Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Ο Χολίδης και η σύντροφός του για καφεδάκι στα νότια προάστια

Ο Χρήστος Χολίδης και η σύντροφός του Κατερίνα Γκιουζέλη...

Για γαμπρός το 2024 ετοιμάζεται ο Πολυδερόπουλος

Γαμπρός μέσα στο 2024  σχεδιάζει να ντυθεί ο Νίκος...

Η Αφροδίτη Σκαφιδά έφερε στον κόσμο κοριτσάκι και έκανε τον Πύρρο Δήμα...

Πατέρας για πέμπτη φορά έγινε ο Πύρρος Δήμας! Η...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Γρηγόρης Μπιθικώτσης και Ελένη Τσιριγκάκη στις τελικές δοκιμές για κοστούμι και νυφικό

Στην τελική ευθεία για τον χορό του Ησαΐα έχουν μπει πια ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η αγαπημένη του Ελένη Τσιριγκάκη.

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα η «Espresso», ο γάμος του γιου του αξέχαστου «Σερ» του ελληνικού τραγουδιού θα γίνει την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στη Μύκονο, τόπο καταγωγής της νύφης. Μάλιστα, η συγκεκριμένη ημερομηνία δεν είναι τυχαία, καθώς πρόκειται για την ημέρα γενεθλίων της νύφης.

4

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο επιχειρηματίας Δημήτρης Θεοδώρου και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού, οι καλεσμένοι τους δεν θα ξεπερνούν τους 120 και μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει δεξίωση στο κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων!
Κι ενώ στον κυκλαδίτικο προορισμό είναι όλα έτοιμα, το ζευγάρι έφτασε στην Αθήνα για να επιμεληθεί την εμφάνισή του για την 6η Σεπτεμβρίου. Με άλλα λόγια, έφτασε η ώρα για τις πρόβες του νυφικού για την Ελένη και του γαμπριάτικου κοστουμιού για τον Γρηγόρη.

Στο ατελιέ

Η μέλλουσα νύφη εμπιστεύτηκε τη Φαίδρα Θεοδωρίδου, την οποία και συνάντησε στο ατελιέ της Bridal Loft Athens, στο Σύνταγμα, το απόγευμα της Τετάρτης, λίγες ώρες μετά την άφιξή της στην πρωτεύουσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωστή σχεδιάστρια, που θεωρείται περιζήτητη στους κύκλους των celebrities και όχι μόνο, ετοιμάζει ένα ρομαντικό νυφικό για την Ελένη.

5

Φυσικά, ο γαμπρός δεν ήταν στην πρόβα νυφικού της αγαπημένης του, ωστόσο είπε τη γνώμη του για το πώς φαντάζεται τη δημιουργία της Φαίδρας Θεοδωρίδου. Την επόμενη μέρα, δηλαδή την Πέμπτη, το ζευγάρι επισκέφθηκε το κατάστημα του Δούκα Χατζηδούκα για να επιλέξει η Ελένη τα νυφικά παπούτσια της, ενώ αμέσως μετά πέρασαν την είσοδο του ατελιέ του Ερωτόκριτου, ο οποίος φημίζεται για τα ωραία κοστούμια του. Εκεί ο Γρηγόρης έκανε τη δική του πρόβα για τη γαμπριάτικη εμφάνισή του, έχοντας τη βοήθεια τόσο του σχεδιαστή όσο και του ράφτη του Γιώργου Ράπτη.

2

Αξίζει να θυμίσουμε ότι, όπως είχε δηλώσει ο γνωστός τραγουδιστής αποκλειστικά στην «Espresso» πριν από μερικούς μήνες, είχε κανονίσει τον γάμο του για τον Ιούνιο, αλλά τον πρόλαβε ο… κορονοϊός, με αποτέλεσμα να τον αναβάλει για τις αρχές του ερχόμενου μήνα. Η γαμήλια πρόταση είχε γίνει στα ξαφνικά και του είχε βγει εντελώς αυθόρμητα! «Μου είπε “ναι” και σφιχταγκαλιαστήκαμε» είχε εξομολογηθεί, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια ότι ο γάμος τους θα είναι νησιώτικος. Ωστόσο, ήρθε η καραντίνα και τους άλλαξε τα σχέδια. Πήγαν στη Μύκονο για να οργανώσουν το χαρμόσυνο γεγονός και αποκλείστηκαν εκεί, λόγω των αυστηρών μέτρων που πήρε η κυβέρνηση για να εμποδίσει την εξάπλωση του φονικού ιού.

3

Όσο για τη σχέση τους, παρότι δεν μετράει πολύ καιρό, ο έρωτας τους χτύπησε και τους δύο… κατακούτελα. «Τη γνώρισα μέσω κοινής παρέας και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος» είχε εξομολογηθεί ο Γρηγόρης στην «Espresso»!

«Αλλά δεν είναι μόνον ο έρωτας. Είναι ένα ισχυρό δέσιμο και απόλυτο ταίριασμα που έγινε αγάπη! Νιώθω τυχερός που, επιτέλους, βρήκα έναν άνθρωπο που ταιριάζουμε σε όλα από την πρώτη στιγμή. Με κάνει ευτυχισμένο και την κάνω ευτυχισμένη. Είμαι πολύ σίγουρος και συνειδητοποιημένος για την απόφασή μου. Όταν έρχονται στη ζωή τέτοιες καρμικές ευκαιρίες, οφείλεις να τις αξιοποιήσεις» είχε προσθέσει στην ίδια εξομολόγησή του ο γιος του αείμνηστου Μπιθικώτση.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...