Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ερωτευμένα ζευγάρια και ιταλικά «κανόνια» στη Μύκονο!

Ερωτευμένα ζευγάρια, πρώην αμόρε των σταρ της μπάλας, που είχαν μπλεχτεί μέχρι και στα μπούνγκα μπούνγκα πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, και τηλεπαρουσιάστριες με «κανόνια»! Από όλα έχει η Μύκονος, που προσπαθεί να διώξει το φάντασμα της πανδημίας από πάνω της!

Πρώτη και καλύτερη από τις νέες αφίξεις στο νησί η Αλεξάνδρα Λοΐζου, που «ξέχασε» την πρόσφατη αντιδικία με τον πρώην άντρα της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο (ανιψιός του Βλάση Σταθοκωστόπουλου), με μήλον της Έριδος τη διατροφή του γιου τους, και απολαμβάνει τις βουτιές της στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, στην αγκαλιά του νέου της συζύγου, του Κύπριου μεγιστάνα Ανδρέα Παναγιώτου!

Loizou4 scaled

Το ζευγάρι, που γιόρτασε πρόσφατα την πρώτη επέτειο του γάμου του, «απέδρασε» στο νησί των ανέμων, με τον φακό να το τσακώνει σε πολυσύχναστη παραλία!

Το άλλοτε μοντέλο, που στο παρελθόν ήταν υποψήφια στον διαγωνισμό ομορφιάς Playmate, ετοιμάζεται να γίνει μητέρα σε λίγους μήνες και δεν πέρασε απαρατήρητο από τους λουομένους. Με φουσκωμένη κοιλίτσα δεν άφησε ούτε λεπτό τον μεγιστάνα άντρα της, ενώ τα είπε για λίγο και με τους σχεδιαστές μόδας Dean και Dan.

Στη Μύκονο εθεάθη και ο Γιάννης Μαρακάκης με τη σύζυγό του Νίκη Θωμοπούλου. Το ζευγάρι μαζί με την κορούλα του (η οποία έχει γίνει ήδη τεσσάρων μηνών) πέρασε όμορφες οικογενειακές στιγμές, παίζοντας διαρκώς με τη μικρή ακόμη και μέσα στη θάλασσα. Οι δυο τους, που έγιναν γονείς μέσα στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, όπου σταθούν και όπου βρεθούν λένε πόσο πολύ η μικρή Τζοάνα άλλαξε τη ζωή τους. Πολλές φορές άλλωστε, μη μπορώντας να κρύψουν την ευτυχία τους, ανεβάζουν στα social media οικογενειακές στιγμές με τη μικρή πριγκίπισσά τους, μοιράζοντας εικόνες από την καθημερινότητά τους με τους followers τους.

4216 GIANIS MARAKAKIS NIKI THOMOPOYLOY ME TIN KORI TOYS 3172020

Πάντως, όπως μάθαμε, οι περισσότεροι λουόμενοι σχολίασαν τη σιλουέτα της Θωμοπούλου μετά την εγκυμοσύνη της και ομολογουμένως η σύζυγος του γνωστού δικηγόρου φορούσε ένα κόκκινο μπικίνι και ήταν εντυπωσιακή. Εκείνη όμως που προκαλεί ταραχές στις πλαζ του νησιού είναι η Raffaella Fico, που δηλώνει μοντέλο, showgirl και τραγουδίστρια και ήταν το αμόρε του Cristiano Ronaldo το 2009 και το 2015, όταν παρηγορούσε τον σταρ της μπάλας από τον χωρισμό του με την Irina Shayk! Το όνομα της εκρηκτικής Ιταλίδας (έχει αποκτήσει μια κόρη με τον επιθετικό Mario Balotteli) έχει ακουστεί σε διάφορες ιστορίες!

vlcsnap 2020 08 18 17h21m56s373

Από τα μπούνγκα μπούνγκα πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι μέχρι τη δημοπρασία της… παρθενιάς της αντί 1.000.000 ευρώ! Eκεί όμως που ακούστηκαν «κανονιοβολισμοί» ήταν στην παραλία της Αγίας Αννας με το που εμφανίστηκε η Ιταλίδα παρουσιάστρια Floriana Messina! Με μπικίνι που άφηνε σε κοινή θέα τα πλούσια προσόντα της, η Floriana έκανε, χάρη στα «κανόνια» της, τους άντρες να παραμιλούν…vlcsnap 2020 08 18 17h25m32s297

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...