Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Κρυσταλλία μίλησαν για τις τηλεοπτικές τους «περιπέτειες» στο «Booth»!

Είναι δίχως άλλο από τις τηλεοπτικές εκπλήξεις του καλοκαιριού, αφού έχουν καταφέρει να κλέψουν τις καρδιές των τηλεθεατών! Ο λόγος για τη δημοφιλή ηθοποιό Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την τραγουδίστρια Κρυσταλλία, οι οποίες προσγειώθηκαν στο πλατό της μεσημεριανής ψυχαγωγικής εκπομπής «The booth» στο Open μαζί με τις Σοφία Μουτίδου και Σοφία Κουρτίδου.

Η αγαπητή πρωταγωνίστρια της τηλεόρασης και του θεάτρου και το γλυκό κορίτσι με τη μελωδική φωνή άνοιξαν την καρδιά τους στη Μαρία Ανδρέου και στο περιοδικό «Enjoy» της «κυριακάτικης δημοκρατίας» και μίλησαν για την εμπειρία τους στο πλατό, τα realities, το εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο αλλά και τις «Άγριες μέλισσες»!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε ότι η πρόταση για την εκπομπή «The booth» έγινε από τον διευθυντή ψυχαγωγικών εκπομπών του Open Θέμη Μάλλη, λέγοντας πως την είχε προτείνει η Κατερίνα Ζαρίφη! «Πίστευε ότι μου ταιριάζει γάντι, και είχε δίκιο» τόνισε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και συνέχισε: «Περνάμε τόσο ωραία στην εκπομπή με τα κορίτσια και με τις συζητήσεις που κάνουμε με τους τηλεθεατές που πιστεύω πως θα πάμε με φόρα και τη νέα τηλεοπτική σεζόν». Αναφορικά με την αμφίδρομη σχέση τηλεθεατών και παρουσιαστριών ανέφερε: «Πρόθεσή μας δεν είναι να συμβουλέψουμε τους τηλεθεατές, αλλά να συζητήσουμε. Γενικότερα οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολύ δύσκολες. Τόσο οι ερωτικές όσο και οι φιλικές. Ο κόσμος έχει αποξενωθεί πάρα πολύ, ενώ πολλοί και πολλές φλερτάρουν διαδικτυακά και διατηρούν παράλληλες ερωτικές σχέσεις. Όταν πάρει ένας τηλεθεατής, δεν θα του κάνω τη δασκάλα, αλλά θα κοιτάξω να ελαφρύνω λίγο την κατάσταση, να μη μείνουμε στα δραματικά γεγονότα».

CL8B5261b

Για την επέλαση των realities η ηθοποιός είπε: «Δεν είναι μέσα στην καθημερινότητά μου, αλλά βλέπω. Μου αρέσει πολύ το “MasterChef”. Δεν με ενδιαφέρει το κουτσομπολίστικο κομμάτι, οι ίντριγκες με τους παίκτες. Αν δεν υπήρχε αυτό το ξεκατίνιασμα, θα ήταν ακόμη πιο πολύ του γούστου μου. Έχω μάθει να μαγειρεύω μέσα από το “MasterChef”. H επιτυχία αυτού του ριάλιτι έρχεται από τους παρουσιαστές του. Επίσης έβλεπα το “GNTM”, γιατί μου αρέσει η μόδα, ενώ η επιστροφή του “Big Brother” δεν μου λέει κάτι».

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε στη Μαρία Ανδρέου και εκτός τηλεοπτικών θεμάτων, εξηγώντας πώς ήταν η περίοδος της καραντίνας για εκείνη και την οικογένειά της. «Ο κορονοϊός μάς καθήλωσε στα σπίτια μας. Η φύση εκδικείται. Και η εκδίκηση ήρθε στη δική μας γενιά. Πρέπει να τηρήσουμε όσα μέτρα μάς πουν οι επιστήμονες και η Πολιτεία. Ωστόσο εμείς ως οικογένεια είχαμε την ευκαιρία να μείνουμε μέσα στο σπίτι μας και να το χαρούμε με τον άνδρα μου και τις κόρες μας»!

Από την άλλη, η Κρυσταλλία δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την έως τώρα εμπειρία της στο «Booth», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν ο Θέμης Μάλλης μού έκανε την πρόταση και μου περιέγραψε το concept μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον. Θεώρησα πολύ ενδιαφέρουσα τη συνύπαρξη τεσσάρων γυναικών με διαφορετική πορεία κι αναφορές σε μια εκπομπή. Επιπλέον μου θυμίζει πολύ τις γυναικοπαρέες, που όλες μας λίγο πολύ ευχαριστιόμαστε να έχουμε σε όλες τις φάσεις της ζωής μας».

CL8B6282a

Παραδέχτηκε πάντως ότι δεν παρακολουθεί ιδιαίτερα τηλεόραση. «Πολλές φορές απλά τη βάζω όταν κάνω δουλειές στο σπίτι χωρίς να δίνω πολλή σημασία. Προτιμώ να βλέπω σειρές και ταινίες στο Netflix και το Amazon».

Σε ερώτηση ποιοι είναι οι στόχοι της στην τηλεόραση και εάν θα έβλεπε τον εαυτό της στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας ψυχαγωγικής εκπομπής, απάντησε με ειλικρίνεια: «Μου αρέσει να δοκιμάζω τον εαυτό μου σε καινούργια πράγματα. Πάντα με αρχικό γνώμονα να διασκεδάζω και να ευχαριστιέμαι όσα κάνω. Εγώ επαγγελματικά κινούμαι στον χώρο της μουσικής, την αγαπώ βαθιά και είναι κομμάτι της ζωής μου. Τώρα, αν προέκυπτε κάποια ενδιαφέρουσα τηλεοπτική πρόταση που να θεωρώ ότι μου ταιριάζει και μπορώ να την υποστηρίξω, φυσικά και θα την εξέταζα με ενδιαφέρον και χαρά».

CL8B5436a

Επίσης, η γνωστή τραγουδίστρια δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το γεγονός ότι η εκπομπή έχει μεγάλη αποδοχή από τηλεθεατές κάθε ηλικίας, ενώ αποκάλυψε ότι η σειρά που παρακολουθεί όποτε της το επιτρέπει το πρόγραμμά της είναι οι «Άγριες μέλισσες»!

«Τις παρακολουθούσα, ενίοτε παρέα με τις γιαγιάδες μου! Απολάμβανα αυτή τη στιγμή κάθε φορά που μας δινόταν η ευκαιρία να βλέπουμε μαζί μια σειρά, όπως παλιά. Μου άρεσε πολύ η Ασημίνα στη σειρά ως τηλεοπτικός χαρακτήρας».

Η Κρυσταλλία μίλησε και για την προσωπική της ζωή: «Ονειρεύομαι ό,τι ονειρεύεται ο κάθε άνθρωπος που μεγάλωσε σε μια όμορφη οικογένεια: Να υπάρχει μπόλικη αγάπη και στιγμές γεμάτες συναίσθημα, ακριβώς σαν αυτές που με κατέκλυζαν και εμένα ως παιδί»!

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...