Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Ο Νίκος Χαρδαλιάς τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει στον Ζαχαράτο

Οι αποστάσεις πήγαν λίγο… στράφι (ποια δύο μέτρα ασφαλείας, όπως λέει και το σποτάκι της Πολιτικής Προστασίας) και οι εναγκαλισμοί έδιναν κι έπαιρναν μέσα στα καμαρίνια!
Και όλα αυτά στο «Άλσος» με πρωταγωνιστές όχι μόνο τον Τάκη Ζαχαράτο, όπως θα περίμενε κάποιος, αλλά τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και την απαστράπτουσα σύζυγό του Γιώτα Παναγιωτοπούλου, η οποία εμφανίστηκε φορώντας ένα σατέν φόρεμα σε γαλάζια απόχρωση.

φ3 57

Ο «Τσακ Νόρις» της κυβέρνησης, που εν μέσω καραντίνας ήταν ένα από τα πρόσωπα της πανδημίας, τήρησε την υπόσχεσή του να δει τον… εαυτό του στην παράσταση του δημοφιλούς περφόρμερ. Το βράδυ της Τετάρτης μπορεί να μην είχαμε… έκτακτη ενημέρωση για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας, όμως ο Χαρδαλιάς κατάφερε -ακόμη μια φορά- να κλέψει την παράσταση όχι μέσα από τη μικρή οθόνη αλλά από τη σκηνή ενός θεάτρου.

«Έλα μια βόλτα» του είπε ο Ζαχαράτος και εκείνος το έκανε θέλοντας να περάσει και ένα μήνυμα ότι η καθημερινότητα έχει επανέλθει. Βέβαια αυτό δεν θα έλεγε κάποιος ότι ισχύει και για την πλειονότητα των Ελλήνων, που λόγω της οικονομικής κρίσης όχι την παλιά καθημερινότητα δεν βιώνουν, αλλά ούτε μια παράσταση δεν μπορούν να δουν, αφού δεν έχουν κυριολεκτικά ευρώ στην τσέπη.

Η παρουσία του Νίκου Χαρδαλιά στην πρεμιέρα του Ζαχαράτου στο «Αλσος» έμοιαζε αναμενόμενη, μιας και είχε αρπάξει το γάντι που το είχε πετάξει ο μίμος μέσα από ένα σατιρικό βιντεάκι πριν από δύο μήνες.

φ1 2020 07 17T152250.139

Τότε ο υφυπουργός είχε σχολιάσει στο Instagram το βίντεο στο οποίο ο καλλιτέχνης τον μιμούνταν, γράφοντας χαρακτηριστικά: «15 Ιουλίου θα είμαι εκεί, στην πρεμιέρα. Και χωρίς τα κόκκινα γάντια. Κανόνισε μόνο τις αποστάσεις και τα πρωτόκολλα προστασίας. Keep going Takis, καλή επιτυχία, τα λέμε στο Αλσος».

Ο ίδιος λοιπόν κατέφθασε μαζί με τους υπόλοιπους θεατές -γνωστούς και μη- λίγο πριν από τις 9 το βράδυ μαζί με τη σύζυγό του, ενώ στο τραπέζι τους κάθισε και η τηλεκριτικός Τίνα Μεσσαροπούλου (σύζυγος του Γιώργου Μυλωνάκη, συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη για κοινοβουλευτικά ζητήματα). Το ζεύγος Χαρδαλιά (το οποίο υποδέχτηκε ο θεατρικός επιχειρηματίας Ηλίας Μαροσούλης, ιδιοκτήτης του «Αλσους») απόλαυσε τον Ζαχαράτο επί σκηνής και έσκασε στα γέλια όταν ο μίμος τραγουδούσε επί σκηνής: «Χαρδαλιά, είσαι πειρασμός, βγαίνεις έξι η ώρα και γίνεται χαμός»!

φ4 33

Οι δυο τους μάλιστα εξερχόμενοι από το θέατρο και αφού είχαν επισκεφθεί τον Ζαχαράτο στα καμαρίνια για τα συγχαρητήρια, έκαναν και δηλώσεις μπροστά στις κάμερες λέγοντας πόσο πολύ τους άρεσε η παράσταση και ότι είναι φαν της σάτιρας.

φ5 22

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...