Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ομογενής που ζει στις ΗΠΑ κάλυψε τα χρέη του Φωκά προς τη ΔΕΗ – Στο πλευρό του ο ηθοποιός Αντώνης Αντωνίου!

Κύμα συμπαράστασης για τον Σπύρο Φωκά μετά το δημοσίευμα της «Espresso» για τα χρέη που τον έστειλαν στο νοσοκομείο.

Ο διεθνούς φήμης Έλληνας ηθοποιός, ο οποίος ζει εδώ και αρκετό καιρό μαζί με τη γυναίκα του Λίλιαν Παναγιωτοπούλου σε ένα μικρό σπίτι στο χωριό Καλαμάκι Κορινθίας, δοκιμάστηκε έντονα το τελευταίο διάστημα.

Το γεγονός ότι του έκοψαν το ρεύμα, καθώς είχε ανεξόφλητους λογαριασμούς στη ΔΕΗ ύψους 1.500 ευρώ, σε συνδυασμό με το ότι λόγω ενός παλιού χρέους του στην Εφορία παρακρατήθηκαν τα χρήματα που του έστειλαν από την Ιταλία για τα πνευματικά δικαιώματα 45 ταινιών που έχει γυρίσει στη γειτονική χώρα έκανε τον άλλοτε ισχυρό χολιγουντιανό πρωταγωνιστή να… λυγίσει.

Το αποτέλεσμα ήταν να μεταφερθεί εσπευσμένα την προηγούμενη εβδομάδα στο Νοσοκομείο Κορίνθου έχοντας λιποθυμικές τάσεις και έντονους πόνους στην καρδιά. Εκεί του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και, μόλις ένιωσε καλύτερα, ο δημοφιλής ηθοποιός επέστρεψε πάλι σπίτι του, με τη Λίλιαν να κάνει τότε γνωστή την περιπέτειά του μιλώντας στην «Espresso» και τον Νίκο Νικόλιζα.

Αμέσως μετά το δημοσίευμα δεκάδες μηνύματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό έφτασαν στο τηλέφωνο του σπουδαίου ηθοποιού, καθώς και σχόλια αγάπης στα προσωπικά του social media. «Σπύρο μου, θέλω να είσαι γερός και δυνατός. Σε χρειαζόμαστε» του έγραψε η παλιά καλή του φίλη Ρίκα Διαλυνά, με την οποία εκείνος έκανε παρέα όταν βρίσκονταν και οι δύο στο Χόλιγουντ. Ωστόσο, η πιο μεγάλη έκπληξη ήρθε από έναν άλλο ηθοποιό, με τον οποίο ο Σπύρος Φωκάς ελάχιστα γνωριζόταν σε προσωπικό επίπεδο, αλλά είχαν πάντοτε βαθιά εκτίμηση ο ένας για τον άλλον. «Κάποια στιγμή κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του ένας κύριος με μάσκα στο πρόσωπο. Έρχεται, αγκαλιάζει τον Σπύρο στο κρεβάτι και του λέει: “Είμαι κοντά σου”» αποκαλύπτει σήμερα συγκινημένη στην «Espresso» η Λίλιαν Παναγιωτοπούλου.

Φ3 ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΩΤΟ

«Βγάζει τη μάσκα και ήταν ο συνάδελφός του Αντώνης Αντωνίου, ο οποίος ήταν βουρκωμένος. Ο Σπύρος μου, βλέποντάς τον, του λέει “Γεια σου, ρε μάγκα! Ήρθες να δεις τον παππού;” κι έσκασαν και οι δύο στα γέλια» συνεχίζει την περιγραφή της.
Σε ερώτησή μας προς τη σύζυγο του Σπύρου Φωκά αν κάποιο από τα σωματεία των ηθοποιών βρέθηκε αυτές τις δύσκολες στιγμές κοντά τους, η απάντησή της είναι αρνητική και κατηγορηματική: «Κανένας! Μα κανένας… Ούτε ένα τηλέφωνο δεν έκαναν. Ούτε το ΣΕΗ ούτε το ΤΑΣΕΗ ούτε ο “Διόνυσος”. Ας είναι καλά, δεν πειράζει. Φτάνει που ο Σπύρος άρχισε να αναρρώνει».

Όπως μας ενημέρωσε μάλιστα η ίδια, λίγο πριν τυπωθεί το σημερινό φύλλο της «Espresso» ένας Ελληνοαμερικανός που ζει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, διαβάζοντας συγκινημένος στο διαδίκτυο όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες με τον δημοφιλή πρωταγωνιστή, θέλησε να καλύψει το ποσό της οφειλής του προς τη ΔΕΗ, δηλαδή τα 1.500 ευρώ. Μπράβο του!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...