Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Πρώτος Έλληνας «Bachelor» ο Παναγιώτης Βασιλάκος, θα επιλέξει το ταίρι του ανάμεσα σε 20 νύφες

Από τη ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Της ίντριγκας το… κάγκελο! «Σκίζουν» τα φουστάνια τους oι διαγωνιζόμενες στο νέο reality του Alpha για το κορμί του Παναγιώτη Βασιλάκου και όχι άδικα, αφού το αγόρι είναι… φέτες!

Όπως είδαμε στο σχετικό τρέιλερ που άρχισε να προβάλλεται από τον Alpha, ο πρώτος Ελληνας «Bachelor» (εργένης) έχει βρεθεί. Είναι παλιός γνώριμος των τηλεθεατών από το πρώτο «Nomads» του ΑΝΤ1, ανιψιός του Νίκου Φρονιμόπουλου, πρώην συνεργάτης του Απόστολου Γκλέτσου στο κόμμα του και οι φήμες τον θέλουν να βγήκε πρόσφατα από πολύχρονη σχέση με μοντέλο!

F5F6

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», τα γυρίσματα του φιλόδοξου reality έχουν αρχίσει, με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να ζει βασιλικά σε βίλα με πισίνα και να βγαίνει ξεχωριστά ραντεβού με τις 20 υποψήφιες «νύφες», που έχουν βάλει στόχο να κλέψουν την καρδιά του και να μοιραστούν μαζί του το χρηματικό έπαθλο. Όπως μαθαίνουμε, οι διαγωνιζόμενες που μένουν όλες μαζί σε πολυτελές ξενοδοχείο έχουν αρχίσει κιόλας να αισθάνονται «τσιμπήματα» στην καρδιά για εκείνον και η ζήλια έχει… χτυπήσει κόκκινο. Οι ιθύνοντες του Alpha φρόντισαν από νωρίς να βάλουν σε… καραντίνα, τόσο τον «Εργένη» τους όσο και τις «σειρήνες» του, ώστε να προλάβουν πιθανές επιπτώσεις από το δεύτερο κύμα της πανδημίας. Φυσικά έχουν γίνει σε όλους τεστ για κορονοϊό.

Screen Shot 2020 08 25 at 19.00.16

Αν και το εν λόγω πρότζεκτ θα κάνει πολλούς ν’ αναρωτηθούν για ακόμη μια φορά ποιος είναι τελικά ο ρόλος της σύγχρονης γυναίκας στην ελληνική τηλεόραση, ο Παναγιώτης σίγουρα φαντάζει ιδανικός γαμπρός, αυτός που θα ήθελε να «καπαρώσει» κάθε θηλυκό. Και η «Espresso» φυσικά έψαξε και έμαθε τα πάντα για εκείνον. Έχουμε και λέμε: ο πρώτος Ελληνας «Bachelor» είναι ένας περιζήτητος νέος από την Αγία Βαρβάρα, που μοιράζει την καταγωγή του ανάμεσα στην Κρήτη και τη Μάνη! Eχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ και τον ήθελε ο οίκος Versace. Τον κέρδισε όμως το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου, η «Τελεία».

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος πέρασε από τις διεθνείς πασαρέλες στον στίβο της πολιτικής, αναλαμβάνοντας χρέη υπεύθυνου νεολαίας του κόμματος από το 2014 και μέχρι το 2017. Οι δύο άντρες γνωρίστηκαν μέσω του Νίκου Φρονιμόπουλου, ο οποίος, εκτός από συνεργάτης του δημάρχου Στυλίδας, είναι και θείος του Παναγιώτη. Μάλιστα, η θέση του υπεύθυνου νεολαίας της «Τελείας» είχε κριθεί τότε ως ιδανική, καθώς ο ίδιος ήθελε τότε ν’ αγωνιστεί για τον τόπο του και πράγματι προσέλκυσε κι άλλους νέους ανθρώπους στην εν λόγω παράταξη, μέχρι που ο Γκλέτσος κοίταξε προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά στην Περιφέρεια.

Το μόντελινγκ, παρ’ όλα αυτά δεν ήταν η πρώτη επαγγελματική επιλογή του 30χρονου πλέον νεαρού. Το ποδόσφαιρο ήταν ο τομέας που ονειρευόταν να διαπρέψει από μικρός και για πολλά χρόνια έτρεχε στα γήπεδα. Άρχισε να παίζει μπάλα σε πολύ μικρή ηλικία και προτού τελειώσει το γυμνάσιο είχε εξελιχθεί σε επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Έπαιξε σε ομάδες της Β’ Εθνικής, όπως εκείνη του Χαϊδαρίου, της Προοδευτικής, του Εθνικού και του Ατρoμήτου Πειραιά, ενώ το 2013 πήρε μεταγραφή στην τσέχικη Ζενίτ Κάσλαβ, αναζητώντας έτσι την τύχη του και μακριά από την πατρίδα. Λίγο καιρό νωρίτερα τον είχε «ανακαλύψει» συνεργάτης μεγάλου πρακτορείου μοντέλων, προτείνοντάς του συνεργασία.

f1 2020 08 26T125839

Ο ίδιος βρήκε την πρόταση πολύ δελεαστική και μπήκε δυναμικά στον χώρο της μόδας, παράλληλα με τις ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις του. Σύντομα, οι «μετοχές» του στο… χρηματιστήριο του μόντελινγκ άρχισαν ν’ ανεβαίνουν και κάποια στιγμή, στη διάρκεια ενός ταξιδιού του στο Μιλάνο, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ιταλική εταιρία La Perla.

Όπως έχει δηλώσει ο Παναγιώτης σε παλιότερη συνέντευξή του, σειρά είχε στη συνέχεια μια πρόταση από τον οίκο Versace, οι ιθύνοντες του οποίου του ζήτησαν αποκλειστική συνεργασία.

Δυστυχώς, εκείνος δεν μπόρεσε να την αποδεχτεί, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με την πασίγνωστη ιταλική φίρμα στο μέλλον. Ο λόγος ήταν οι σπουδές του στη Γυμναστική Ακαδημία, που είχαν ήδη αρχίσει. Ήξερε πως αν έφευγε στην Ευρώπη εκείνο το διάστημα, πιθανότατα δεν θα έπαιρνε το πτυχίο του.

Όσο για τα προσωπικά του πρώτου Ελληνα «Bachelor», είναι γνωστό πως διατηρούσε σχέση με το μοντέλο Ντιάνα Χομπτζίλα, με την οποία έδειχναν μάλιστα να πηγαίνουν σοβαρά. Η σχέση τους, όπως φημολογείται, έληξε λίγους μήνες προτού αποφασίσει να πάρει μέρος στο reality του Alpha.

Φ4 49

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...