέτυχε, λόγω μικροβίου που πήρε ο ασθενής, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθεί τέσσερις μήνες στο νοσοκομείο. Τώρα, ωστόσο, οι γιατροί έκριναν ότι ο ασθενής μπορεί να υποβληθεί εκ νέου σε επέμβαση.

«Βράχος»

Λίγες ημέρες πριν από τη δεύτερη προσπάθεια των γιατρών, η Εβελίνα, που στηρίζει αγόγγυστα τον άνδρα της όλον αυτό τον καιρό και στέκεται δίπλα του «βράχος», δημοσίευσε στο facebook μία φωτογραφία μαζί του, όπου χαμογελά πλατιά: «Περιμένοντας για τη φυσιοθεραπεία μας!» έγραψε στη λεζάντα και στο πρόσωπό της είναι ζωγραφισμένη η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για τον Κωνσταντίνο και την οικογένειά τους.

Παράλληλα, ο μικρός τους γιος ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον πατέρα του σε αυτή τη νέα μάχη που θα δώσει, με υπέροχο τρόπο: Τον αγκάλιασε σφιχτά και του έδωσε ένα μεγάλο φιλί, όπως βλέπουμε σε σχετική φωτογραφία που δημοσίευσε στο site του newspistol.gr ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης. Μακάρι να πάνε όλα κατ’ ευχήν…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...