Η Μελίνα Ασλανίδου πήγε τελικά «βόλτα» στον Ζαχαράτο – Έδωσαν τέλος στις φήμες για την κόντρα τους (video)

Μπορεί οι φήμες στα καλλιτεχνικά στέκια να ήθελαν τους δύο καλλιτέχνες να μη μιλιούνται, ωστόσο η εμφάνιση της Μελίνας Ασλανίδου στο «Άλσος», όπου πρωταγωνιστεί αυτό το καλοκαίρι ο Τάκης Ζαχαράτος στην παράσταση «Έλα μια βόλτα», έβαλε τέλος μια και καλή στη φημολογούμενη κόντρα τους.

Όπως ίσως να θυμάστε, κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής εμφάνισής του σε κυπριακή εκπομπή τον περασμένο Νοέμβριο ο γνωστός μίμος είχε σατιρίσει με πολύ καυστικό τρόπο τη δημοφιλή τραγουδίστρια. «Πεθαίνω με την Ασλανίδου, που εντάξει, η μούρη ήταν πια, είχε γίνει δηλαδή… Εντάξει, όλοι βάλαμε κάτι στη μούρη μας να φρεσκαριστούμε, αλλά δεν προκαλέσαμε και έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά. Αυτή το άρπαξε όλο και το καβάτζαρε, μπαμπουίνα η μούρη» είχε πει χαρακτηριστικά.

Η Μελίνα προφανώς πειράχτηκε από το σχόλιό του, αλλά δεν το έδειξε. Απεναντίας, σε εμφάνισή της στην ίδια εκπομπή, επί κυπριακού εδάφους, δεν παρέλειψε να κάνει και χιούμορ με τον παρουσιαστή. «Σου έχω φέρει υαλουρονικό. Τι, έτσι θα ερχόμουν; Με άδεια χέρια; Έχω φέρει βαλίτσες απέξω. Ο,τι θέλετε, παιδιά, σας τα δίνω τζάμπα!» ήταν το σχόλιό της λίγες εβδομάδες αργότερα. Έπειτα από αυτό ο Τάκης Ζαχαράτος αποφάσισε να την καλέσει στην πρεμιέρα της παράστασής του «Έλα μια βόλτα», που ήταν στις 15 Ιουλίου. Εκείνη ωστόσο δεν παρευρέθηκε, γεγονός που αποκάλυψε το ίδιο βράδυ ο showman, μιλώντας στην κάμερα του Open.

«Νομίζω την έχουν καλέσει αλλά δεν ήθελε να έρθει. Έτσι έμαθα. Το τηλέφωνό μου είναι ανοιχτό και η καρδιά μου είναι ανοιχτή. Σάτιρα κάνουμε, δεν έχουμε κάτι προσωπικό. Η σάτιρα έχει μια υπερβολή, από αυτό το μεγεθύνεις για να έχει ενδιαφέρον. Δεν έχουμε απωθημένο με κανέναν…» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, πάντως, η Μελίνα Ασλανίδου -προς έκπληξη πολλών- βρέθηκε στο θέατρο «Άλσος» και παρακολούθησε τον Τάκη επί το έργον. Δεν έμεινε, όμως, εκεί. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς αποδέχτηκε την πρότασή του να ανέβει στη σκηνή και να ερμηνεύσει μαζί του μία από τις μεγάλες επιτυχίες της, συγκεκριμένα το «Τι σου ‘κανα και πίνεις», με τον Τάκη να μιμείται στη φωνή τη Μελίνα κι εκείνη να γελάει εγκάρδια.

https://youtu.be/t-4ZAcNFq_4

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...

Παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα – Ο μυστικός γάμος στην Αθήνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Αθηνά Οικονομάκου...

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Eurovision 2026 – Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η ΕΡΤ πρέπει να ζητήσει συγγνώμη»

Τη δική του αιχμηρή άποψη για τη φετινή πορεία...

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.