Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Δαρμουσλή και Τσατσάκης ξεφάντωσαν με λίγους καλούς φίλους (λόγω πανδημίας) στο pre wedding πάρτι τους στην Κρήτη

Με παπά και με κουμπάρο ετοιμάζονται να παντρευτούν η Μάρα Δαρμουσλή και ο Βασίλης Τσατσάκης. Πρώτη η «Espresso» είχε γράψει στις αρχές Ιουλίου για την απόφαση της γνωστής ηθοποιού και του Κρητικού σεφ να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, δημοσιεύοντας τότε και φωτογραφικά στιγμιότυπα από την πρόβα νυφικού της σαγηνευτικής Μάρας στο ατελιέ της Φαίδρας Θεοδωρίδου, στο Σύνταγμα.

Έκτοτε το τοπίο στο… μέτωπο της νόσου Covid-19 έχει αλλάξει στη χώρα μας, με τα κρούσματα να είναι τριψήφιου αριθμού καθημερινά και πολλούς celebrities (και όχι μόνο) να αναβάλλουν τους προγραμματισμένους για τον Σεπτέμβριο γάμους τους.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει για τη Μάρα και τον Βασίλη, οι οποίοι προχωρούν ακάθεκτοι και θα παντρευτούν κανονικά το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στη Νέα Μάκρη, με τις γαμήλιες προετοιμασίες να βρίσκονται στο πικ τους.

Με τους κουμπάρους

Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε και το pre wedding party του ζευγαριού στην Κρήτη, τόπο καταγωγής του γαμπρού, όπου μαζί με τους κουμπάρους του και λίγους καλούς φίλους γιόρτασαν τον επικείμενο γάμο τους στην Αθήνα. Η Μάρα Δαρμουσλή ήταν απαστράπτουσα στη λευκή τουαλέτα που επέλεξε να φορέσει και φυσικά έδωσε… ρέστα χορεύοντας τσιφτετέλι, με τον σύντροφό της να την καμαρώνει ενθουσιασμένος και φουλ ερωτευμένος.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μάρα Δαρμουσλή υπήρξε παντρεμένη με τον αθλητή Παύλο Καπώνη, με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Αγγελο (διατηρούν πολύ καλές σχέσεις). Για τον σεφ Βασίλη Τσατσάκη αυτός είναι ο πρώτος του γάμος. Με το καλό, λοιπόν…

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Μυστική νοσηλεία για την Έλενα Παπαρίζου πριν από έναν μήνα

Θρίλερ επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.




Μποζουκια Αθηνα