Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Η Καίτη Φίνου θυμήθηκε πώς ξέφυγε στα 80ς από το πρέσινγκ γνωστού επιχειρηματία

Αποκαλύψεις από την Καίτη Φίνου για τη στενή «πολιορκία» που δέχτηκε από ζάπλουτο άντρα πριν από τρεις δεκαετίες, ο οποίος τελικά δεν της έπιασε ούτε το χέρι!

Η γνωστή ηθοποιός, που μεσουράνησε στον κινηματογράφο στα μέσα της δεκαετίας του ’80, ανέβασε μια φωτογραφία της με φόντο μια Ferrari και αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που είχε αναπτύξει για δύο μήνες με έναν επιχειρηματία της εποχής, δίχως να τον ονοματίσει.

Όπως εξήγησε, μάλιστα, προχώρησε στη συγκεκριμένη ανάρτηση προκειμένου να υποστηρίξει την άποψή της πως δεν ανήκουν όλες οι γυναίκες του θεάματος στην κατηγορία εκείνων που ξαπλώνουν στο κρεβάτι με κάποιον που τις «λούζει» με ακριβά δώρα!

«Ελεύθερη, λίγο πριν από τα 30, άρχισε να με φλερτάρει γνωστός επιχειρηματίας. Δεν ήμουν έτοιμη για σχέση και του το είπα. Με πολλή ευγένεια μου απάντησε πως έχει υπομονή, να κάνουμε παρέα, να βγαίνουμε έξω και δεν θα αγγίξει ούτε το μικρό μου δαχτυλάκι. Με πολύ ευγενικούς και αναγνωρίσιμους ανθρώπους αποτελούνταν η παρέα του. Αρχίσαμε να βγαίνουμε» γράφει η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

«Όταν δεν είχα θέατρο περνούσε με το αυτοκίνητό του (πάντα με συνοδεία δεύτερο αυτοκίνητο), κατέβαινε κάποιος σωματοφύλακας και έλεγε στη ρεσεψιόν να με ειδοποιήσουν να κατέβω. Ο ίδιος δεν είχε μπει ούτε μέχρι την πόρτα της εισόδου. Κοσμήματα, αυτοκίνητα, ρούχα, όλα μου τα έστελνε με άλλους. Εγώ πάλι δεν μπορούσα με τίποτα να σκεφτώ να κάνω σχέση μαζί του. Δεν μου έκανε αυτό το “κλικˮ, που λέμε» αποκαλύπτει η ηθοποιός.

Έπειτα από δύο μήνες, όμως, ο κόμπος έφτασε στο χτένι. «Πέρασαν δύο μήνες και ένα βράδυ μετά τα μπουζούκια μού λέει αυτό που δεν ήθελα να ακούσω: “Έλα από το σπίτι μου για να σου δείξω κάτιˮ. Άρχισα να αγωνιώ, γιατί μόνη σε δωμάτιο πρώτη φορά θα βρισκόμουν μαζί του. Μπήκα σπίτι του, με πήγε στην κρεβατοκάμαρα, εγώ στάθηκα όρθια κάτω από την κάσα και τον είδα να ανοίγει ένα συρτάρι και να βγάζει ένα κουτάκι. Το ανοίγει και είχε μέσα ένα μονόπετρο. Εγώ αμίλητη, ψιλοτρομαγμένη, τον ακούω να μου λέει: “Νομίζω ότι σου έδωσα τον χρόνο να νιώσεις κάτι. Ή αρραβωνιαζόμαστε και μένεις από τώρα μαζί μου ή φεύγεις και ούτε καλησπέραˮ. Είχα μείνει άφωνη με την τόσο απότομη και απόλυτη συμπεριφορά του. Ψελλίζοντας του απάντησα πως δεν μπορώ ακόμα να κάνω σχέση… Έφυγα, που λέτε, παγωμένη, φοβισμένη. Περίμενα ξημερώματα στην παραλιακή για ταξί μόνη μου. Έφτασα στο δωμάτιό μου, ξάπλωσα με τα ρούχα στο κρεβάτι κι έκλαιγα ανακουφισμένη που πέρασε ανώδυνα αυτή η περιπέτεια» αναφέρει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...