Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

«Πειρατής» βουτηγμένος στο ουίσκι και στην κόκα

Η φωτογραφία-σοκ που έδωσε στο δικαστήριο η Αμπερ Χερντ με το «μεσημεριανό» του Τζόνι Ντεπ

Νεροπότηρο γεμάτο με ουίσκι και τέσσερις γραμμές κοκαΐνης ήταν ένα τυπικό μεσημεριανό του Τζόνι Ντεπ, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται η ηθοποιός και πρώην σύζυγός του Αμπερ Χερντ.

Η τελευταία προσκόμισε στο δικαστήριο όπου εκδικάζεται η αγωγή του Ντεπ στη βρετανική «Sun», την οποία κατηγορεί για ψευδή δημοσιεύματα, φωτογραφία που δείχνει το κουτί των χαπιών του πρωταγωνιστή μαζί με μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και αλκοόλ. Μια άλλη φωτογραφία, επίσης από την ίδια χρονιά, το 2013, τον δείχνει να έχει λιποθυμήσει.

Ο ίδιος ο Ντεπ παραδέχθηκε ότι στο κουτί για χάπια φυλούσε την κοκαΐνη του και επίσης ότι οι καταχρήσεις που έκανε εκείνο το διάστημα κατέστρεψαν τη σχέση του με τη Χερντ. Ωστόσο, επέμεινε και τη δεύτερη μέρα της δίκης ότι δεν είναι ένα «τέρας» που χτύπησε την πρώην σύζυγό του Αμπερ Χερντ, αφού τον κορόιδεψε για ένα τατουάζ του. Στη χθεσινή ωστόσο εμφάνισή του στο δικαστήριο, ο Ντεπ μίλησε «για ένα από τα πιο σκληρά πράγματα που του έκανε» η πρώην σύζυγός του.

Αποζημίωση

Ο Ντεπ υποστήριξε ότι δεν του έδινε τα χάπια της αποτοξίνωσης όταν βρισκόταν σε στερητικό σύνδρομο στο ιδιωτικό του νησί στις Μπαχάμες, το 2014, με αποτέλεσμα αυτός να την παρακαλάει και «να κλαίει σαν μικρό παιδί». Μάλιστα, αρνήθηκε ότι εκείνο το διάστημα είχε την παραμικρή δύναμη για να τη σπρώξει ή να της τραβήξει τα μαλλιά, όπως έγραφε στα μηνύματα που έστελνε η Χερντ στους νοσοκόμους της κλινικής που είχε αναλάβει την αποτοξίνωσή του. Απέδωσε αυτούς τους ισχυρισμούς της στην ατζέντα της να ζητήσει αποζημίωση μετά τον χωρισμό τους.

Τέλος, στη χθεσινή συνεδρίαση του δικαστηρίου προσκομίστηκε πάλι από την πλευρά της Χερντ, που φαίνεται ότι μάζευε στοιχεία σε όλο τον γάμο τους, φωτογραφία που δείχνει ότι ο Τζόνι Ντεπ είχε γράψει «Σ’ αγαπώ» με το αίμα από το κομμένο δάχτυλό του, έπειτα από τρεις μέρες που την κρατούσε όμηρο σε κατάσταση οργής σε διακοπές τους στην Αυστραλία. Η 34χρονη λέει ότι από τις επιθέσεις που δέχθηκε είχε «αμυχές σε όλο της το σώμα». Μάλιστα, υποστηρίζει ότι χρειάστηκε να ταμπουρωθεί σ’ ένα δωμάτιο, αφού της έσκισε το νυχτικό και τη χτύπησε πάνω σ’ ένα τραπέζι του πινγκ πονγκ, σφίγγοντάς της τον λαιμό, ενώ την είχε στριμώξει στην πόρτα του ψυγείου. Σε αυτήν την επίθεση, ο Ντεπ φέρεται ότι έκοψε το δάχτυλό του, γεγονός που ο τελευταίος αποδίδει σε επίθεση της τότε συζύγου του με μπουκάλι βότκας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...