Η κόρη του Απόστολου Γκλέτσου μπαίνει στα 18 και εκείνος δεν κρύβει τη χαρά του για τη Βαλίσια

Ο Απόστολος Γκλέτσος μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει μια υπέροχη κόρη. Πρόκειται για τη Βαλίσια Γκλέτσου, η οποία ήρθε στον κόσμο πριν από 18 χρόνια.

Τόσο ο μπαμπάς της, πρώην δήμαρχος Στυλίδας, όσο και η μητέρα της Μαρία Μαγγίνα νιώθουν πραγματικά ευτυχισμένοι ως γονείς. Και μπορεί οι γονείς της να έπαψαν να ζουν μαζί, όμως φρόντισαν να «χτίσουν» μια πολύ σταθερή και δυνατή σχέση που στηρίζεται στην αμοιβαία αγάπη και στον σεβασμό.

Η Βαλίσια μόλις τελείωσε τις μαθητικές υποχρεώσεις της στη β’ λυκείου και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη γ’ λυκείου! Ο Απόστολος Γκλέτσος σε παλιότερη συνέντευξή του είχε εκφράσει τη λατρεία του για τη μοναχοκόρη του: «Η Βαλίσια είναι καλή μαθήτρια. Δεν ασχολείται καθόλου με τα πολιτικά, παρά μόνο με τα δικά της θέματα. Ούτε καν βλέπει το σίριαλ, ούτε ξέρει ότι παίζω στην τηλεόραση. Μιλάμε μόνο για φιλοσοφικά θέματα. Ακούει ωραίες μουσικές, που μου τις προτείνει και τέτοια. Θέλει να γίνει δικηγόρος. Είναι το πιο σπουδαίο κομμάτι στη ζωή μου. Αν δεν υπήρχε, δεν είχα λόγο να υπάρχω.

Θέλω να της αφήσω μια παρακαταθήκη, ένα όνομα. Θέλω όπου πηγαίνει, γι’ αυτό και φροντίζω την υστεροφημία μου, όταν λέει “είμαι η κόρη του Γκλέτσου”, να τη σέβονται. Ακόμη και οι εχθροί μου αναγνωρίζουν την τιμιότητά μου και το ότι είμαι αγωνιστής. Είμαι τίμιος αγωνιστής».

Πράγματι! Η Βαλίσια λατρεύει τον μπαμπά της και τα καλοκαίρια τα περνάει στη Στυλίδα, στο πλευρό του. Μάλιστα, μπαμπάς και κόρη κάνουν συνεχώς βόλτες στα μέρη όπου γεννήθηκε ο ηθοποιός!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Eurovision 2026 – Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η ΕΡΤ πρέπει να ζητήσει συγγνώμη»

Τη δική του αιχμηρή άποψη για τη φετινή πορεία...

Παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα – Ο μυστικός γάμος στην Αθήνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Αθηνά Οικονομάκου...

Το love story του Κρίτωνα Λεοντιάδη με την Τερέζα Μιχαλοπούλου οδεύει προς happy end

O εφοπλιστής Κρίτων Λεντούδης, ιδιοκτήτης της εταιρίας Evalend Shipping,...

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...

Άρης Σερβετάλης: Αγνώριστος με ράσα και μακρύ μούσι στο Άγιον Όρος

Στο Άγιον Όρος βρίσκεται αυτό το διάστημα ο Άρης...

Παυλίνα Βουλγαράκη: Βάφτισε την κόρη της στην Κρήτη – Τα τρυφερά στιγμιότυπα

Μία ιδιαίτερα συγκινητική ημέρα έζησε η Παυλίνα Βουλγαράκη, καθώς...

Σάκης Ρουβάς για Eurovision: «Δείτε τι γινόταν το 2004 και τι γίνεται τώρα» – Πώς σχολίασε τον Ακύλα

Ο Σάκης Ρουβάς και η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησαν στους...