Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πήρε τα βουνά για το αμόρε της

Ακολούθησε τον δικηγόρο της καρδιάς της στο ορεινό χωριό του στη Θεσπρωτία και κέρδισε τις εντυπώσεις σέρνοντας τον χορό

Είναι μαζί, ερωτευμένοι στο φουλ και πλέον δεν το κρύβουν. Ο λόγος για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου, οι οποίοι μετά τις διακοπές τους στα Κουφονήσια, τον περασμένο Ιούνιο, επισκέφθηκαν τη Θεσπρωτία, πατρίδα του νέου συντρόφου της δημοφιλούς τραγουδίστριας.

Ο γνωστός ποινικολόγος θέλησε να ξεναγήσει την αγαπημένη του στα μέρη του κι εκείνη ανταποκρίθηκε στην επιθυμία του με αγάπη και ενθουσιασμό. Η Ελεωνόρα έφτασε μέχρι τα ελληνοαλβανικά σύνορα, συγκεκριμένα στους Αγίους Πάντες Φιλιατών, τόπο καταγωγής του νεαρού δικηγόρου, ενώ το βράδυ του Σαββάτου γνώρισε από κοντά την ηπειρώτικη φιλοξενία και διασκέδαση στον Αμπελώνα, ένα διπλανό, πολύ όμορφο ορεινό χωριό.
Εκεί, το όμορφο ζευγάρι μοιράστηκε το ίδιο τραπέζι με συγγενείς και φίλους στο κέντρο Ο Ποβλιώτης, απολαμβάνοντας τη μουσική της ορχήστρας, αλλά και τα απαραίτητα παραδοσιακά τοπικά εδέσματα.

Γλέντησαν

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε η «Espresso», η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου γλέντησαν με την καρδιά τους, με την ταλαντούχα ερμηνεύτρια, η οποία έσυρε κιόλας τον χορό, να κερδίζει τις εντυπώσεις με την απλότητα και την καλοσύνη της. Να θυμίσουμε ότι το ειδύλλιο των δύο νέων αποκαλύφθηκε στις αρχές Ιουλίου, όταν δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες τους από παραλία στα Κουφονήσια. Οπως είχε γίνει γνωστό τότε, πρώτη ταξίδεψε η Ελεωνόρα στις Κυκλάδες με προορισμό αρχικά τη Μύκονο, όπου βρίσκονταν οι γονείς της Γιάννης Ζουγανέλης και Ισιδώρα Σιδέρη, και κατόπιν έδωσε ραντεβού με τον Σπύρο Δημητρίου στα Κουφονήσια, όπου χάρηκαν τον έρωτα τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, όχι όμως κι από τους παπαράτσι.

Η τραγουδίστρια δεν έχει κάνει έκτοτε κανένα σχόλιο για τα νέα δεδομένα στην προσωπική της ζωή. Ωστόσο, η ευτυχία στα μάτια της στις νέες φωτογραφίες δίπλα στον καλό της μιλάει από μόνη της.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα