Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

«Γέννησε» τηλεθέαση

Το comeback της Λυμπεράκη, έναν μήνα μετά τον ερχομό του μπέμπη της, «απογείωσε» το κεντρικό δελτίο του Open.

«Πετάει» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open στις 19.00. Η Nίκη Λυμπεράκη επέστρεψε στο πόστο της τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, περίπου έναν μήνα μετά τη γέννηση του παιδιού της, πετυχαίνοντας αμέσως υψηλή τηλεθέαση.

  • Από τη
    Μαρία Ανδρέου

Φορώντας λευκό σακάκι και μαύρο παντελόνι την ημέρα της πρεμιέρας της και έχοντας μεγαλύτερη μαχητικότητα και περισσότερη ενέργεια, η anchorwoman του σταθμού ξεκίνησε δυναμικά και συνέχισε εντυπωσιακά. Απόδειξη; Μέχρι και χθες η θεαματικότητα στο δελτίο της δεν είχε πέσει κάτω από 13,5% στο γενικό σύνολο, ενώ στο δυναμικό κοινό έχει σταθεροποιηθεί στο 10%.

Η δημοσιογράφος, ως γνωστόν, στις αρχές Αυγούστου έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της, ένα υγιέστατο αγοράκι που είναι καρπός του έρωτάς της με τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Χατζόπουλο και θα πάρει το όνομα Παναγιώτης. Φαίνεται, λοιπόν, πως ο ερχομός του γιου της στον κόσμο την ανανέωσε τρομερά, καθώς η ίδια ανέκτησε σύντομα τη σιλουέτα της χάνοντας τα κιλά της εγκυμοσύνης, ενώ γύρισε στα καθήκοντά της με περίσσιο ενθουσιασμό και άφθονη όρεξη για δουλειά. Δεν ήταν τυχαίο, λοιπόν, που το τηλεοπτικό κοινό την επιβράβευσε με υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Δυναμικό κοινό

Τα άλλα δελτία ειδήσεων κινήθηκαν προχθές το βράδυ ως εξής: Ο ΑΝΤ1 στο σύνολο έκανε 9,2% και στο δυναμικό κοινό 9,6%, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha 13,3% στο σύνολο και 10,6% στο δυναμικό κοινό, το Star 12,15% στο σύνολο τηλεθεατών και 11,6% στο δυναμικό κοινό, το δελτίο του Σκάι άγγιξε το 21,3% στο σύνολο και το 14,4% στο δυναμικό. Τέλος, η ΕΡΤ 1 κατέγραψε 6,7% τόσο στο σύνολο και στο δυναμικό κοινό νέων τηλεθεατών.

Ο ανταγωνισμός

Να σημειωθεί ότι ο ανταγωνισμός θα αυξηθεί στα δελτία ειδήσεων με το που θα γυρίσει, τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, το… βαρύ πυροβολικό των παρουσιαστών.

Πάντως, η επιμονή του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Open Χρηστού Παναγιωτόπουλου σε θέματα που αφορούν την ελληνική κοινωνία από την πανδημία του κορονοϊού, την οικονομική κρίση αλλά κυρίως την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο έπιασε τόπο, καθώς οι τηλεθεατές γυρνούν το κουμπί για την ενημέρωσή τους (και όχι μόνο) στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα