Τρίτη, 13 Ιανουαρίου, 2026

Ναταλία Καποδίστρια: «Το κράτος δεν συνέχισε το έργο του Καποδίστρια»

Στο επίκεντρο της προσοχής όλων βρίσκεται αυτήν την περίοδο η νέα ταινία του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, βασισμένη στη ζωή και στο έργο του Ιωάννη Καποδίστρια, πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας. 

«Άγιος έρωτας»: Νέο συγκλονιστικό επεισόδιο τη Δευτέρα – Δείτε απόσπασμα

Ο «Άγιος έρωτας» επιστρέφει τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου εκτάκτως στις 22:00, με εξελίξεις που κόβουν την ανάσα.

Άννα Βίσση – Δήμητρα Κούστα: Κουμπάρες Α.Ε. με τον «μάγο» του...

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανακαίνιση του ιστορικού νυχτερινού κέντρου Αθηνών Αρένα, πίσω από την οποία βρίσκεται μια γυναικεία «συμμαχία» με «άρωμα» χρήματος, φιλίας και φιλοδοξίας για απόλυτη κυριαρχία στο night life της πρωτεύουσας.

Τάκης Παπαματθαίου: Φινάλε με δάκρυα on stage για τον «Σκρουτζ»

«Λύγισε» στην τελευταία παράσταση ο Τάκης Παπαματθαίου, ο σπουδαίος...

Άλλος για τη Μύκονο… Όλη η showbiz παραθερίζει στο κοσμοπολίτικο νησί

Πορνοστάρ, πρώην δήμαρχοι (που είναι στην κοσμάρα τους), ηθοποιοί, μοντέλα, πρωταγωνίστριες σε ροζ βίντεο (που τραβήχτηκαν χωρίς τη θέλησή τους) και top models χαλαρώνουν στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, που δεν θυμίζει σε τίποτα λόγω της πανδημίας το νησί που βούλιαζε από celebrities και κοινούς θνητούς. Πρώτος και καλύτερος ο Ηλίας Ψινάκης!

Ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα, που δείχνει να μην ιδρώνει το αυτάκι του από την κλήτευσή του από τον ανακριτή για απολογία στις 8 Σεπτεμβρίου για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, εθεάθη στο Nammos Village μαζί με φίλους να απολαμβάνει το τσιγαράκι του. Ντυμένος στα μαύρα, βόλταρε στο εμπορικό κέντρο της Ψαρούς και είχε ψιλή κουβέντα με φίλους και γνωστούς.

Στην κοσμοπολίτικη Μύκονο βρίσκεται για διακοπές και η 33χρονη πορνοστάρ Aletta Ocean. Η Ουγγαρέζα πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών, με χείλη «ροφού» από τις πλαστικές και στήθη «κανόνια» με τη βοήθεια της ιατρικής επιστήμης, έκανε τις βουτιές της στην πισίνα του ξενοδοχείου «Cavo Tagoo» και, αφού οι αχτίδες του ήλιου «χάιδεψαν» το κορμί της, αποφάσισε να ανεβάσει στους λογαριασμούς της στα social media πλούσιο φωτογραφικό υλικό, προτάσσοντας στον φακό το πλούσιο στήθος της!

Τις βουτιές της απόλαυσε επίσης η Ιωάννα Μπέλλα, που έχει «δέσει» για τα καλά στη Μύκονο! Η Σταρ Ελλάς 2018 «πιάστηκε» από την κάμερα του Mykonos Live TV στο beach bar restaurant Pasaji στον Ορνό μαζί με το σκυλάκι της, που δεν το άφηνε λεπτό από τα χέρια της.

Μπάστακας και η Barros

Μάλιστα, η ίδια δεν αποχωρίστηκε τον τετράποδο έρωτα της ζωής της ούτε όταν αποφάσισε να πέσει στη θάλασσα. Αλλά και το top model Ana Beatris Barros, που είναι ερωτευμένη με το ασπρονήσι, που λέει και ο Γαλάτης, απόλαυσε την ηλιοθεραπεία και τις βουτιές της, μαγνητίζοντας με την κορμάρα της τα βλέμματα των λουομένων! Για μπανάκι και για φαγητό όμως πήγε και η Νατάσα Θεοδωρίδου με τις κόρες της Ανδριάννα Φουστάνου και Χριστιάνα Μπέτα (με την τελευταία να έχει αφήσει πίσω της την περιπέτεια με τον Covid-19). Η δημοφιλής τραγουδίστρια ήταν πανευτυχής που είχε τις δυο κόρες της στο πλευρό της και δεν ενοχλήθηκε ούτε λεπτό από τη παρουσία των παπαράτσι που δεν την άφησαν σε ησυχία. «Παρέλαση» celebrities δεν είχαμε μόνο στις παραλίες του νησιού αλλά και στα σοκάκια, με τα Ματογιάννια, όπως είναι φυσικό, να έχουν την τιμητική τους. Εκεί εθεάθησαν Δήμητρα Αλεξανδράκη (με ράστα μαλλί αλά Μπομπ Μάρλεϊ) και Ιωάννα Τούνη που, όπως τα πάει, ο δήμαρχος θα της δώσει το χρυσό κλειδί της πόλης. Και οι δυο τους έδειχναν να είναι μες στην τρελή χαρά, έχοντας ξεχάσει τους εφιάλτες τους.

Η μεν Αλεξανδράκη το σοβαρό ατύχημα στο πόδι της ανήμερα των γενεθλίων της, για το οποίο μάλιστα χειρουργήθηκε, η δε Τούνη το ροζ βίντεο η δημοσιοποίηση του οποίου την ανάγκασε σε δημόσια εξομολόγηση μετά δακρύων και λυγμών.

Στα Ματογιάννια έκαναν επίσης τις βόλτες τους πιασμένοι χεράκι χεράκι οι Σοφία Παθέκα και Λεωνίδας Παπασταύρου, ενώ οι τρεις καλές φίλες Νικολέττα Ράλλη, Σόφη Πασχάλη και Ηρώ Γάλλου με άκρως καλοκαιρινά looks χάρισαν τα χαμογελά τους στον φωτογραφικό φακό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η κόρη της Γεωργίας Βασιλειάδου, Φωτεινή Αποστολίδη έφυγε από τη ζωή χωρίς να το μάθει κανείς

Τίτλοι τέλους για τη μοναχοκόρη της τεράστιας Γεωργίας Βασιλειάδου,...

Πρώτη εμφάνιση της Γεωργίας Σαμαρά λίγους μήνες μετά τον χαμό της κόρης της Λένας

Πρώτη δημόσια εμφάνιση, παρουσία κόσμου, μετά τον θάνατο της κόρης της, έκανε η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και μητέρα της αδικοχαμένης Λένας Σαμαρά, που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2025.

Ο γιατρός του Γιώργου Παπαδάκη μιλάει για πρώτη φορά: «Είχε πολύ σοβαρά θέματα με το αναπνευστικό του»

Ο γιατρός του Γιώργου Παπαδάκη για πρώτη φορά μιλάει για την υγεία του αείμνηστου παρουσιαστή. Ο Σωτήρης Αδαμίδης μίλησε στο ραδιόφωνο AlphaRadio 989 κάνοντας αποκαλύψεις για την υγεία του Γιώργου Παπαδάκη.

Μαρία Ιωάννου και Αλιόσα Γκρίσιν – Ο πρώτος χρυσός αλλά μυστικός γάμος της χρονιάς

Κουφέτα αγάπης για την εικαστικό κόρη του μαικήνα Δάκη...

Σας θυμίζει κάποιον; Είναι ολόιδιος ο πατέρας του και πετυχημένος πρωταγωνιστής της χώρας μας

Πατέρας και γιος έκαναν βραδινή έξοδο και τους εντόπισε ο φωτογραφικός μας φακός

Ειρήνη Νικολοπούλου για Γιώργο Παπαδάκη: «Έκανε κάτι βάρβαρο που τον έτρωγε σιγά σιγά»

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”...

Χριστίνα Παππά: Στο Ντουμπάι με τον γιο και την εγγονή της – Οι οικογενειακές στιγμές

Η Χριστίνα Παππά μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της...