Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Αγωνία για την Σοφία Βόσσου! Εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας

Η Σοφία Βόσσου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espressο», εισήχθη εσπευσμένα στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας σε νοσοκομείο της Αθήνας, αναστατώνοντας τα συγγενικά της πρόσωπα, που προσπάθησαν όλες αυτές τις ημέρες να μη διαρρεύσει τίποτα από την περιπέτεια της δημοφιλούς ερμηνεύτριας και άλλοτε συντρόφου του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος έκανε το τηλεοπτικό comeback του μέσα από το «Big Brother», που, σημειωτέον, έχει ήδη προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Το περιβάλλον της Σοφίας Βόσσου πάσχισε από την πρώτη στιγμή να κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό τη σοβαρή περιπέτειας υγείας της, ενώ η ίδια εξακολουθεί να νοσηλεύεται μετά τη λεπτή και σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Όλα άρχισαν την προηγούμενη εβδομάδα. Η ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο τραγουδίστρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι. Οι πόνοι της ήταν αφόρητοι, με τους γιατρούς να αποφασίζουν πως πρέπει να χειρουργηθεί. Όταν άλλωστε τόσο σοβαρό το πρόβλημα που δεν υπήρχαν άλλα περιθώρια.

Η αναστάτωση στο περιβάλλον της ήταν μεγάλη και από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό της βρίσκονται τόσο η κόρη της Eρασμία Μάνου όσο και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με τον οποίο η Βόσσου έχει σχέση ζωής. Άλλωστε, παρά τον χωρισμό τους, ποτέ ο ένας δεν άφησε τον άλλον στις δύσκολες στιγμές. Και τώρα όμως η μοίρα έπαιξε το δικό της παιχνίδι, μια και η Σοφία νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο όπου ο Ανδρέας πριν από μερικούς μήνες είχε περάσει σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, καθώς είχε μεταφερθεί εσπευσμένα με οξύ πνευμονικό οίδημα και καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια, και είχε χρειαστεί να διασωληνωθεί.

Ο Μικρούτσικος έμελλε να περάσει το κατώφλι του ίδιου νοσοκομείου όπου έδωσε μάχη για τη ζωή του, αυτή τη φορά για να σταθεί στο πλευρό του φύλακα-αγγέλου του. Η Βόσσου, άλλωστε, όπως είχε αποκαλύψει η «Espresso», ήταν εκείνη που είχε ανοίξει την πόρτα του σπιτιού της στον Ανδρέα και τον φιλοξενούσε προκειμένου να αναρρώσει και να σταθεί πάλι όρθιος στα πόδια του, ενώ όλο το διάστημα της μάχης που έδινε δεν είχε φύγει ούτε λεπτό από το πλευρό του.

3690 ANDREAS MIKROYTSIKOS 2762020

Στις αρχές του καλοκαιριού, όταν ο εφιάλτης είχε περάσει, ο γνωστός παρουσιαστής και μουσικός είχε κάνει μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του, όταν είχε πάει με τη νέα σύντροφό του Έλενα Μαστραγγελή σε μουσική σκηνή του Περιστερίου, όπου εμφανιζόταν η Σοφία Βόσσου. Μάλιστα, όταν είχαν διαρρεύσει και φωτογραφίες από εκείνη τη βραδιά, αρκετοί είχαν σταθεί στο πόσο καταβεβλημένος έδειχνε, ενώ κάποιοι είχαν σχολιάσει και πόσο αδύνατη ήταν η Σοφία, λέγοντας μάλιστα πως η δημοφιλής και αγαπητή ερμηνεύτρια φλερτάρει με τη νευρική ανορεξία.

Το βέβαιο είναι πως η ίδια έχει αποδείξει πόσο αντράκι είναι και πόση δύναμη έχει μέσα της. Με το σθένος που τη χαρακτηρίζει και τους δικούς της ανθρώπους να είναι δίπλα της είναι βέβαιο πως θα ξεπεράσει τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της και σύντομα θα μαγεύει και πάλι με τη φωνή της τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές της!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...