Ο Γιάννης Στάνκογλου συνάντησε για πρώτη φορά τη «Supergirl» ανιψιά του Στεφανία

Ο Γιάννης Στάνκογλου συνάντησε για πρώτη φορά την ανιψιά του Στεφανία Λυμπερακάκη, γνωστή και ως «Supergirl» της Eurovision.

Ήταν στις 3 Μαρτίου όταν ο γνωστός ηθοποιός, που υποδύεται απολαυστικά φέτος τον χαρακτήρα του «σκοτεινού» Θωμά Κυπραίου στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες», αποκάλυψε μέσα από τα προσωπικά του social media ότι η φετινή εκπρόσωπος της χώρας μας στον δημοφιλή διαγωνισμό τραγουδιού, που αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού, είναι συγγενής του, τονίζοντας ωστόσο πως δεν έχουν βρεθεί ποτέ από κοντά.

Ο Γιάννης Στάνκογλου και η Στεφανία Λυμπερακάκη είναι κοντοχωριανοί, καθώς ο γοητευτικός και καταξιωμένος ηθοποιός κατάγεται από το Θούριο Εβρου ενώ η πετυχημένη νεαρή τραγουδίστρια από το Σοφικό Εβρου.

«Λοιπόν, κοίτα να δεις πώς τα φέρνει η ζωή… Φέτος στη Eurovision θα μας εκπροσωπήσει ένα κορίτσι που το λένε Στεφανία… τυγχάνει να είναι συγγενής μου… Δεν έχουμε γνωριστεί ποτέ… (θα γίνει σίγουρα)… κατάγεται από τον Εβρο με γονείς μετανάστες στην Ολλανδία…» είχε γράψει τότε ο Γιάννης Στάνκογλου, με τα ηλεκτρονικά μέσα ν’ αναπαράγουν την ανάρτησή του.

Και μπορεί η Eurovision να μην πραγματοποιήθηκε τελικά λόγω της πανδημίας, ωστόσο η Στεφανία -που θα μας εκπροσωπήσει και του χρόνου στον διαγωνισμό- γνώρισε τελικά τον θείο της Γιάννη Στάνκογλου.

Ο ηθοποιός, μάλιστα, δεν παρέλειψε ν’ ανεβάσει στο Instagram μια παιχνιδιάρικη εικόνα από τη συνάντησή τους. «Εδώ με την ανιψιά μου που μόλις την γνώρισα… ΠΛΑΣΜΑ..» σχολίασε στη λεζάντα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...

Παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα – Ο μυστικός γάμος στην Αθήνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Αθηνά Οικονομάκου...

Κώστας Φραγκολιάς: Ο λόγος που δεν έχει παντρευτεί – «Τέτοιες γυναίκες είναι λίγες»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του...

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Eurovision 2026 – Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η ΕΡΤ πρέπει να ζητήσει συγγνώμη»

Τη δική του αιχμηρή άποψη για τη φετινή πορεία...

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.